شناسه : 6258039
در مراسم بزرگداشت 13 آبان

حمایت از مسلمانان میانمار + شعار


در حالی که این روزها شاهد هجوم ناجوانمردانه نظام سلطه و مثلث شوم استکبار جهانی بر ارزش‌های والای انسانی و اسلامی به ویژه هتک حرکت به ساحت مقدس پیامبر اعظم «ص» هستیم، بار دیگر موج جدید خشونت و نسل‌کشی و قتل عام گسترده مسلمانان میانمار به راه افتاده است.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در آستانه فرا رسیدن یوم‌الله سیزدهم آبان و برپایی تظاهرات ضداستکباری ملت بزرگ ایران، موج جدید خشونت‌ها و دوره تازه نسل‌کشی در میانمار رابه‌شدت محکوم کرد و با صدور اطلاعیه ای عنوان کرد: ملت بزرگ ایران اسلامی، ضمن حضور پرشور و انقلابی در تظاهرات ضداستکباری یوم‌الله سیزدهم آبان و اعلام نفرت و خشم خود از خودکامگی و زیاده‌خواهی‌های غرب و استکبار جهانی، اقدام ددمنشانه و کشتار وحشیانه مسلمانان میانماری را به شدت محکوم نموده و ازدادگاه ها ، مجامع و سازمان‌های بین‌المللی می‌خواهد؛ عاملان اصلی این جنایت را به سزای اعمالشان برسانند.

 بخشی از شعارهای ویژه حمایت از مسلمانان میانمار :

قتل عام مسلمان میانمار    جنایت دوباره استکبار

سکوت در برابر جنایت    خیانت است خیانت است خیانت

قتل عام مسلمان خدایی    توطئه جدید آمریکایی

کشتار وحشیانه مسلمان    اعلام جنگ است به دین و قرآن

ای امّت محمّد    بپاخیز بپاخیز

پیرو دین احمد    بپاخیز بپاخیز

نسل کشی مردم میانمار    باشد یقین توطئه استکبار

جرم مسلمان میانمار چیست    این قتل عام فاجعه انسانی است

سکوت مدعی حق بشر    شد موجب کشتار نسل بشر

مرگ بر بودایی افراطی

مرگ بر آمریکا ـ مرگ بر اسرائیل

این روزها توجه جهانی معطوف به برمه و میانمار است سرزمینی که بیش از این هم با نام آنگ سان سوچی در رسانه ها زیاد مطرح می شد و همچنان با موضوعاتی به مانند آزادی آنگ سان سوچی این کشور در صدر اخبار رسانه ها قرار دارد اما جدای از این مطلب در ماه های گذشته اتفاقات و جنایاتی در برمه افتاده است که اعتراض همه ی جهانیان را برانگیخته است.

در غرب میانمار منطقه ای وجود دارد به نام آراکان که مسلمانان در آن جا زندگی میکنند . البته ناسازگاری دولت برمه با مسلمانان میانمار سابقه ی طولانی دارد و به سال ۱۹۸۲ باز میگردد که دولت میانمار مسلمانان را به عنوان شهروند نپذیرفت و تا امروز نیز محدودیت های بیشتری بر آن ها اعمال کرده است شاید هیزم آتش نسل کشی مسلمانان با اقدام عجیب دولت برمه فراهم شد که با وضع قانونی حق بازسازی و احداث مساجد جدید را از مسلمانان سلب نمود و با این اقدام بودایی های افراطی به تعداد زیادی از مساجد حمله کردند و آن ها را آتش زدند. آمارها نشان میدهد حداقل در اثر این حملات ۵۰۰ نفر جان خود را از دست دادند. سازمان ملل نیز در گزارشی اقلیت مسلمان برمه را جزو مورد ظلم ترین اقلیت ها معرفی کرده است . اما آتش این واقعه چند ماه پیش با حمله و درگیری با مسلمانان برمه ای در یک اتوبوس شروع شد که منجر به درگیری های خونینی تا به امروز شده است این در حالی است که آنگ سان سوچی رهبر اپوزیسیون برمه نیز که  برنده ی جایزه ی صلح نوبل نیز هست تاکنون هیچ اعتراض و اشاره ای به این اتفاقات نکرده است .

در این میان دولت برمه نیز از ورود رسانه ها به استان راخین که محل درگیری هاست جلوگیری میکند تا این کشتار در سکوت خبری ادامه یابد. شبه روستاییان افراطی بودایی ( ماگ ها) تاکنون ۲۰ روستا و ۱۶۰۰ منزل را ویران کردند همچنین در اثر این درگیری ها بیش از ۹۰ هزار نفر از مردم مسلمان آن مناطق آواره شده اند .

