محتوا
افراد عادی جامعه هم به سختی زندگی خود را میچرخانند
به گزارش یزدامروز، حجتالاسلام والمسلمین حجت گنابادینژاد بعد از ظهر امروز در مراسم آغاز به کار کمیته فرهنگی آستان قدس رضوی در یزد به فرازهایی از زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و اظهار داشت: بزرگان ما بر این اعتقادند که در طول شفاعت ائمه اطهار(ع) افرادی میتوانند به مرتبه شفاعت برسند که این افراد شامل علما و شهدا میشود.
وی خاطرنشان کرد: امروز ما در شرایطی زندگی میکنیم که با وجود دستاوردهای بسیار زیاد انقلاب اسلامی ایران در عرصههای مختلف، مشکلات و کاستیهای بسیار زیادی هم داریم که باید برای رفع آنها اقدام کنیم.
گنابادینژاد ادامه داد: یکی از وظایف مسئولان نظام این است که این دستاوردها را برای مردم بازگو کنند و برای آنها یادآوری از این افتخارات در عرصههای مخلتف از جمله علمی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی داشتیم را انجام دهند.
رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: یک زمانی افراد محروم عده خاصی بودند ولی امروز افراد عادی جامعه هم به سختی زندگی خود را میچرخانند و با مشکلات بسیار زیادی روبهرو هستند.
وی افزود: حاشیهنشینی، فساد، اعتیاد و موارد مختلف دیگر از جمله مسائلی است که امروزه در جامعه ما وجود دارد و نمی توان به راحتی از کنار آن عبور کرد.
رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه آتش به اختیار به معنای انجام امور زمین مانده بسیاری است که در مسائل مختلف وجود دارد، اظهار داشت: ضمن اینکه آتش به اختیار به معنای تخلف از قانون، ارزشها و هنجارها نیست، ولی مسئولیتهایی که نخبگان فرهنگی به دوششان است را باید در وسط میدان و به هنگام و سریع انجام دهند و برای پر کردن منافذ نفوذ دشمن اقدام کنند.
وی با بیان اینکه آستان قدس باید خط مقدم جبهه فرهنگی رضوی را در کشور ایجاد کند، گفت: دلبستگی که مردم به حضرت علی بن موسی الرضا(ع) دارند از ارزش بسیار زیادی برخوردار است و باید آن را تقویت کنیم.
گنابادینژاد به تشکیل نمایندگی آستان قدس در همه استانهای کشور اشاره کرد و گفت: این نمایندگیها ایجاد شده تا زیر سایه حضرت علی بن موسی الرضا(ع)، مرهمی بر زخمهای محرومان جامعه باشیم.
وی تصریح کرد: یکی از وظایفی که این نمایندگیها بر عهده دارند، مباحث فرهنگی است که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و لازم است که نسبت به رفع مشکلات و تقویت زیرساختهای فرهنگی در جامعه قدم برداریم.
گنابادینژاد ادامه داد: از ابتدا تاکید بر این بود که در فعالیتها بر ظرفیتهای مردمی تکیه شود و بنا نیست که نمایندگیها در استانها ساختار و بروکراسی اداری ایجاد کنند بلکه یک تشکل کاملا مردمی، چالاک اما تاثیرگذار هستند.
به گفته وی، با توجه به اینکه در استانهای مختلف فعالیتهای فرهنگی متعددی در حوزه فرهنگ رضوی اجرایی شده بود، با موافقت تولیت آستان قدس رضوی، مقرر شد کمیتههای فرهنگی آستان قدس در استانها با محوریت فعالیتها و تجارب انجام شده در سالهای قبل تشکیل شود.
انتهای پیام/
Related Assets:
- سوء مدیریت در استفاده از منابع؛مهمترین مشکل پیش روی صنعت کشور/ فشارهای مضاعف مالی، صنایع را به ورطه نابودی میکشاند
- سالانه ۴۱۰ هزار تن محصولات گلخانهای در یزد تولید می شوند
- تصاویر/دومین نشست خبری نماینده مردم یزد با اصحاب رسانه
- بزرگداشت شهدای هفتم تیر و سومین شهید محراب در یزد به روایت تصویر
- هدف روحانی از رادیکال کردن فضای جامعه چیست؟
- ابرکوه در رتبه اول استانی نرخ زاد و ولد گورخر قرار دارد/ شناسایی و ثبت 40 گونه پرنده ارزشمند در ابرکوه
- تخریب سپاه و عناصر انقلابی از سوی آمریکا و برخی مسئولین داخلی مقدمه است/تجربه گذشته نشان میدهد که فتنه جدیدی در پیش است