محتوا با برچسب جوش شیرین.
کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشتی علوم پزشکی یزد مطرح کرد
کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان یزد گفت: طبق نمونهبردای انجام شده از نانواییهای استان یزد حدود 7 درصد از نمونهها دارای جوش شیرین و تقریبا 53 درصد از آنها دارای نمک بیش از حد بودهاند.
هرچند جایگزینی خمیرمایه به جای جوش شیرین در نان در ابتدا با مقاومت نانوایان مواجه شد ولی آمار تولید بیش از 31 تن خمیرمایه در کشور طی سال گذشته نشاندهنده روند جایگزینی آن با جوششیرین در پخت نان است.
یادداشت
محتوا با برچسب جوش شیرین.
هیچ نتیجه ای وجود ندارد
گفتگو
محتوا با برچسب جوش شیرین.
هیچ نتیجه ای وجود ندارد
گزارش
محتوا با برچسب جوش شیرین.
هیچ نتیجه ای وجود ندارد