Navigation Navigation

محتوا محتوا

رئیس حوزه‎های علمیه خواهران کشور:

۷۰ هزار طلبه خواهر در حوزه‌های علمیه مشغول به تحصیل هستند


رئیس حوزه‎های علمیه خواهران کشور گفت: بیش از ۷۰ هزار طلبه شاغل به تحصیل و ۹۰ هزار فارغ‎التحصیل در حوزه‎های علمیه خواهران وجود دارد که کم نعمت و ظرفیتی نیست.

به گزارش یزد امـــــروز، حجت‎الاسلام محمود رضا جمشیدی شامگاه شنبه در افتتاح حوزه علمیه خواهران سلسله اظهار داشت: امروز بعد از 1400 سال اسلام ناب به ما رسیده است و همه در قبال آن مسئولیت داریم.


وی افزود: امروز یک چهره خشن، منفور و کریه به اسم اسلام با دو هدف نسل‎کشی مسلمانان و نشان دادن یک چهره بی‎منطق و عاطفه و بی پیشینه از اسلام به جان مسلمانان منطقه افتاده است، اسلامی که اساساً منادی رحمت است.


رئیس حوزه‎‏های علمیه خواهران کشور عنوان کرد: تاریخ اسلام سرشار از عواطف، دوستی، توجه، سلامت رفتار و انسانیت است اما عده‎ای می‎خواهند بشریت را نسبت به این دین منادی و مبشر بدبین کنند.


وی بابیان اینکه امروز ایران اسلامی به برکت هدایت‎های مقام معظم رهبری و پیشتازی روحانیت حوزه‎های علمیه، مرکز و کانون هدایت است، اظهار داشت: علیرغم تلاش‎های دشمن، نه‎تنها ظرفیت‎های ما کم نشده بلکه بیشتر هم شده است.


رئیس حوزه‏های علمیه کشور افزود: امروز خواهران طلبه ما، حاملان پیام وحی و اسلام ناب از دورافتاده‎ترین نقاط و نقش‎آفرین جدی در عرصه فضاهای مجازی هستند.


جمشیدی بیان کرد: انقلاب اسلامی به همت شما مسئولان و به برکت عنایت مقام معظم رهبری، این فرصت را برای زنان متدین، عفیف و مجاهد فراهم کرده تا در عرصه‎ پاسداری از سنگرهای ایدئولوژیک نقش‎آفرینی کنند.


رئیس حوزه‏‌های علمیه کشور به بیان آماری در این زمینه پرداخت و گفت: بیش از 400 هسته پژوهشی از فارغ‎التحصیلان خواهران در کشور تشکیل‌شده، بیش از 57 انجمن علمی خواهران در سطح 3 مقطع کارشناسی ارشد در حال فعالیت هستند و بیش از 70 کانون پژوهشی سطح دو در 457 واحد آموزشی وجود دارد.


وی اظهار داشت: بیش از 70 هزار طلبه شاغل به تحصیل و 90 هزار فارغ‎التحصیل در حوزه‎های علمیه خواهران وجود دارد که کم نعمت و ظرفیتی نیست.


جمشیدی بیان کرد: حدود 30 هزار طلبه خواهر در مدارس به امر تبلیغ و 12 هزار طلبه نیز به کار در آموزش‌وپرورش مشغول هستند.


وی عنوان کرد: 1500 حافظ قرآن و 600 داور بین‎المللی قرآنی و 5 هزار مربی در رشته‎های مختلف تربیت‌ شده‌اند.


جمشیدی تصریح کرد: نسبت طلبه شاغل به تحصیل و فارغ‎التحصیل در استان لرستان، هر هزار نفر جمعیت استان، یک نفر است که با نسبت کشوری هنوز فاصله بسیاری دارد.


وی افزود: نسبت فعلی جمعیت طلاب خواهر در کل کشور، هر 473 نفر یک طلبه خواهر است که البته این نسبت در بعضی استان‎ها مانند یزد کمتر (هر 370 نفر یک طلبه خواهر) و در بعضی استان‎ها بیشتر است (هر 1800 نفر یک طلبه خواهر) و امیدواریم این شاخص در استان لرستان نیز تغییر کند.


رئیس حوزه‎های علمیه کشور بابیان اینکه هر طلبه خواهر برای ما نقطه هدف است، عنوان کرد: همچنان که دشمن هر زن مسلمان و غیرمسلمان را در سراسر جهان نشانه گرفته است، ما هم در حوزه‎های علمیه هر خواهر را برای مقابله با آنان نشانه گرفته‎ایم.

 

منبع:تسنیم






آخرین اخبار آخرین اخبار