بیش از 30 درصد منابع بانکها صرف پرداخت تسهیلات به صنعت شد
به گزارش یزد آوا، محمدرضایی با اشاره به رشد پرداخت تسهیلات بانکی اظهار داشت: با توجه به وضعیت صنایع و تولید در استان یزد 31 درصد از منابع اعتباری بانکها به واحدهای صنعتی و معدنی در قالب طرح رونق پرداخت شده است.
وی میزان پرداخت این تسهیلات را در سه ماهه نخست امسال 101 هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: با توجه به رشد منابع بانکی بانکهای استان در سال جاری نسبت به سال گذشته مجموعا تمام بانکهای استان یزد 101 هزار میلیارد ریال تسهیلات در راستای رونق تولید پرداخت کردهاند.
دبیر شورای هماهنگی بانکهای استان یزد رتبه نخست پرداخت تسهیلات بانکی را به بانک صادرات اختصاص داد و گفت: بانکهای صادرات، ملی ،مسکن، ملت و کشاورزی بیشترین میزان پرداخت تسهیلات به بخش صنعت و معدن استان را داشتهاند.
وی از پرداخت تسهیلات بانکی به سایر بخشهای متقاضی در استان خبر داد و عنوان کرد: بخش خدمات و بازرگانی با دریافت 26 درصد از اعتبارات و منابع بانکی در قالب تسهیلات دومین بخش دریافت کننده از بانکها محسوب شده و سایر بخشها در این سه ماهه کمتر از 20 درصد از منابع بانکی را جذب کردند.
رضایی افزود: پرداخت تسهیلات به بخش مسکن 19 درصد، در حوزه کشاورزی 10 درصد و سایر بخشها 9 درصد بوده است.
وی کمترین میزان تسهیلات دریافتی را مربوط به بخش صادرات و واردات دانست و گفت: این بخش تنها 5 درصد از تسهیلات پرداخت شده توسط بانکها را دریافت کرده است که همه این تسهیلات خارج از پرداخت تسهیلات تکلیفی دولت بوده است.
سرپرست مدیریت امور شعب بانک ملی استان یزد در خصوص پرداخت تسهیلات تکلیفی در قالب طرح رونق تولید گفت: بر اساس نامنویسی واحدها در سامانه بهینیاب و معرفی آنها از سوی کارگروه تسهیل استان به بانکها برای پرداخت تسهیلات به متقاضیان اقدام خواهد شد.
وی با اشاره به پرداخت بخشی از این تسهیلات به واحدهای متقاضی عنوان کرد: بسیاری از متقاضیان در حال تکمیل پرونده برای دریافت تسهیلات هستند و بیش از 200 متقاضی نیز در آستانه دریافت تسهیلات قرار دارند.
دبیر شورای هماهنگی بانکهای استان یزد تصریح کرد: متاسفانه در مواردی نیز مشتریان از دریافت تسهیلات انصراف میدهند و یا برخی با عدم مراجعه به بانکها دریافت تسهیلات را به زمانی دیگر موکول میکنند.
وی بیان داشت: تعدادی از واحدها نیز در تامین وثیقه مورد نظر بانک مشکل دارند و درخواستهایی برای واریز تسهیلات به حسابهای شخصی خود دارند که این موارد باید مورد توجه باشد.
رضایی در ارتباط با سایر مشکلات سیستم بانکی در جهت پرداخت تسهیلات رونق تولید گفت: طبق ضوابط ابلاغی بانک مرکزی پرداخت تسهیلات باید بر اساس اخذ صورتهای مالی از شرکتها باشد اما متاسفانه بسیاری از واحدها صورتهای مالی حسابرسی شده ندارند که در این زمینه بانکها با مشکل جدی روبرو هستند.
انتهای پیام/
فارس
Related Assets:
- «چک های برگشتی و رکود» رمق بازار یزد را گرفته است/ مسئولین صنعت استان دَرکی از تولید ندارند
- استان صنعتی یزد در آستانه ورشکستگی و بحران صنعتی
- 18 تعاونی روستایی در یزد تسهیلات دریافت کردند
- پرداخت تسهیلات 18 درصدی مکانیزاسیون به كشاورزان يزدی
- نسبت مصارف به منابع بانکهای استان یزد به بیش از 94 درصد رسید +جدول
- در پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان تبانی میان تسهیلات گیرنده، تسهیلاتدهنده و کارشناس صورت گرفته است/ حکم مولاوردی صادر شده است
- هر 1.8 روز در یزد یک واحد تولیدی راه اندازی شده است
- تنها 8 درصد تسهیلات رونق تولید به واحدهای راکد یزد رسید/ سود بالای دولت از پرداخت تسهیلات
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|