نمایش نمایش

ID : 12156252
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی یزد

استانداردهای شیرینی های سنتی یزد تدوین می شود


مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی یزد از تلاش برای تدوین استاندارد شیرینی های سنتی یزد خبر داد و گفت: پیگیر راه اندازی دبیرخانه دائمی تدوین استانداردهای شیرینی در یزد هستیم.

به گزارش عصر فرهنگ، مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی یزد  ظهر امروز در بازدید از اولین و قدیمی ترین کارگاه شیرینی سازی یزد از تلاش برای تدوین استاندارد شیرینی های سنتی یزد خبر داد و گفت: پیگیر راه اندازی دبیرخانه دائمی تدوین استانداردهای شیرینی در یزد هستیم.
 

به گزارش مهر، محمدحسین ماجدی ضمن تقدیر از تلاش و عملکرد بنیانگذاران، مدیران و کارکنان این کارگاه اظهار داشت: شیرینی سازی حاج خلیفه نماد استاندارد و استاندارد سازی است و سیر کارکرد و تفکر آن باید در اختیار مدیران جوان واحدهای تولیدی قرار گیرد.

 

وی افزود: یک صده حفظ کیفیت در نبود استاندارد مدون و شهره شدن در کشور و حتی جهان، دستاورد بزرگی است که برای حفظ آن باید همراهی و تلاش کنیم.

 

مدیرکل استاندارد یزد در پاسخ به پرسش های مدیران بنگاه در زمینه دلایل یکسان بود ن قیمت محصولات مرغوب و نامرغوب در استان یزد، افزود: تفاوت کیفیت شیرینی و تفاوت نرخ گذاری در محصولات را باید در استانداردها جستجو کرد و تنها با تدوین و ترویج استاندارد شیرینی های یزدی بر اساس تجربه و معیارهای تدوین شده در آن بنگاه می توان سلامت و بهداشت جامعه را ارتقاء داد.

 

ماجدی تاکید کرد: اگر این اتفاق رخ دهد، به طور قطع خود به خود نرخ ها به سمت تعادل پیش خواهد رفت.

 

ماجدی ادامه داد: یکی از برنامه های اداره کل استاندارد یزد تشکیل دبیرخانه دائمی تدوین استانداردهای شیرینی در استان یزد است و برای تحقق آن دست مدیران این بنگاه را به گرمی می فشاریم.

 

وی گفت: در این مسیر از مدیران شیرینی سازی حاج خلیفه علی رهبر و شرکا درخواست می شود پیشنهاد تدوین استانداردهای مبتنی بر تحقیق را به این اداره کل ارائه دهند.






فرهنگی فرهنگی

جدیدترین ها جدیدترین ها