«نگاه به درون» رمز موفقیت کشور در دستیابی به دانش هسته ای/ برخی مسئولان شتر را با بارش غارت کردند و اتفاقی نیفتاد
به گزارش یزد آوا به نقل از سرو ابرکوه، حجت الاسلام و المسلمین رضا علیزاده امام جمعه بخش بهمن در خطبه های نماز جمعه این شهر با بیان سخن حضرت امام(ره) در خصوص تعامل با تمام دنیا اظهار کرد: امام(ره) فرمودند ما ميخواهيم با همه ملتها و دولتهاي عالم دوست باشيم و روابط حسنه، و متقابل نسبت به همه داشته باشيم، اما به شرطی که آنها زورگو و مستکبر و ظالم نباشند آمريكا دشمن شماره يك مردم محروم و مستضعف جهان است و براي سيطره سياسي و اقتصادي و فرهنگي و نظامي خويش بر دیگران، از هيج جنايتي دریغ نمي کند.
حجت الاسلام علیزاده تاکید کرد: آمريكا دوست نميخواهد، آمريكا خدمتگزاراني ميخواهد كه منافع ملتشان را تقديم بكنند، ذلت را تحمل كنند و زیر بار ظلم و زور بروند، اما بدانند ملت ودولت ایران، ملت و دولتی نیست که زیر بار ظلم و زور برود.
وی تصریح کرد: رابطه و مذاكره با دولت آمريكا، به حال ملت ايران فايده که ندارد ضررهایی هم دارد، كسى خيال نكند اگر ما با آمريكا مذاكره کنیم،کما اینکه مذاکره کردیم محاصره اقتصادى و قانون «داماتو» و... از بين خواهد رفت؛ شما ملاحظه كنيد! دولتهايى مثل چين، روسيه، تركيه مگر با آمريكا رابطه ندارند؟ مگر مذاكره نمىكنند؟ در عين حال آمريكا هرجايى كه لازم باشد، ضربه خودش را مىزند؛ محاصره اقتصادى مىكند، تحريم مى كند.
خطیب جمعه مهردشت با اشاره به روز ملی فناوری هسته ای گفت: یکی از دستاوردهای این نظام دستیابی به دانش صلح آمیز هسته ای است که باید این دستاورد حفظ شود، تمامی کشورهایی که دارای فناوری هسته ای هستند، با کمک دیگر کشورها توانستند به این فناوری دست پیدا کنند، در حالی که جمهوری اسلامی ایران نه تنها از کمک هیچ کشوری استفاده نکرد بلکه در اوج تحریم ها توانست به این دانش هسته ای دست یابد.
وی با اشاره به ضربه های مهلک دشمنان پس از دستیابی ایران به انرژی هسته ای گفت: با تمامی این مشکلات، برای دشمنان رسیدن ایران به این دانش گران و سنگین بود، لذا ترور دانشمندان ناب هستهای را نیز در دستور کار قرار داد، اما توانستیم به موفقیت چشمگیر دست پیدا کنیم.
حجت الاسلام علیزاده موفقیت ایران در مباحث هسته ای را مدیون تقویت قدرت های داخلی عنوان کرد و گفت: اگر موفق و پیروز شدیم چون نگاه خود را به بیرون قطع کردیم. در موضوع اقتصاد هم اگر بخواهیم موفق شویم و بدرخشیم باید به ظرفیت های داخلی توجه کنیم و نگاه خود را به بیرون قطع کنیم.
این مقام مسئول در بخش دیگر از سخنان خود به سیره اهل بیت(ع) بر مبارزه با فقر و فساد پرداخت و گفت: سیره امیرالمومنین(ع) به عنوان حاکم مسلمانان، مبارزه با فساد، فقر و جلوگیری از غارت بیت المال بود که این سیره امروز باید در جامعه ما که اسلامی است پیاده شود.
وی به افزود: امروز بعضی از مسئولان، شتر را با بارش در یک لقمه از بیت المال قورت میدهند و اتفاقی نمی افتد همانطور که اتفاقی نیفتاد ودولت هیچ گزارشی از فیش های نجومی و غارت بیت المال نداد!
علیزاده در ادامه سخنان خود با توجه به نزدیک شده ایام انتخابات به برشماری ویژگی های مدیر اصلح پرداخت و گفت: شجاعت يكى از صفات مهم براى مديران است تا بتوانند از حق دفاع نمايند و عليه خلاف و ناحق مبارزه نمايند. ايستادن در برابر دشمنان مستكبر خارجى، زيادهخواهان داخلى و خطر كردن در راه اهداف بلند به شجاعت نياز دارد. حضرت على(ع) در نامه به مالك اشتر، به او مىفرمايد كه به اهل شجاعت بپيوندد و آنها را بهعنوان كارگزار انتخاب نمايد.
برخی از مدیران کشور لیاقت پست خدمتی خود را ندارند
وی توجه به شایستگی افراد را یکی دیگر از ملاک های انتخاب درست برشمرد و گفت: در حكومت اسلامى، پُستها بايد بر اساس شايستگى تقسيم شود و كارگزاران حكومت اسلامى از ميان شايستهترين و خدمتگزارترين افراد انتخاب شوند، افرادى كه دانا، انديشمند، امين، كاردان، توانا، با دقت و ابتكار و متواضع باشند؛ اما متاسفانه امروز خیلی از کسانی که به مدیریتی گماشته می شوند شایستگی و لیاقت آن پست ندارند.
امام جمعه بخش بهمن همچنین مبارزه با مظاهر فساد در جامعه را نیز یکی دیگر از ویژگی مدیر شایسته بیان کرده و گفت: دشمن همواره مىخواهد با از بين بردن عفت و پاكدامنى و اشاعه فساد در جوامع اعم از اسلامى و حتى غيراسلامى، ملتهاى مستضعف را از روح پاكى و معنويت جدا کند؛ اميرالمومنين(ع)، در جمله «فَاِنَّما عَليكَ تَطهِيرُ مَا ظَهَرَ لَكَ»؛ مالك را به مبارزه با مظاهر فساد و آلودگى و جلوگيرى از فحشا و منكرات در جامعه فرا مى خواند.
حجت الاسلام علیزاده در پایان با توجه به نزدیک شده ایام اعتکاف گفت: اعتکاف فرصت مناسبی است برای ارتباط و خلوت با معبود، اعتکاف یعنی بریدن از دنیای بیرون و وصل شدن به پروردگار، آنچه در اعتکاف مهم است داشتن برنامه و استفاده از فرصت است نه صرف حضور در مساجد و گذراندن وقت.
انتهای پیام / ک
Related Assets:
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|