شناسه : 10003230
سرپرست دانشگاه آزاد یزد

70 درصد از دانشجویان دانشگاه آزاد یزد بومی‌اند


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت: دانشگاه آزاد یزد با چهار دانشکده مشغول به فعالیت بود اما اکنون با راه‌اندازی دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی، اقتصاد، مدیریت و حسابداری و دانشکده علوم پایه، هفت دانشکده دارد که 70 درصد دانشجویان آن نیز بومی و 30 درصد دیگر غیربومی هستند.

به گزارش یزد آوا، محمدرضا اسلامی، پیش از ظهر امروز در نشستی خبری با اشاره به اینکه در حال حاضر 15هزار و 700 دانشجو شامل 6هزار و 500 دانشجوی خانم و 9هزار دانشجوی آقا در دانشگاه آزاد یزد تحصیل می‌کنند، اظهار داشت: این دانشگاه از زمان تحصیل تاکنون بالغ بر 40هزار فارغ‌التحصیل در رشته‌های مختلف داشته است.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد یزد یکی از بزرگترین واحدهای دانشگاهی به شمار می‌رود و به عنوان دانشگاه جامع با 3هزار امتیاز فعالیت می‌کند، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون یک‌هزار و 100 نفر از دانشجویان این دانشگاه، در رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی مشغول فعالیت هستند.

اسلامی با اشاره به برخی رشته‌هایی که در مقطع دکترا، منحصر به دانشگاه آزاد یزد است و مورد استقبال نیز قرار گرفته است، عنوان کرد: دکترای ارتباطات، دکترای صنایع غذ ایی، دکترای مشاوره و روانشناسی، دکترای حسابداری، مدیریت رسانه، مدیریت دولتی و مدیریت صنعتی و دکترای حقوق جزا و حقوق خصوصی در این واحد راه‌اندازی شده است.

وی با بیان اینکه اکنون در 23 رشته دکترای فعال داریم، بیان کرد: با پیگیری‌های انجام شده، به تازگی چهار رشته دکترا از جمله عمران سازه، علوم اقتصادی، صنایع غذایی و... در دانشگاه آزاد واحد یزد راه‌اندازی شده است.

سرپرست دانشگاه آزاد یزد همچنین با بیان اینکه با دو شرط به صورت محدود پذیرش در رشته دکترا خواهیم داشت، یادآور شد: در برخی رشته‌های مقطع دکترا به صورت آموزش‌محور با آزمون و به صورت پژوهش‌محور بدون آزمون می‌توانیم جذب دانشجو داشته باشیم.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری در مورد تناسب رشته‌های موجود در دانشگاه آزاد یزد با بازار کار اظهار داشت: در برخی رشته‌های دانشگاه آزاد یزد به رغم فارغ‌التحصیلانی که تاکنون داشته‌ایم، کمبود نیرو داریم که از جمله این رشته‌ها می‌توان به مامایی و پرستاری، حقوق، روانشناسی و حسابداری اشاره کرد.

اسلامی در عین حال عنوان کرد: تعریف کار دیگر عوض شده و کار امروز دیگر تولید نرم‌افزار و فناوری است و باید از ظرفیت‌های کشور خود نظیر تخصص متخصصان، ضریب هوشی بالا و ... در این مسیر استفاده شود.

وی تصریح کرد: امروز دیگر پشت میزنشینی یک سم کشنده است و کشور ما با گسترش پشت میزنشینی به جایی نمی‌رسد و آنچه می‌تواند اقتصاد مقاومتی را محقق کند، تولید است و تولید با مهارت‌افزایی امکان‌پذیر است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیشرفت‌های دانشگاه آزاد یزد در مدت اخیر عنوان کرد: دانشگاه آزاد یزد با چهار دانشکده مشغول به فعالیت بود اما اکنون با راه‌اندازی دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی، اقتصاد، مدیریت و حسابداری و دانشکده علوم پایه، هفت دانشکده دارد که 70 درصد دانشجویان آن نیز بومی و 30 درصد دیگر غیربومی هستند.

وی تصریح کرد: آنچه سبب جذب دانشجویان غیربومی به دانشگاه آزاد یزد شده، مزیت رشته‌های آن است و در صورتی که بتوانیم در دانشگاه فضاسازی و بهبود فضای آموزشی را نیز محقق کنیم، به طور قطع میزان پذیرش افزایش خواهد یافت و دیگر دغدغه تعطیلی،‌ ریزش دانشجو و زیاندهی نخواهیم داشت.

اسلامی با اشاره به برخوردهای قهرآمیزی که در گذشته نسبت به دانشگاه آزاد انجام شد و دانشگاه آزاد یزد نیز از آن بی‌نصیب نبود، خاطرنشان کرد: رشد و توسعه رشته‌ها به شدت در دانشگاه آزاد محدود شد و پذیرش دانشجو به سمت دانشگاه‌هایی رفت که در برخی موارد حتی یک صندلی برای پذیرش دانشجو نداشتند و امکانات دانشگاه آزاد به حاشیه رفت.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد یزد نیز که بیشترین آمار دانشجو را داشت، سقوط کرد و در عوض دانشگاهی با کمبود فضا، 30 هزار جذب دانشجو داشت و دانشگاه آزاد در فضایی بسته قرار گرفت و در شرایطی که 196 رشته دکترا وجود داشت، در آزمون سال گذشته تنها به پنج درصد آنها پاسخ مثبت داده شد و خوشبختانه اکنون این میزان به 12 درصد رسیده است.

منبع: فارس




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.