شناسه : 28667392
مدیر کار گروه داروهای گیاهی دانشگاه علم و هنر:

شرایط آب و هوایی منطقه می‌تواند بهترین ظرفیت بومی تلقی شود


مدیر کار گروه داروهای گیاهی دانشگاه علم و هنر با بیان اینکه نگاه ما به ظرفیت بومی نباید فقط به تجهیزات باشد گفت: شرایط آب و هوایی منطقه می‌تواند بهترین ظرفیت بومی تلقی شود.

به گزارش یزد آوا،  حیدر مفتاح‌زاده اظهار داشت: هم اکنون کار و تحقیق بر روی ۱۵ نوع گونه داروی گیاهی که در مناطق کویری و محتمل به شوری را می‌توان کشت کرد را شروع کردیم و در حال کشت این نوع گیاهان دارویی هستیم.

وی با اشاره به اینکه ما اینکار را توسط دانشجویان و در دل شهرک صنعتی میبد شروع کرده‌ایم عنوان کرد: سعی داریم تا با اینکار هم دانشجویان با رشته تخصصی خود آشنا شوند و هم ارتباط نزدیک با دانشگاه و صنعت برقرار شود و از ظرفیت‌های بومی نیز استفاده شود.

مفتاح زاده تصریح کرد: نگاه ما به ظرفیت‌های بومی نباید فقط صرفا تجهیزات باشد بلکه گاهی اوقات شرایط آب و هوایی منطقه را می‌تواند بهترین ظرفیت بومی تلقی شود در نظر داشته باشیم.

مدیر گروه گیاهان دارویی دانشگاه علم و هنر در ادامه با اشاره به اینکه این طرح که نوعا یک کار اقتصاد محور در راستای اقتصاد مقاومتی است افزود: گیاهان دارویی ارزش اقتصادی بالایی دارند و میتوانند علاوه بر تولید و اشتغال ارزش افزوده بالایی را شامل شوند و سرمایه‌های شهرستان میبد را از یک پتانسیل بالقوه‌ به بالفعل تبدیل کنند.

وی همچنین اظهار داشت: اولین محصولی که اکنون ما توانستیم در زمین‌های خشک و کویری شهرک صنعتی را به ثمر بنشانیم گل محمدی است که انشاءلله در همین راستا با همت و تلاش دانشجویان این ۱۵ نوع گیاهان دارویی را نیز کشت کنیم.

مفتاح زاده همچنین با اشاره به صنعت تک قطبی بودن کاشی در میبد اظهار کرد: با کاشت و داشت و برداشت این نوع گیاهان دارویی در شهرک صنعتی میبد می‌توانیم در کنار این صنعت تک قطبی که آینده مبهمی دارد میبد را از تک قطبی بودن کاشی خارج کنیم .

وی این نوع کشت گیاهان دارویی را اولین کار در کشور  در نوع خود عنوان کرد و افزود: ما با همت و تلاش به دنبال الگویی برای گیاهان دارویی هستیم تا آن‌ها را به یک صنعت و اشتغال تبدیل کنیم و معمولا گیاهان دارویی چون بیشتر نیاز مردم است انشاءالله موثر و نتیجه بخش باشد.

منبع:فارس




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.