 در همین حین تعداد زیادی از مسلمانان برمه ای با هر وسیله ای که روی آب شناور میماند به سمت بنگلادش حرکت کردند تا به آن کشور پناهنده شوند اما دولت بنگلادش به بهانه ی این که تعداد پناهندگان از ۳۰۰ هزار نفر گذشته است مرزهای خود را به روی مسلمانان بسته است.همچنین دولت بنگلادش سازمان های خیریه ی خود را از کمک به مردم مسلمان برمه منع کرده است .

 جالب آنکه کشورهای غربی که ادعای دموکراسی و آزادی بیان و رعایت حقوق بشر را دارند و سنگ دفاع از مردم جهان را به سینه میزنند چگونه در برابر این کشتار وحشتناک سکوت کرده اند ؟ چگونه است که روسای جمهور اروپا و آمریکا که ادعای دلسوزی و پدری برای جهان را دارند در مقابل حوادث فجیعی به مانند تجاوز به زنان مسلمان برمه آن هم جلوی چشم شوهرانشان اعتراضی نمیکنند؟ این در حالی است که هیلاری کیلینتون با دولت برمه دیدار میکند ، خانم سوچی را در آغوش میگیرد و آرزوی امید به تغییر میکند ! اگر ایالات متحده واقعا چنین قصدی دارد بهتر است از دولت برمه سوال کند که چرا از سال ۱۹۸۲ دانشگاه های خود را تعطیل کرده است ؟ ایالات متحده با دولتی مذاکره میکند که گزارش سازمان عفو بین الملل مبنی بر کشته شدن ۲۰ هزار نفر را تکذیب میکند ، ایالات متحده و دول اروپایی با دولتی دست میدهند و دور یک میز مینشینند که ۸ میلیون مسلمان این کشور را شهروند به حساب نمی آورد اما جدای از حس انسان دوستی تمامی مردم جهان حس برادری مسلمان ها نیز نقش پررنگی در جریان این کشتارها ایفا کرد ، کشتار مردم مسلمان میانمار آن در هم در ایام ماه مبارک رمضان خشم بسیاری از مردم مسلمان جهان را برانگیخته است به گونه ای که مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) نیز در دیدار اخیر خود به این موضوع اعتراض کردند: یک مشت چکمه‌پوش دهها هزار مسلمان میانمارى را با فجیع‌ترین وضع از خانه‌ى خودشان بیرون کردند؛ بچه‌ها و زنان و مردانشان را کشتند؛ اموالشان را غارت کردند؛ هر کس توانسته جان خودش را بردارد، فرار کرده؛ در دنیا هم کسى به کسى نیست؛ نه سازمان ملل حرفى مى‌زند، نه کمیته‌ى حقوق بشر فریادى مى‌کشد، نه صلیب سرخ جهانى احساس مسؤولیتى مى‌کند، نه این کنفرانسها و مؤسسه‌هاى دروغىِ دفاع از حقوق بشر و دفاع از صلح و غیره حرفى مى‌زنند؛ کأنه اینها انسان نیستند! این، دشمنى دنیا را با اسلام و مفاهیم و ارزشهاى اسلامى نشان مى‌دهد؛ این نشان مى‌دهد که چه‌قدر نسبت به انسان بى‌اهتمام و بى‌اعتنایند و آنچه که درباره‌ى حقوق بشر و این‌گونه تعبیرات مى‌گویند، حربه‌یى سیاسى است؛ براى این‌که کسى را در جایى بکوبند؛ کسى را بزرگ کنند؛ دولتى را تضعیف کنند و مردمى را از صحنه خارج نمایند.

 این در حالی است که کشور برمه از هر لجاظ دچار بحران است و به طور مثال درآمد سرانه ای معادل ۴۴ دلار دارد و  رشدی اقتصادی معادل ۲ درصد در طول سال ، از سوی دیگر سازمان ملل متحد بارها به نقض آشکار و سیستماتیک حقوق بشر و همچنین قاچاق انسان و کودکان کار در برمه اعتراض کرده است  اما نکته ی آخری که توجه نگارنده ی متن را در پیگیری اخبار جلب کرد این بود که : علاوه بر پیشینه ی بلند اسلام در این منطقه و تا پیش از استعمار انگلستان زبان رسمی مسلمانان نشینان این مناطق فارسی بوده است.

 و در آخر حدیث شریف حضرت محمد (ص) را یاد آور می‌شویم که فرمود: «مَنْ اَصْبَحَ لا یَهْتَمُّ بِاُمورِ الْمُسْلِمینَ فَلَیْسَ مِنْهُمْ وَ مَنْ سَمِعَ رَجُلاً یُنادى یا لِلْمُسْلِمینَ فَلَمْ یُجِبْهُ فَلَیْسَ بِمُسْلِمٍ: هر کس صبح کند و به امور مسلمانان همّت نورزد، از آنان نیست و هر کس فریاد کمک خواهى کسى را بشنود و به کمکش نشتابد، مسلمان نیست.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.