Content with tag فست فود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد:
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: میزان استاندارد مصرف نمک روزانه 6 گرم بوده که متاسفانه سرانه مصرف در استان دو برابر استاندارد یعنی 12 گرم است.
متخصص تغذیه و رژیمدرمانی هشدار داد
متخصص تغذیه و رژیمدرمانی گفت: متاسفانه یزدیها امروزه علاوه بر خوردن شیرینی رو به مصرف فستفودها آوردهاند بهطوریکه یزد در مصرف فست فودها رتبه بالایی در کشور دارد.
از سوی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی یزد مطرح شد
اضافه وزن، چاقی، دیابت، افزایش چربی خون، بیماریهای قلبی عروقی و سرطانهای دستگاه گوارش از عواقب مصرف بیش از اندازه فست فود است، با این حال مشاهده می کنیم که افراط در مصرف آن به قدری بوده که یزد رتبه ششم استفاده از غذاهای فست فودی را به خود اختصاص داده...
افرادی که از سس های مایونز و فست فود استفاده فراوانی می کنند باید منتظر بروز بیماری های مختلف در خود به علت چربی بالای این ماده غذایی باشند.
رشد قارچ گونه فست فودیها در یزد؛
25 درصد از مردم یزد به یکی از بیماریهای پر خطر مبتلا هستند که یکی از علل آن می تواند مصرف غذاهای پرکالری از جمله فست فودها باشد با این وجود در سالهای اخیر تعداد فست فود فروشی ها در یزد به نحو چشمگیری افزایش یافته است و در حال حاضر مناطقی مانند...
یادداشت
Content with tag فست فود.
There are no results.
گفتگو
Content with tag فست فود.
There are no results.
گزارش
Content with tag فست فود.
|