شناسه : 33239668
مدیرعامل برق منطقه‌ای یزد اعلام کرد

مصرف 80 درصد از انرژی استان یزد در زمینه تولید


مدیرعامل برق منطقه‌ای یزد گفت: در مجموع 80 درصد انرژی در راستای تولید و ایجاد اشتغال مصرف می‌شود که فرصت و تهدید را در کنار هم می‌تواند داشته باشد.

به گزارش یزد آوا، نشست معاون تحقیقات و منابع انسانی شرکت توانیر و هیئت همراه  با مدیران و معاونان شرکت برق منطقه‌ای یزد برگزار شد.

در این نشست مهندس کرم رضایی معاون تحقیقات و منابع انسانی شرکت توانیر ضمن تشکر از زحمات و تلاش‌های مجموعه مدیریت و کارکنان شرکت برق منطقه‌ای یزد اظهار داشت: حضور مدیران کل دفاتر معاونت منابع انسانی و تحقیقات شرکت توانیر، به‌منظور رفع مشکلات و موانع احتمالی و تبیین انتظارات صنعت برق از بخش‌های مختلف منابع انسانی، تحقیقات و انفورماتیک شرکت‌های زیرمجموعه است.

وی با اشاره به انتظارات این معاونت از شرکت‌های زیرمجموعه افزود: معاونت منابع انسانی واحدی است که لازم است به‌تمامی واحدها توجه داشته باشد و فقط معطوف به افراد شاغل در خود معاونت نباشد.

مهندس رضایی به تبیین انتظارات عمومی توانیر و به خصوص معاونت منابع انسانی و تحقیقات این شرکت از شرکت‌های زیرمجموعه پرداخت و افزود: تلاش در جهت حذف گام‌های بروز فساد و مقابله با ایجاد این‌گونه گلوگاه‌ها، رعایت اخلاق اداری و شئونات اسلامی و حضور حداکثری مدیران و مجموعه آنان در نماز جماعت و توجه به حجاب و عفاف، از جمله انتظارات مدنظر است.

وی همچنین از معاونان و مدیران منابع انسانی خواست تا نسبت به حفظ روح بخشنامه‌ها و ضوابط ابلاغی توانیر توجه ویژه داشته باشند و سعی کنند حقوق شرعی و قانونی همکاران و ذینفعان شرکت‌ها رعایت شود.

معاون تحقیقات و منابع انسانی شرکت توانیر بر تشویق کارکنان بر مشارکت در تهیه مقالات و شرکت در کنفرانس‌ها و کمیته‌های تخصصی تاکید کرد و گفت: این امر موجب ارتقاء علمی و افزوده شدن تجربیات کارکنان را فراهم می‌کند.

 

مصرف 80 درصد از انرژی استان یزد در زمینه تولید

در ابتدای این نشست نیز محمدحسن صباغزادگان مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد با اذعان به سوابق درخشان استان یزد در عرصه صنعت و سخت‌کوشی مردم آن، اظهار داشت: در ابلاغیه‌های توانیر برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی و نیروگاه‌های تولید پراکنده هم اکنون در استان با درخواست تعداد زیادی سرمایه‌گذار برای تولید برق مواجه هستیم.

وی مصرف انرژی استان یزد را در بخش صنعت 70 درصد و در بخش کشاورزی 10 درصد عنوان کرد و افزود: در مجموع 80 درصد انرژی در راستای تولید و ایجاد اشتغال مصرف می‌شود که فرصت و تهدید را در کنار هم می‌تواند داشته باشد.

مهندس صباغزادگان فرصت را از این جهت دانست که چرخ صنعت و توسعه در استان می‌چرخد و ایجاد اشتغال می‌کند و تهدید را از این جهت بعنوان کرد که: تامین برق صنایع با توجه به تاثیر منفی کوچک‌ترین نوسانات برای صنایع به ظرافت و دقت بیشتری نیاز دارد.

 

میزان متوسط خاموشی ها در استان یزد 80 دقیقه

رئیس شورای انسجام‌بخشی مدیران عامل صنعت آب و برق استان یزد تلاش و تعهد کارکنان صنعت برق استان را ستود و گفت: بهترین نیروهای فنی در صنعت برق استان جذب‌شده‌اند و نتایج آن‌هم در توسعه صنعت برق و جلوگیری از بروز خاموشی‌های گسترده آشکار است.

صباغزادگان با بیان این‌که شرکت برق منطقه‌ای یزد با انجام کار سیستمی تاکنون حائز رتبه‌های خوبی در استان شده است، خاطرنشان کرد: ارتقاء دیسپاچینگ یزد از سطح فوق توزیع (RDC) به دیسپاچینگ منطقه (YAOC) و میزان متوسط خاموشی در استان یزد 80 دقیقه با توجه به میزان 700 دقیقه در کشور با تلاش مدیران و کارشناسان فنی این شرکت مسیر شده است.

گزارشی از تدوین برنامه استراتژیک شرکت برق منطقه‌ای یزد از سال 88، تشکیل کمیته کام، جذب کل اعتبارات عمرانی شرکت از طریق تهاتر و تدوین سند توسعه انرژی استان به‌عنوان بهترین سند توسعه از مهم‌ترین موضوعاتی بود که مدیرعامل این شرکت به آن اشاره کرد.

پیش‌بینی سازوکارهای قانونی منابع مالی جدید برای شرکت‌های برق منطقه‌ای

همچنین در این جلسه محمدمهدی جاودانی قائم‌مقام مدیرعامل و معاون برنامه‌ریزی و تحقیقات به تشریح اقدامات صورت گرفته در این معاونت‌ها پرداخت و گفت: سازوکارهای قانونی برای منابع مالی جدید برای شرکت‌های برق منطقه‌ای باید اندیشیده شود که از جمله این منابع اجاره فیبر نوری توسط این شرکت‌ها است.

راه‌های ارتقاء سازمانی برای کارکنان، ایجاد معماری سازمانی و ارزیابی برنامه استراتژی و روش‌های اجرای بر اساس برنامه عملیاتی از جمله مباحث مطرح‌شده توسط مهندس جاودانی بود.

در ادامه محمدمهدی آرایی پور معاون منابع انسانی شرکت برق منطقه‌ای یزد نیز با تشریح اقدامات در حوزه منابع انسانی به تشریح وضعیت استخدامی کارکنان این شرکت پرداخت و گفت: بیش از 64 درصد از کارکنان این شرکت دارای تحصیلات کارشناسی و کارشناسی ارشد و در رده سنی 30 تا 36 هستند.

وی عملکرد دفتر آموزش در سال 96 تشریح کرد و افزود: نظام تعیین کیفیت، طرح مباحث و برگزاری دورهای آینده‌پژوهی، مدیریت دانش، مدیریت عملکرد ارزیابی‌ها، اندازه‌گیری بهره‌وری برای واحدهای پروژه محور،‌تشکیل انجمن‌های خبرگی از مهم‌ترین اقدامات این معاونت است.

همچنین در این جلسه دیدگاه‌ها و پیشنهادها توسط مدیران و کارشناسان شرکت توانیر و برق منطقه‌ای یزد ارائه شد.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.