Navigation Navigation

محتوا محتوا

ستاد پشتیبانی طرح هجرت بسیج سازندگی استان یزد مطرح شد؛

ساخت ۱۰۸ مدرسه با اردوهای جهادی


مسئول بسیج سازندگی استان یزد با اشاره به تحولاتی که به دنبال اردوهای جهادی و طرح هجرت بسیج سازندگی در استان یزد ایجاد شده است، از ساخت، تعمیر و زیباسازی ۱۰۸مدرسه در مناطق محروم و روستایی خبر داد.

به گزارش یزدامــــــروز، سرهنگ سیدمحمد میرقانعی، ظهر امروز در نخستین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی طرح هجرت بسیج سازندگی استان یزد با اشاره به اینکه فعالیت های بسیج سازندگی به ساخت، مرمت و زیباسازی مدارس خلاصه نشده و طی سالهای اخیر در حوزه های مختلف آموزش و کارآفرینی نیز وارد شده است، اظهار داشت: بسیج سازندگی در حال حاضر ۷۷ استخر پرورش ماهی، واحدهای گلخانه ای، پرورش زنبور عسل، صنایع تبدیلی کوچک، واحدهای پرورش مرغ بومی تخمگذار و ... راه اندازی کرده است.

وی با بیان اینکه پس از ارائه آموزشهای ترویجی و فنی و حرفه ای به علاقمندان در روستاها و مناطق محروم، حمایت های لازم برای راه اندازی واحدهای یاد شده صورت گرفت، عنوان کرد: به عنوان نمونه در استخرهای پرورش ماهی، ۱۲۰ هزار بچه ماهی سردآبی و گرمابی رها سازی شد و نمونه این اقدام در واحدهای پرورش شترمرغ، زنبور عسل و ... مشاهده می شود.

اعزام ۳۷ تیم پزشکی به روستاها و مناطق محروم یزد

میرقانعی همچنین از ارائه خدمات بهداشتی و درمانی توسط بسیج سازندگی استان یزد خبر داد و یادآور شد: ۴۵ پزشک متخصص در قالب ۳۷ تیم به هزار بیمار در مناطق محروم و روستاها، خدمات درمانی و بهداشتی ارائه کردند ضمن اینکه ۱۲۰ پزشک نیز در روستاها ویزیت رایگان انجام دادند.

وی با بیان اینکه برنامه های ترویجی، تبلیغی، همایشها و کلاسها همچنین ملاقات های چهره به چهره اعضای بسیج سازندگی با مردم روستاها در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی و ... انجام می شود، عنوان کرد: آموزش های فنی و حرفه ای نیز به همین منظور در قالب ۴۰ دوره برگزار شده که بالغ بر هزار و ۳۰۰ نفر در این دوره ها شرکت کرده اند.

میرقانعی تاکید کرد: تلاش می کنیم تا فعالیت های روستاها را به سمت تخصصی شدن هدایت کنیم و در این مسیر از حمایت های جهاد کشاورزی، تعاون روستایی، دامپزشکی، فنی و حرفه ای، شبکه بهداشت و ... بهره مند خواهیم شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اردوهای طرح هجرت یا اردوهای جهادی برای دانشجویان، دانش آموزان و گروه های مختلف برگزار می شود، افزود: این اردو برای دانش آموزان بیشتر فرهنگ سازی و کار سازندگی است و فعالیت فیزیکی برای این قشر کمتر است.

میرقانعی از تلاش ها و همکاری های دانشجویان در اجرای اردوهای طرح هجرت قدردانی کرد و افزود: پیشنهاد می کنیم تا هر دانشگاهی به ویژه دانشگاه علوم پزشکی یزد، معین فعالیتهای بسیج سازندگی باشد.

استفاده از توان بسیج سازندگی در تامین آب استان یزد

معاون عمرانی استاندار یزد نیز در این جلسه با اشاره به توان و ظرفیت بسیج سازندگی استان یزد اظهار داشت: در استان مسائل بسیاری وجود دارد که لازم است از توان بسیج سازندگی کمک گرفته شود.

سیدمحمدرضا سیدحسینی از جمله این موارد به مسئله آب استان یزد اشاره کرد و افزود: از آنجا که بودجه های جاری جوابگوی حل بحران آب در یزد نیست، خواستار استفاده از توان بسیج سازندگی در این زمینه هستیم.

وی تاکید کرد: این پروژه بهتر است پروژه ای اجرا شود تا هر مدیر و دستگاهی با توجه به توان مالی و اجرایی خود بتواند در آن مشارکت کند.

معاون برنامه ریزی اوقات فراغت آموزش و پرورش استان یزد نیز در این جلسه با اشاره به ابراز علاقمندی دانش آموزان برای شرکت در برنامه های بسیج سازندگی اظهار داشت: دانش آموزان به ویژه دانش آموزان پسر مقطع متوسطه، علاقمند به انجام کارهای عمرانی هستند.

علی سروری تاکید کرد: از توان این دانش آموزان می توان حداقل در بازسازی و مرمت مدارس خود آنها استفاده کرد.

معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان یزد نیز در این جلسه از اعزام کاروانهای نیکوکاری جوانان هلال احمر به روستاها خبر داد.

حامد صدیقی بیان کرد: می توان با استفاده از توان بسیج سازندگی و قرار گرفتن جوانان هلال در کنار نیروهای بسیج، این ظرفیت را به حداکثر رساند.

 

منبع:مهر






آخرین اخبار آخرین اخبار