حرکت خزنده سریالهای غربی جایگزین ماهواره میشود؟
به گزارش یزد آوا، متن زیر توسط یکی از مخاطبین برای عصرفرهنگ ارسال شده است: کمتر جوانی است که با سریالهای خارجی آشنا نباشد. اساسا بخشی از کاکرد آنها سرگرمی است اما آیا کارکردهای دیگری نیز دارند؟! بسیاری از آسیبشناسان ایرانی امروز نقد خود را سمت شبکههای اجتماعی و ماهواره بردهاند. البته این کار بسیار درست و پسندیده است اما این رویکردها وجه دیگری هم دارد با گسترش امکانات و زبان و همچنین درد دسترس قرار گرفتن زیرنویسها در کمترین زمان دیگر لازم نیست منتظر یک سریال در ماهواره بود بلکه میتوان آن را به راحتی دانلود کرد. این بدان معناست که بسیاری از جوانان از دیدن فیلمهای خارجی روی آوردهاند به سریالهای خارجی، کمتر کسی است که سریالهایی چون 24، فرار از زندان، لاست و ومپایر را ندیده باشد، هرچه به جلو میآییم این فیلمها بوی علمی تخیلی بیشتری به خود میگیرند این بدان معناست که بوی تغییر و تحولات ماورا الطبیعی به خود میگیرند، بر همین اساس است که اگر خوی شیطانی در خون آشام ها در سریال خاطرات یک خون آشام یا ومپایر را میبینی خیلی باور پذیر به نظر میرسد. چون در بیرون نیز این اتفاق رخ میدهد اما چند سالی است فیلمهایی نظیر گریم پخش میشود جالب است بدانیم این سریال مدتی از شبکه من و تو هم پخش میشد اینجاست که شاید باید دقت بیشتری به آن کرد زیرا هم به روز است و هم کارکردهای مختلفی دارد.
سریال «گریم» که تاکنون چهار فصل از آن منتشر شدهاست به نوعی روایت کننده داستان یک گریم است که با تعدادی حیوان خاص انسان نما با اسمهایی عجیب آشنا میشود آنها هم در میان خود خوب و بد دارند، گریم که یک انسان است و یک شکل خاصی از یک انسان که به نوعی شکارچی آن حیوانات که در فیلم به آنها "وسن" گفته میشود است و قصد دارد آنها را شکار کند. در این میان با چند وسن خوب آشنا میشود و قصه شکل میگیرد. گریم اصلی داستان یک پلیس است و با ماجراهایی رو به رو میشود.
بسیاری ظاهر خوبی دارند اما در باطن آنها را بی شباهت به حیوانات نمیدانیم. مثلاً در جامعه هم میگوییم فلانی گربه صفت است یا باطنش به شکل مار است. جالب است بدانید همه این حیوانات نوعی وسن بوده و در فیلم هستند. وقتی یک جوان ایرانی به هر دلیلی این فیلم را ببیند وقتی با او بگویی این فیلم بر تو تاثیر خواهد گذاشت نمیپذیرد چون یک سرگرمی خوب در کنار سرال ترسناک است اما در عمق وجود او تاثیر میگذارد و تاثیر میپذیرد. این بدان معناست که با شوخی گرفتن ماورالطبیعه در این گونه فیلمها که این بار نه دو ساعت بلکه هر هفته 45 دقیقه با یادآوری همه آن چیزی که در هفتههای قبل دیده شده و مرور میشود ملکه ذهن میکند، وقتی حرف از یادگیری است میگویند به آن چیزی که یادگرفتی باید تکرار شود جالب است که بارها و بارها در فیلم یادآوریهایی صورت گرفته و داستان را به هم گره میزند این باعث میشود در ساختار ذهنی این مسئله نهادینه شود و وقتی با اصل موضوع برخورد کند یا بر منبری گناهی به حیوانی نسبت داده شود فورا به فیلم رجوع شده و عملا کار ذهنی خنثی میگردد این بسیار عجیب است که سالی یک بار و 22 هفته جوان با یک سریال درگیر شده عملا تحت تاثیر آن قرار میگیرد بسیاری از فیلمهای اروپایی و آمریکایی به هم همین شکل هست باید دید آیا واقعا ما نمیتوانیم با این هجمه کاری بکنیم و فکر مقابله باشیم. اگر سریالهای خانوادگی برای از بین بردن بنیان خانواده تلاش میکند و تا حدی از طریق ماهواره در حال موفق شدن است و بسیاری از آسیبشناسها بدان اشاره و هشدار میدهند این نوع سریالها دارد در ذهن جوانان رسوخ کرده و در آینده نه چندان دور اثرات خود را نمایان خواهد کرد. مسلماً برای این حرکت خزنده باید نوعی چاره اندیشید و یا شاید پاد زهرش را با همان ابزار ساخت.
سریال گریم در نوع خودش منحصر به فرد بوده و اصلا شباهتی به سریالهای خون آشامها یا زامبیها که به روالی در سینمای آمریکا بدل شده است نیست و با ارائه داستانی کِشنده اجازه رهایی از خود را نمیدهد. جالب آنکه با ایجاد گرههای تاریخی در دنیا مثلا با هیتلر قصد واقعی جلوه دادن داستان را دارد و به خوبی پرده از حلقههای مخفی که ما از آن به عنوان لژ های فراماسونری که سالها در ایران تبلیغ شده است برمیدارد.
انتهای پیام/
Related Assets:
-
ماهواره در قانون کالای ممنوع الورود و ممنوع الخروج است
-
فعالیت صلحآمیز هستهای را ادامه میدهیم/پرتاب ماهواره به فضا از افتخارات کل جهان اسلام است
-
نتایج جالب بررسی ۱۲ سریال فارسی زبان ماهوارهای
-
خون شهدا با دنبالهروی از شبکههای ماهوارهای پایمال میشود
-
تولیدات ماهوارهای؛ ابزارتخریب ارزشهای ایرانی و اسلامی
-
هشدار آيت الله جوادي نسبت به خطرات ماهواره
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|