خطر بازگشت تفکر مجلس ششم در زمان انتخابات
یزد آوا؛ فرید من تحلیلگر آمریكایی: «امروز مشكل ما این است كه ایرانیها نشان دادند كه نه تنها بدون آمریكا میتواند پیشرفت كرد بلكه خطرناکتر از آن ثابت كردند در مبارزه با آمریكا میشود با مقاومت پیشرفت كرد. ایران فقط مقاومت نكرد، پیروز هم شد، فقط پیروز نشد بلكه پیشرفت هم كرد، فقط پیشرفت نكرد بلكه تكثیر هم شد.»
خانم كلینتون: «هركجا كه من پا میگذارم خطر نفوذ ایران را میبینم.»
این گوشهای از اظهارنظرها و قبول واقعیت از طرف دشمنان انقلاب اسلامی است.
به یمن پدیدار شدن انقلاب اسلامی با نفس مسیحایی حضرت امام(ره) و حمایتهای گسترده مردم عزیز و بیدار و همیشه در صحنه در بهمن 57 تمام نقشههای مستكبران نقش بر آب شد و اگر روزی آنها ایران را به عنوان ژاندارم منطقه قلمداد میکردند، امروز دریافتند كه ایران اسلامی به واسطه الهام گرفتن از فرهنگ سرخ عاشورا هیچگونه سر سازش و تسلیم در برابر ظلم و استبداد را ندارد و مهمتر اینکه این انقلاب بسان خاری در چشم مستكبران فرو خواهد نشست.
امروز كه نزدیك به دهه چهارم انقلاب اسلامی است، دشمنان این نظام دریافتهاند كه آن روز كه این انقلاب نهالی بیش نبود نتوانستند آن را ریشهکن كنند پس باید امروز با حقههایی پیچیده این انقلاب را اگر نشود كه سرنگون كنند حداقل از مسیر اصلی خارج كنیم تا به اهدافی كه دارد دست پیدا نكند.
استكبار جهانی و در رأس آن آمریكای خبیث با همكاری برخی كشورهای عقبافتاده عرب منطقه در طول این سی هفت سال دو هدف را همیشه دنبال کردهاند:
- نفوذ انقلاب اسلامی را در جهان كم كنند.
- از درون این انقلاب را به فروپاشی بكشانند همانند مدل فروپاشی شوروی.
برای اینكه به این دو هدف دست پیدا كنند همواره سه راهبرد را در دستور كار خود دارند:
- تهدید نظامی مستقیم و غیر مستقیم(نیابتی) به طور مثال آن روز عربستان در خدمت آمریكا بود برای نابودی شوروی چون میگفت روسها ماركسیست هستند و ضد خدا پس كافرند و باید با آنها جنگید و الآن نیز دولت سعودی در خدمت آمریكاست برای مبارزه با ایران اسلامی كه گسترشدهنده اسلام ناب است و فتوای به كفر شیعه میدهند اما در عمل حتی به اهل سنت نیز رحم نمیکنند همانند فتوای 12 نفر از علمای وهابی سعودی مبنی بر جنگ با ایران و روسیه و سوریه .
- راهبرد تحریم به صورت زنجیرهای و مرحلهای- از نظر محاسبات عادی این انقلاب نباید ادامه پیدا میکرد اما به خاطر وجود مقدس امام زمان(علیهالسلام) رهبری همیشه بیدار و در صحنه و مردمی فهیم و انقلابی ماندگار خواهد ماند.
- تعامل با ایران، تعامل یعنی تكیه بر همزیستی مسالمتآمیز و پذیرش بخشی از خواستههای ملت ایران برای ایجاد یك معبر برای براندازی نظام اسلامی. این ایده قبل از فروپاشی شوروی توسط شخص روشنفكر غربگرایی به نام خورشچوف مطرح شد كه «ما با آمریكا در توازن قدرت هستیم و نیمی از جهان در اختیار ماست پس باید برویم به سمت زندگی مسالمتآمیز با غرب» و دومای روسیه نیز این حرف را جدی نگرفتند چون برای انقلاب خود اهدافی را قائل نبودند و دشمن نیز از این طرز تفكر خطرناك به نفع خود استفاده كرد و كار را به فروپاشی كشاند.
