Navigation Navigation

محتوا محتوا

در همایش تجلیل از بانوان برگزیده در مدیریت مصرف برق؛

از ۳۰۰ بانوی صرفه جوی یزدی تجلیل شد/نبض مدیریت اقتصاد خانواده در دست زنان


مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد با اشاره به اینکه نبض مدیریت اقتصاد خانواده در دست زنان است، گفت: زنان با مدیریت مصرف انرژی در خانواده علاوه بر کاهش هزینه‌ خانوار به اقتصاد ملی نيز کمک می كنند.

به گزارش یزد امـــــروز، محمدرضا صحتی، پیش از ظهر امروز در همایش تجلیل از بنوان برگزیده در مدیریت مصرف برق استان یزد اظهار داشت: بانوان فرهنگ قناعت و صرفه جویی را از نسلی به نسل دیگر منتقل می کنند و در واقع مربی و فرهنگ ساز نسل آینده در الگوهای مصرف هستند.

وی با بیان اینکه زنان ایرانی به ویژه زنان یزدی، نبوغ بالایی در مدیریت دارند، عنوان کرد: بخشی از مدیریت اقتصاد به مدیریت مصرف انرژی باز می گردد که خوشبختانه زنان استان یزد در این زمینه از الگوهای شاخص به شمار می روند و در تمام کشور از یزدیها به ویژه زنان یزدی به عنوان انسانهای قانع، سختکوش و صرفه جو یاد می شود.

تجلیل از ۳۰۰ بانوی صرفه جوی یزدی

صحتی با اشاره به اینکه هر سال از هزار و ۵۰۰ بانویی که در طول سال موفق به رعایت الگوهای مصرف شده اند، برای شرکت در این همایش تجلیل می شود که در این همایش از ۳۰۰ نفر از آنها تجلیل خواهد شد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان یزد همچنین با اشاره به اهداف برگزاری این همایش، تبیین نقش زنان در مدیریت اقتصادی خانواده، معرفی مشترکان صرفه جو و خوش حساب و یادآوری نقش اثربخش زنان در نظام خانواده و جامعه را از جمله اهداف برگزاری این همایش برشمرد.

کارشناس مدیریت مصرف دفتر مدیریت مصرف توانیر نیز در این همایش با بیان اینکه مشترکان خانگی، بخش قابل توجهی از انرژی برق در کشور را مصرف می کنند، اظهار داشت: سال گذشته ۳۲.۲ درصد از برق مصرفی کشور را مشترکان خانگی مصرف کرده اند.

بیش از ۳۱ درصد مصرف برق کشور مربوط به مشترکان خانگی است

فاطمه شعبانی صدر خاطرنشان کرد: مشترکان صنعتی گامی جلوتر از مشترکان خانگی هستند و و سال گذشته ۳۴.۱ درصد برق مصرفی کشور را به خود اختصاص داده اند.

وی با اشاره به میزان مصرف برق در مشترکان خانگی تصریح کرد: به طور قطع الگوسازی و اصلاح الگوی مصرف برق می تواند تا حد قابل توجهی از بار مصرفی خانه ها را کاهش دهد.

شعبانی صدر ادامه داد: یکی از روشهای اصلی در اصلاح الگوی مصرف، فاصله گرفتن از مصرف گرایی است زیرا مصرف گرایی برای جامعه بلای بزرگی است.

اصلاح الگوی مصرف نیازمند اصلاح سبک زندگی است

وی تصریح کرد: به طور قطع اصلاح الگوی مصرف همچنین مدیریت موفق اقتصادی هزینه های خانواده نیازمند اصلاح سبک زندگی است و صرفه جویی و قناعت و نهادینه شدن این فرهنگ در این زمینه اثرگذاری بالایی خواهد داشت.

کارشناس دفتر مدیریت توزیع برق استان یزد نیز در این نشست با تاکید بر اینکه فرهنگ اسلام نیز بر صرفه جویی و قناعت تاکید دارد، اظهار داشت: تفاوت میان کشورهای فقیر و ثروتمند نیز در همین مدیریت مصرف و فرهنگ هایی است که میان مردم آن کشورها نهادینه شده است.

علی میرشمسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به زمان های اوج مصرف برق در کشور تنها ۲۳ روز از سال مصرف برق بالای ۹۰ درصد است که تنها برای این مدت کوتاه، دولت باید هزینه های میلیاردی صرف ساخت نیروگاه کند در حالی که با چند درصد صرفه جویی می توان از صرف این هزینه هنگفت جلوگیری کرد.

در این مراسم که امسال با شعار «زنان پشبرنده توانمند مدیریت مصرف انرژی برق» در سالن شهید پاکنژاد برگزار شد، از زنان برگزیده در مدیریت مصرف برق تجلیل شد.

 

منبع:مهر






آخرین اخبار آخرین اخبار