نمایش نمایش

ID : 14732574
با هدف احیای «اقتصاد مقاومتی» انجام می شود

برپایی نخستین جشنواره طبخ غذا با محصولات اقتصاد مقاومتی در یزد


محمود غیاث،مدیر موسسه کارآفرینی و اشتغال زایی نگار نصر استان یزد،همزمان با ولادت باسعادت حضرت معصومه(س) برگزاری اولین جشنواره طبخ غذا با محصولات اقتصاد مقاومتی را خبر داد.

به گزارش عصر فرهنگ به نقل از  یزدبانو، محمود غیاث، مدیر موسسه کارآفرینی و اشتغالزایی نگار نصر استان یزد، از برگزاری اولین جشنواره طبخ غذا با محصولات اقتصادی مصادف با میلاد  خجسته اختر تابناک حضرت معصومه(س) و روز ملی دختر، در بوستان ولایت یزد خبر داد.

وی در ادامه گفت:این جشنواره از ساعت 18 الی 20  روز یکشنبه 25 مرداد ماه برگزار خواهد شد.

غیاثی خاطر نشان کرد:شرکت کنندگان حدود 35 نفر از بانوان بسیجی هستند که در طی چند دوره آموزش های لازم را دیده اند و در این جشنواره با گروه های خود به رقابت  و عرضه ی محصولات میپردازند.

مدیر موسسه کارآفرینی و اشتغال زایی نگار نصر بسیج استان یزد،اظهار کرد:برگزاری این جشنواره اهداف مختلفی از جمله موارد زیر را داراست:

• احیای بحث اقتصاد مقاومتی

• ایجاد فرهنگ مصرف

• کمک به اشتغال زایی

• ایجاد امنیت غذایی

• کمک به تولید کننده

مدیر موسسه کارآفرینی و اشتغال زایی نگار نصر بیان کرد: هنگام اختامیه جشنواره، بهترین غذا توسط داور انتخاب و به فینال راه می یابد.

 






فرهنگی فرهنگی

جدیدترین ها جدیدترین ها