محتوا
سالانه بیش از 200 تن قارچ خوراکی در یزد تولید می شود
به گزارش یزدامروز، محمد رضا فتوحی با اشاره به اینکه قارچ خوراكي دكمه اي با ارزش غذايي زياد مي تواند يكي از منابع تأمين كننده مواد معدني، پروتئينی و ويتامين مورد نياز انسان باشد گفت: خوشبختانه آگاهي مردم ازخواص مفيد قارچ براي سلامتی و قرارگيری آن در سبد غذايی خانوارها منجر به علاقه مندی افراد و گام نهادن در عرصه توليد اين محصول غذايی شده است.
وی ادامه داد: این شهرستان با برگزاری كلاس ها و كارگاه های تئوري و عملی براي علاقه مندان موجبات رشد اقتصادی و كارآفرينی روز افزون در اين زمينه را فراهم نموده است.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان گفت: در حال حاضر18واحد توليدي قارچ خوراكی در اين شهرستان فعال می باشد كه سالانه بالغ بر212 تن قارچ توليد و به بازارمصرف عرضه می شود.
یزد آوا/
انتهای پیام/