Navigation Navigation

محتوا محتوا


هزینه هر وعده افطار و سحری یزدیها + قیمت ها


با یک حساب سرانگشتی می توان فهمید هزینه های ماه مبارک رمضان برای هر فرد در سال 98 نسبه به سال گذشته 2 برابر شده است.

به گزارش یزدامروز، ماه مبارک رمضان، ماه ضیافت خدا بار دیگر فرا رسید و در کنار همه شور و شعفی که مردم برای حاضر شدن در ضیافت الهی در دل خود دارند، رشد قیمت‌ها، نگرانی‌های مردم در این ماه مبارک را افزایش داده است.

هر ساله در ماه مبارک رمضان، به واسطه برپایی ضیافت‌های افطاری و نیاز روزه‌داران به تأمین غذای بیشتر، تقاضای برخی اقلام خوراکی از جمله، گوشت، برنج، مرغ، خرما، شیر، چای، نبات، شکر و همچنین برخی انواع خاص غذا نظیر حلیم، آش، عدسی افزایش می یابد و مردم نیز انتظار دارند در چنین ایام مبارکی، کمتر دغدغه تأمین مایحتاج غذایی خود را داشته و بتوانند با قیمتی مناسب آن را تهیه کنند.

یک محاسبه سر انگشتی نشان می‌دهد هزینه افطار و سحر هر فرد روزه‌دار در سال 98 نسبت به سال قبل حدوداً 2 برابر شده است!

هر کیلو برنج ایرانی درجه یک از 15 هزار تومان به 23 هزار تومان و هر کیلو برنج پاکستانی از 7 هزار و 500 تومان به 12 هزار و 500 تومان رسیده است.

قیمت گوشت قرمز گوسفندی با استخوان در اردیبهشت سال 97 برابر با 48 هزار تومان بود و امسال در قیمت 90 هزار تومانی عرضه می‌شود.

گوشت گوساله بدون استخوان از 41 هزار تومان به 82 هزار تومان و بعضا هم قیمت گوشت گوسفند افزایش یافته است.

قیمت مرغ از 7 هزار 200 تومان به 11 هزار و 500 تومان  و در برخی قیمت های غیر رسمی به 13 هزار و 500 تومان رسیده است.

هر بسته 700 گرمی رطب مضافتی درجه یک 32 هزار تومان است که سال قبل قیمتی در حدود 9 هزار تومان داشت.

هر کیلو قند 3 هزار 700 تومانی در سال 97 اکنون قیمت 9 هزار و 500 تومانی دارد.

قیمت پنیر 300 گرمی از 5 هزار و 100 تومان به 6 هزار و 500 تومان رسیده است.

یک جعبه 2 کیلویی نبات پرده یزدی در حالی با قیمت 30 هزار تومان بفروش می رسد که همین کالا در سال قبل 12 هزار تومان آب می خورد.

از این رو، هزینه هر نفر برای سفر افطار شامل نان سنگک یا تافتون تنوری، پنیر، سبزی خوردن، چای، خرما، زولبیا و سوپ برابر با 7 هزار تومان و هزینه هر وعده سحری شامل برنج پاکستانی، رب، روغن، حبوبات و سبزی برابر با 11 هزار تومان است. که این عدد برای سال قبل به ترتیب برابر 3 هزار و 750 تومان و 6 هزار تومان بوده است.

یعنی هزینه یک ماه سحر و افطار فرد در کمترین حالت در سال 97 مبلغ 282 هزار و 750 تومان بوده و برای سال 98 به 522 هزار تومان رسیده است  که این مبلغ برای یک خانوار سه نفره، یک میلیون و 566 هزار تومان است در سال 98 می‌شود درحالی که این عدد برای سال گذشته 848 هزار و 250 تومان بوده است.

انتهای پیام/س*






آخرین اخبار آخرین اخبار