شناسه : 29466884
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان یزد:

700 مددجوی یزدی تحت حمایت در سال 95 خودکفا شدند


معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان یزد گفت: 700 مددجوی تحت حمایت با دریافت تسهیلات اشتغال زایی و همچنین فراگیری آموزش‎های لازم در این زمینه به استقلال اقتصادی و خودکفایی رسیده و از چرخه حمایتی این نهاد خارج شدند.

به گزارش یزد آوا؛ معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان یزد در مصاحبه با یزدامروز؛ با بیان اینکه توانمندسازی و شکوفایی استعدادها و تامین خوداتکایی نیازمندان و محرومان از مهم ترین اهداف این نهاد است، گفت: 370 خانوار تحت حمایت این نهاد با جمعیت 700 نفر سال گذشته خودکفا شده و از چرخه حمایتی این نهاد خارج شده اند، فراهم کردن امکانات لازم به منظور توانمندسازی، خوداتکایی، استقلال اقتصادی افراد و خانواده های نیازمند از طریق استعداد سنجی، مهارت آموزی، ایجاد اشتغال، آموزش های فنی و حرفه ای و اعطاء وام از مهمترین برنامه های کمیته امداد است.

امیر زین العابدین قمی با تاکید بر اجرای طرح های خود اشتغالی و فرصت های شغلی مناسب برای خانواده های نیازمند، افزود: مددجویان تحت حمایت با دریافت تسهیلات اشتغال زایی و همچنین فراگیری آموزش‎های لازم در این زمینه به استقلال اقتصادی و خودکفایی رسیده و از چرخه حمایتی این نهاد خارج می‎شوند .

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان با بیان اینکه ۵۶۵ وام اعطایی از محل اعتبارات امدادی ، یک هزار و ۱۹۲ مورد از محل قرض الحسنه بانکی و۶۱ مورد هم به عنوان تسهیلات تلفیقی و سایر منابع بوده است، تصریح کرد: طرح های ایجاد شده در بخش کشاورزی ۳۰۰ مورد، دامپروری ۴۰۵ مورد، شیلات یک مورد، صنایع دستی ۱۵۲ مورد، فعالیت های صنعتی و معدنی ۲۴۸ مورد و خدمات ۷۱۲ مورد بوده است.

وی با بیان اینکه از ابتدای آغاز به کار حوزه اشتغال و خودکفایی در این نهاد تا کنون۳۱ هزار و ۵۴۳ طرح در رشته های مختلف شغلی برای مددجویان ایجاد شده است، افزود: کمیته امداد استان یزد طی سال گذشته ۲۶۱ میلیارد و ۷۱۹ میلیون ریال تسهیلات اشتغال زایی با بیش از ۱۱ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل در زمینه های کارانگیزی، توان افزایی، خودکفایی، کارآفرینی و وام تکمیلی به یک هزار و ۸۱۸ خانواده تحت حمایت و نیازمندان متقاضی از محل منابع قرض الحسنه بانکی و امدادی پرداخت کرده است.

قمی در خصوص حرفه آموزی مددجویان تحت حمایت خاطر نشان کرد: کمیته امداد طی سال ۹۵ زمینه حرفه آموزی چهار هزار و ۵۹۴ مددجوی تحت حمایت را با همکاری سازمان فنی و حرفه ای، جهاد دانشگاهی و آموزشگاه های غیر دولتی فراهم کرده است.

وی با اشاره به تنوع آموزش های ارائه شده به جامعه هدف تصریح کرد: طی سال گذشته ۳۱۵ مددجو در دوره های آموزشی مهارت آموزی، سه هزار و ۷۴۶ نفر پایدار سازی و توسعه، ۲۸۶ نفر کار آفرینی و ۲۴۷ دانش آموزش نیز در دوره های حرفه آموزی شرکت کردند .

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان یزد با بیان اینکه دوره های حرفه آموزی در زمینه های شغلی کشاورزی، دامپروری، صنایع دستی، فعالیت های صنعتی و معدنی و خدمات بوده است، افزود: سه هزار نفر از حرفه آموزان ساکن مناطق شهری و یک هزار و ۵۹۴ مددجو در روستا ساکن هستند که حدود نیمی از آنان در دوره های حرفه آموزی در زمینه خدمات،  آموزش دیده اند .

وی با اشاره به عملکرد حوزه اشتغال و خودکفایی کمیته امداد در خصوص کاریابی برای مددجویان اظهار کرد: طی سال ۹۵ این نهاد نسبت به معرفی ۹۷ نفر از مددجویان جویای کار به مراکز کاریابی و کارفرمایان متقاضی نیرو اقدام کرد که هدف از اجرای طرح کاریابی هدایت شغلی و کمک به انتخاب مشاغل مناسب، توانمندسازی خانواده های تحت حمایت از طریق فراهم کردن زمینه اشتغال مددجویان در بخشهای دولتی و خصوصی، بهره گیری از امکانات و ظرفیت های مختلف استان برای اشتغال به کار وکسب درآمد پایدار و اشاعه فرهنگ کار و تلاش است.

قمی با اشاره به ارائه بسته های تشویقی به کارفرمایان به ازای اشتغال مددجویان و فرزندان مددجو، افزود: کمیته امداد در قالب بسته های تشویقی، حق بیمه سهم کارفرما را طی مدت دو سال برای ایجاد انگیزه در کارفرمایان و کارآفرینان برای بکارگیری و استخدام مددجویان پرداخت می کند.

وی در خصوص شیوه پرداخت حق بیمه سهم کارفرما توسط کمیته امداد اظهار کرد: پرداخت ۱۰۰ درصد حق بیمه سهم کارفرما در سال اول و ۵۰ درصد در سال دوم و همچنین پرداخت هزینه برگزاری دوره های آموزشی و مهارتی جهت کارجویان، متناسب با نیاز کارفرما قبل از شروع به کار مددجو از جمله اقدامات تشویقی کمیته امداد برای کارفرمایان است.

انتهای پیام/ح
 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.