این تفكر خطرناك كه در گذشته نمونه عینی آن را در مجلس ششم ایران خودمان هم شاهد بودیم این روزها به صدر محافل سیاسی و البته با ادبیاتی پیچیدهتر بازگشته است. مثلاً شخصی آرزوی قلبیش را اینطور عنوان میکند كه دوست دارد طیف موردنظر خودش وارد مجلس شود و حتی اینطور عنوان میکند كه از تمام توانش برای فشار بر شورای نگهبان استفاده میکند تا آن تفكر خاص وارد مجلس شوند.
این افراد باید این تصور را داشته باشند كه اگرچه برخی حرفهایشان را با خنده بیان میکنند اما دشمن از اینگونه اظهارنظرها دچار اشتباه محاسباتی میشود و دریافت پیام غلط از سوی شما دارد. لذا پیشنهاد میشود این افراد به جای پرداختن به مسائل حاشیهای كه نه در شأن آنهاست و نه در مسئولیت آنها و به جای ایجاد چالش برای نظام، اگر به فكر خروج واقعی از ركود(نه شعاری) به چرخش افتادن کارخانههای تعطیلشده در طول این دو سال، رفع معضل بیكاری، مبارزه با فساد و دهها كار بر زمینمانده دیگر باشند، به موفقیتهای بیشتری دست پیدا خواهند نمود.
اكنون كه به انتخابات حساس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی نزدیك میشویم این مهم را میطلبد كه مردم فهیم و انقلابی ایران اسلامی همانند سالهای قبل با حضور گسترده خود در انتخابات دشمنان انقلاب اسلامی را مأیوس كنند و با انتخاب افراد صالح، مؤمن، انقلابی و دل نبسته به قول و قرارهای كدخدا، به رشد و شكوفایی این نظام كمك نمایند.
حسن ختام كلام خودم را معطوف میدارم به بیانات مقام معظم رهبری حضرت آیتاللهالعظمی امام خامنهای(مدظلهالعالی) در جمع فرهیختگان دانشگاه علم و صنعت در تاریخ 24/09/1387 كه در مورد حفظ ساختار حقیقی نظام اسلامی مطالبی را ایراد فرمودند.
« همیشه در دل ساخت حقوقی، یك ساخت حقیقی و یك هویت حقیقی و واقعی وجود دارد. آن هویت حقیقی در حكم روح است، در حكم معنا و مضمون است اگر آن معنا و مضمون تغییر پیدا كند، ولو این ساختار ظاهری هم باقی بماند، نه فایدهای خواهد داشت و نه دوامی خواهد داشت.
آن ساختار درونی چست؟ همان آرمانهای جمهوری اسلامی است. عدالت، كرامت انسانی، حفظ ارزشها، سعی بر ایجاد برادری و برابری، رعایت اخلاق، ایستادگی در برابر نفوذ دشمن»
نكات دیگر در این سخنرانی زیبا عبارتند از:
- از اخلاق اسلامی دور نشویم.
- عدالت را شعار و شعار عدالت را فراموش نكنیم.
- مردمی بودن مسئولین كشور را دست كم نگیریم.
- مسئولان به مسئولیت خود به عنوان یك وسیله و یك مركز ثروت و قدرت نگاه نشود.
- ایستادگی در برابر تجاوز طلبیهای دشمن فراموش نشود.
- رودربایستی، ضعفهای شخصی و شخصیتی بر روابط سیاسی و بینالمللی حاكم نشود.
- مبارزه با فساد را در همه شئونات جامعه گسترش دهیم.
انتهای پیام/
Related Assets:
- مرض تردیدافکنی در انتخابات
- تایید صلاحیت 27 درصد ثبتنام شدگان خبرگان رهبری در یزد
- انتخابات صحنه تفرقه و اختلاف نشود/ سخنان برخی مسئولان برای پوشاندن عملکرد ضعیفشان است
- آمار بالای رد صلاحیتها؛ نتیجه ثبتنام فلهای/ منتقدان شورای نگهبان از «خودشان» فرار میکنند
- دلسوزی برای یک جریان خاص یا راهی برای فرار از پاسخگویی به مردم
- 19 تناقض گفتاری دولت درباره رکود+ جدول آماری
- اخلاق انتخاباتی را از مبارزه امام(ره) با شاه بیاموزیم/همراهی برخی در داخل با دشمن برای به حاشیه راندن بیانات امام(ره)
- ذوقزدگی روحانی در فرنگ و سخن از کلید رابطه با آمریکا
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|