شناسه : 40053594
کارشناس علوم پزشکی یزد:

تقلب در ساخت ظروف آلیاژ روی، سلامت مردم را تهدید می‌کند


زارع بیدکی کارشناس علوم پزشکی یزد گفت: تقلب در ساخت ظروف آلیاژ روی، سلامت مردم را تهدید می‌کند.

به گزارش یزدآوا به نقل ایرنا، کارشناس و بازرس کنترل کیفی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: در سال‌های اخیر در سایه نبود نظارت، تولیدکنندگان به جای فلز روی در ساخت ظروف آلیاژ روی از ترکیب آلومینیوم و روی که ارزان‌تر و در دسترس‌تر است، استفاده می‌کنند که این مسئله سلامت شهروندان را تهدید می کند.

حسین زارع بیدکی افزود: با توجه به سرطانزا بودن آلومینیوم و استفاده از آلیاژ آن با روی، اغلب ظروفی که امروزه با نام ظرف روی و بصورت گسترده در بازار عرضه می شوند به عاملی سرطان‌زا تبدیل شده است. 

وی اضافه کرد: آلومینیوم آزاد شده از این ظروف بسیار خطرناک بوده و برای مغز و کبد مضر است.

کارشناس و بازرس کنترل کیفی مواد غذایی دانشگاه پزشکی یزد تصریح کرد:  با توجه به انحلال میکروسکوپی ذرات آلومینیوم استفاده شده در ظروف در غذا، عوارض استفاده از این ظروف هرگز به قیمت پایین آن نمی‌ارزد و بدون تردید در دراز مدت مشکلاتی را برای استفاده کنندگان در پی خواهد داشت.

زارع بیدکی اظهار داشت: لازم است ارگان های نظارتی بخصوص سازمان غذا و دارو به استناد ماده ۱۲ قانون مواد خوردنی آشامیدنی و ارایشی- بهداشتی و همچنین اداره استاندارد، مانع استفاده از آلومینیوم در تهیه ظروف غذا شوند.

انتهای پیام/خ




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.