شناسه : 36476430
شهردار منطقه چهار یزد:

اولویت کار پلیس ساختمان مباحث آموزشی است


این مقام مسئول با تشریح فعالیت پلیس ساختمان عنوان کرد: اطلاع رسانی و آموزش شهروندی اولویت‌ ماست. به کارکنان این بخش هم توصیه کرده ایم که در زمان مراجعه به مالک قبل از اخطار و یا تذکر ابتدا آموزش های لازم مطرح شود.

 شهردار منطقه چهار یزد در گفتگو با خبرنگار یزد آوا، در تشریح تشکیل پلیس ساختمان در این منطقه گفت: شهرداری ها در چارت سازمانی خود واحدی دارند که وظیفه پیش گیری از تخلفات شهری و همچنین کنترل و نظارت بر ساخت و سازهای غیرمجاز را بر عهده دارد. این واحد از قبل با اسم های متفاوتی نظیر بازرسی، بازرسی ساختمان و اجرائیات و کنترل انتظامات در مجموعه شهرداری ها فعال بوده است. پلیس ساختمان هم در واقع کار جدیدی نیست بلکه همان واحد پیشگیری از تخلفات بوده که قبلاً هم کار می کرده، اتفاقی که الان افتاده این است که کار به بخش خصوصی سپرده شده است.

علیرضا مشایخی افزود: هدف از تشکیل این واحد گشت و کنترل جهت تامین آرامش و آسایش شهروندان با رعایت حقوق شهروندی است.

وی بیان داشت: ما اکنون شکایات بسیاری در خصوص ساخت و سازهای غیر مجاز در منطقه داریم. بعضاً دیده می‌شود در یک منطقه با کاربرد ویلایی فردی میخواهد آپارتمان بسازد. عکس این قضیه هم صادق است. مالکی در یک منطقه آپارتمانی قطعات خُرد در حد ۱۰۰ متر و ۸۰ متر قطعه بندی می کند. اینها سنخیتی با هم ندارند و تنها منظر شهر را به هم می زنند. از طرفی مشکلات دیگری نظیر ایجاد ترافیک و مشکلات خدمات رسانی در امور رفاهی مثل فضای سبز، فضای آموزشی و فضای درمانی ایجاد می کند.

وی ادامه داد: این ها آشفتگی هایی است که براساس ساخت و سازهای بی‌رویه و غیرمجاز صورت می‌گیرد. لذا هدف ما برقراری نظم و انضباط شهری با رعایت حقوق شهروندی  و همکاری و مشارکت بخش خصوصی است.

این مقام مسئول با تشریح فعالیت پلیس ساختمان عنوان کرد: اطلاع رسانی و آموزش شهروندی اولویت‌ ماست. به کارکنان این بخش هم توصیه کرده ایم که در زمان مراجعه به مالک قبل از  اخطار و یا تذکر ابتدا آموزش های لازم مطرح شود. اگر هم ساخت و سازی در حال انجام است، از ادامه کار ممانعت شده و مالک به شهرداری دعوت شود تا مشکلاتی که وجود دارد مستقیماً بررسی و رسیدگی شود.

 مشایخی گفت: وظیفه دومی که به عهده پلیس ساختمان گذاشته ایم بحث شناسایی افراد سودجو است. زیرا برخی سودجویان با تفکیک اراضی دولتی یا باغات و قطع درختان قطعات خرد درست می کنند و این زمین ها را به صورت قولنامه‌ای و یا وکالتی  واگذار می‌کنند. در مرحله آخر هم ناظران وظیفه دارند که اگر کسی اصرار به تخلف دارد و علی رغم تذکرات و راهنمایی ها همچنان اصرار به تخلف داشت از طریق مراجع قضایی موضوع را پیگیری کنند.

وی در مورد علت واگذاری این اقدامات به بخش خصوصی گفت: برای اجرای چنین برنامه ای به یک سری تجهیزات، ادوات و نیروی کار آزموده جوان نیاز است. با توجه به هزینه های بالا اگر خود شهرداری بخواهد یک بخش را تجهیز و آماده کار کند و یا ناوگان قدیمی خود را به روز کند هزینه‌ای که ایجاد می‌کند به مراتب بیشتر از این حرفهاست و مجبور هستیم پروژه عمرانی شهری و پروژه های توسعه عمرانی را حذف کنیم یا بودجه کل سال را برای راه‌اندازی چنین مجموعه ای بگذاریم، لذا بهترین گزینه ای که مقرون به صرفه است و اشتغالزایی هم ایجاد می‌کند استفاده از بخش خصوصی است.

شهردار منطقه چهار یزد تاکید کرد: در بحث بر قراری نظم و انضباط شهری اولین برنامه ما ساماندهی ساختار ساخت و ساز هایی است که در سطح شهر انجام می شود. در گام های بعدی هم برنامه هایی نظیر جمع آوری و مدیریت خاک و نخاله های در حریم شهر، ساماندهی دست فروشان، اماکنی که اقدام به جمع آوری ضایعات می کنند و همچنین متکدیان داریم که انشالله قدم به قدم پیش خواهیم رفت.

مشایخی گفت: همه این مسائل به بحث سیما و منظر شهری مربوط می شود. وقتی شما وارد شهر می شوید هر کدام از اینها یک منظر ناخوشایندی دارد.

این مقام مسئول بیان داشت: آغاز این طرح از منطقه ۴ بوده و در آینده در تمام شهر یزد اجرایی خواهد شد.

انتهای پیام/
 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.