موانع ثبت اختراع، بزرگترین مشکل شرکتهای دانشبنیان و مخترعان
به گزارش یزد آوا، مراسم اختتامیه جشنواره و نمایشگاه ملی فناوریهای آب، خاک و محیط زیست با حضور معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دبیر ستاد توسعه فناوریهای آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست و نماینده سازمان محیط زیست در مصلی تهران برگزار شد.
مخترعین یزدی نیز چون همیشه با حضور پررنگ خود در غرفه بنیاد نخبگان استان یزد در این نمایشگاه و جشنواره خوش درخشیدند که از 7 طرح شرکت کننده در جشنواره 3 طرح سید مهدی کمال الدینی با عنوان سیستم چند منظوره هیدرو پنوماتیک، محمدحسین دهقان دهنوی با طرح شیر آلات آب سردکنی نی دار، و محمد اکرامی با پایان نامه ارائه الگوی بررسی تاثیر خشکسالی اقلیمی بر شدت و تاخیر زمانی خشکسالی هیدرو لوژیکی با استفاده از شاخص GRI (مطالعه موردی: دشت یزد-اردکان) به عنوان طرح های ویژه جشنواره و نمایشگاه معرفی شدند که در اختتامیه جشنواره از آنان تجلیل شد.
در ابتدای مراسم اختتامیه، دکتر حسینعلی بهرامی، دبیر جشنواره و نمایشگاه ملی «آب، خاک و محیط زیست»، گفت: با همه مناسب نبودن زمان برگزاری این جشنواره و همچنین همزمانی آن با امتحانات دانشجویان و دانش آموزان، استقبال بازدیدکنندگان از این نمایشگاه بسیار خوب بود تا جایی که فناوریهای عرضه شده در این نمایشگاه، رضایت بازدید کنندگان را به همراه داشت.
وی به استقبال مناسب از نشستهای هماندیشی و کارگاههای علمی برگزار شده در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: استقبال از برگزاری نشستهای هماندیشی و کارگاههای علمی این نمایشگاه تا حدی زیاد بود که تعجب مسوولان برگزارکننده این نمایشگاه را برانگیخت. حتی در مواردی فضا برای حضور متقاضیان در این نشستها و کارگاهها کافی نبود.
بهرامی از حضور تمامی شرکتهای دانشبنیان، مؤسسات دولتی و خصوصی در این نمایشگاه تقدیر کرد و گفت: امیدوارم تا پس از برگزاری این نمایشگاه، ارتباط و همکاری بین شرکتهای عرضهکننده فناوری و ستاد توسعه فناوری آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی ادامهدار باشد و ما بتوانیم خدمتگزار تمامی فعالان این حوزه در کشور باشیم.
حمایت خوب معاونت علمی از شرکت های دانش بنیان
در ادامه مراسم اختتامیه نمایشگاه و جشنواره ملی فناوری های «آب، خاک و محیط زیست،» مهدی عزآبادی، مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان در استان یزد گفت: بزرگترین مشکل شرکتهای دانشبنیان و مخترعان، ثبت اختراع و موانع آن است، باید این مشکل به صورت بینالمللی حل شود.
وی تصریح کرد: از مخترعان نباید انتظار کارآفرینی داشت. دولت باید از اختراعات مفید و مناسب و پرکاربرد حمایت کند و آن را به دست سرمایهگذاران داخلی و خارجی بسپارد.
در پایان این مراسم، با حضور معاون توسعه فناوری معاونت علمی، دبیر ستاد آب، خاک و خشکسالی، نماینده سازمان محیط زیست و تنی چند از مسوولان و کارشناسان حوزه آب، خاک و محیط زیست، از 37 شرکت دانشبنیان عرضهکننده فناوری تقدیر و تشکر به عمل آمد.
جشنواره و نمایشگاه ملی فناوری های «آب، خاک و محیط زیست»، از 23 تا 26 خردادماه سال جاری، توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برپا شد.
منبع: روابط عمومی بنیاد نخبگان استان یزد
Related Assets:
- بنیاد نخبگان استان یزد در نخبهپروری سرآمد است
- کاغذبادهای کودکان یزدی به پرواز درآمدند+ تصاویر
- جشنواره پرواز کاغذبادها به مناسبت گرامیداشت هفته معلم در یزد
- فراخوان جشنواره آنلاین با موضوع نامه رهبری به جوانان اروپا و آمریکا
- عضویت 700 نخبه یزدی در بنیاد نخبگان استان
- سینمای ایران برای فجری دیگر آماده می شود/ فیلم هایی با سودای رسیدن به سیمرغ
- چهارمین جشنواره آئینهای سنتی رشکوئیه برگزار میشود
- نخستین هماندیشی نقش نخبگان جوان در اقتصاد مقاومتی برگزار میشود
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|