توصیههای طب سنتی ایرانی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا
مجید امتیازی در گفتگو با خبرنگار یزد آوا، با بیان اینکه پیشگیری در ابتلا به بیماریها از جمله بیماریهای ویروسی مانند سرماخوردگی، آنفلوانزا و کرونا اهمیت زیادی دارد، گفت: حوزه اصلی فعالیت طب ایرانی اصلاح سبک زندگی است بنابراین پیشگیری از بیماریها از چارچوبهای اصلی فعالیت طب سنتی ایرانی محسوب میشود.
وی ادامه داد: طب سنتی در خصوص بیماری کرونا به طور خاص یه سری توصیههای جدی دارد که البته متناسب سن، جنس، نوع فعالیت شغلی و متناسب با بیماریهای زمینهای میتواند متفاوت باشد و این مواردی که گفته می شود دستور عام است و در عین حال افرادی که بیماری زمینه خاصی دارند یا داروهای خاصی مصرف میکنند باید با پزشک متخصص طب سنتی ایرانی مشورت کنند چرا که ممکن است توصیه های خوراکی اعم از دم کردنی، نوشیدنی و.... مورد توصیه طب سنتی ایرانی با داروهای مصرفی آنها تداخل داشته باشد.
دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: طب سنتی ایرانی ابتدا یک سری توصیههایی مانند طب رایج دارد که از جمله آنها رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شستن مرتب دستها، پرهیز از حضور در تجمعات و دورهمیها دارد.
امتیازی گفت: برای افزایش و تقویت سیستم ایمنی بدن از دم کرده گیاهانی مانند بابونه، آویشن، زنجبیل، دارچین، گل گاو زبان به اضافه لیمو عمانی میتوان استفاده کرد، این دم کردنیها خاصیت انتی اکسیدان دارند و باید به صورت جداگانه و روزانه حداکثر دو تا سه فنجان متناسب با شرایط بدنی مصرف کرد.
وی ادامه داد: این دم کردنیها باعث افزایش سطح ایمنی بدن شوند اما از خوردن بیش از حد این دم کردنیها، به دلیل ترس از ابتلا به بیماری باید اجتناب کرد، مصرف بیش از توصیه پزشک متخصص طب سنتی ایرانی، باعث ایجاد اختلال در بدن میشود ممکن است موجب سوء مزاج، ایجاد یبوست، افزایش فشار خون و ... شود. بنابراین نباید به صورت مخلوط دم شوند و بیش از دو تا سه فنجان در روز نیز نباید مصرف شود.
این متخصص طب سنتی ایرانی گفت: بهترین نوشیدنی نیز که برای پیشگیری از ابتلا به بیماری میتوان استفاده کرد بهترین آب سیب است که با افزودن یک قاشق چای خوری عسل میتوان اثر آن را افزایش داد، آب سیب را میتوان روزانه یک تا دو لیوان همراه با اضافه کردن میزان کمی عسل مصرف کرد تا موجب افزایش سیستم ایمنی بدن شود.
امتیازی افزود: کی از بهترین، سادهترین و دم دستتریی توصیههای میوهای که طب سنتی ایرانی برای افراد دارد کمپوت سیب ساده خانگی است، همان سیب معمولی پس از پوست کندن، در آب، گلاب و میزان کمی زعفران جوشانده شود و به دفعات در طول روز از آن مصرف شود که هم به عنوان یک میان وعده بسیار خوب است و هم اثرات تقویتی متعددی دارد.
وی تصریح کرد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری باید از مصرف ترشیها، غذاهای تند و تیزو با ادویه زیاد، غذاهای سرخ کردنی، گوشتهای غلیظ مانند گوشت گاو، گوساله ، شتر، شتر مرغ و بوقلمون، همچنین غذاهای غلیظ مانند ماکارونی، آش رشته که موجب ضعف در هضم و در پی آن ضعف در سیستم ایمنی بدن میشود پرهیز کرد و یا مصرف آنها را به حداقل ممکن رساند.
امتیازی افزود: باید حتی المقدور از گوشت کبک، بلدرچین و مرغ و گوسفند استفاده کرد و از مصرف فست فودها،غذاهای آماده، سوسیس ،کالباس و ... نیز پرهیز کرد و یا دفعات مصرف آن را بسیار کم کرد چرا که موجب آسیب به ساختار گوارشی و در نتیجه آسیب به سیستم کلی و ایمنی بدن میشود.
انتهای پیام/
Related Assets:
-
توصیههای طب سنتی به مبتلایان به بیماری کرونا
-
اعلام نگرانی علوم پزشکی با کاهش محدودیتها در استان یزد
-
کاهش 50 درصدی تردد در شهر یزد/ 12 هزار خودرو مجوز تردد شبانه دارند
-
انجام تست کرونا در آزمایشگاه مرکزی یزد
-
بستری ۱۶۰ بیمار بدحال در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانهای یزد
-
غذاهایی که در فصل پاییز نباید مصرف کرد/ توصیههایی برای بهبود سرماخوردگی
-
نوشیدن آب سرد در زمستان تعادل بدن را بر هم میزند/ بیماران بلغمی احتیاط کنند
-
طب سنتی ضدیتی با طب رایج ندارد/ راهکارهای طب سنتی موثر در کاهش شدت علائم کرونا
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|