نمایش نمایش

ID : 22571754

لغو مجوز فعالیت فرهنگی جوان ابرکوهی یکی پس از دیگری +سند


جوان ابرکوهی و فعال عرصه فرهنگ، گفت: مسئولین به جای اینکه دغدغه انجام فعالیت های فرهنگی داشته باشند، بعضأ برای جوانانی که حاضرند وقت و هزینه خود را بدون هیچ چشمداشتی در این مسیر سرمایه گذاری کنند، مانع تراشی می کنند.

به گزارش عصرفرهنگ؛ یکی از فعالان فرهنگی ابرکوه که حضور در برنامه هایی همچون جشنواره ملی شب یلدا، همایش هنرهای زیبایی معلولین در ابرکوه، اولین جشنواره تئاتر تک بازیگر رضوی، سومین جشنواره قرآنی منطقه سه کشور، همایش ملی فناوری های نوین در علوم محیط زیست و ... (استانی و کشوری) را در کارنامه خود دارد، امروز برای گرفتن مجوز برنامه های فرهنگی حوزه میراث و گردشگری در شهرستان، گرفتار پیچ و خم های اداری شده است.


وی در گفتگو با خبرنگار سرو ابرکوه، اظهار کرد: در تاریخ 19 دی ماه 94 با هدف توسعه گردشگری شهرستان مجوزی از ادره کل میراث فرهنگی یزد جهت برگزاری جشنواره «اولچک آلچه» به مناسبت فصل برداشت گوجه سبز در دهستان فراغه گرفتم.طی هماهنگی های شفاهی با بخشدار بخش مرکزی و دهستان فراغه و انجام تدارکات با افراد مربوطه، برگزاری جشنواره قطعی شد.

 


این جوان تصریح کرد: متأسفانه زمانی که برای هماهنگی به اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ابرکوه مراجعه کردم، اعلام که مجوز فوق به علت موازی کاری و برگزاری جشنواره زردآلوی ابرکوه(فراغه) توسط دهیاری مربوطه مطابق سنوات گذشته، در تاریخ 3 بهمن ماه 94 از سوی اداره کل لغو شده است. نکته قابل توجه اینکه، جشنواره زردآلو نیز به علت نقض این همکاری دو جانبه، برگزار نشد.

 


کارشناس تربیت بدنی افزود: بعد از این جریان، طبق ملاقات های حضوری با کی منش مقرر شد، در صورتی که ارگانی برای برگزاری جشنواره فرهنگی «از برجین تا آسک» اعلام آمادگی کرد، اقدامات لازم انجام شود.


وی یادآور شد: پس از رفت و آمدهای مکرر به اداره جهاد کشاورزی شهرستان و اداره کل استان در تاریخ 30 خرداد 95 مجوز این دستگاه مبنی بر برگزاری جشنواره مذکور همزمان با برداشت گندم در عزآبادِ ابرکوه در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه صادر شد.

 


دلسوز فرهنگی خاطرنشان کرد: پس از کسب مجوز اقدام به طراحی پوستر تبلیغاتی این جشنواره کرده و نمونه آن در ورودی و محوطه نمایشگاه ملی صنایع دستی و نساجی  واقع در باغ دولت آباد یزد با هماهنگی معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نصب شد.

 


وی تصریح کرد: حراست اداره میراث ابرکوه خواستار رویت اصل مجوز جشنواره شد؛ پس از اینکه مجوز را به رئیس اداره ارائه کردم وی جهت استعلام به صورت تلفنی با کارشناس معاونت گردشگری اداره کل میراث استان تماس گرفته و از صحت آن اطمینان حاصل کرد.


این فعال فرهنگی اذعان داشت: پس از رخدادهای فوق اداره میراث از جهاد کشاورزی خواست تا از آنجا که طبق مصوبه هیأت وزیران، برگزاری کلیه رویدادهای فرهنگی بر عهده  میراث فرهنگی می باشد، برگزار کننده جشنواره از برجین تا آسک، مجوز این اداره را نیز دریافت کند.


وی ادامه داد: در همین راستا و به علت ذی وقت و جهت سهولت روند اداری، درخواست خود را کتباً به اداره میراث کل استان ارائه کردم و بنا بر پیشنهاد مسئولین اداره مزبور نامه از ادراه کل به اداره شهرستان ارجاع داده شد.


کارشناس تربیت بدنی افزود: در تاریخ سه شنبه 19 مرداد مجوزی مبنی بر برگزاری جشنواره از برجین تا آسک شهرستان ابرکوه در تاریخ 22 مرداد با رعایت کلیه ضوابط و قوانین و هماهنگی فرمانداری و دستگاه های ذیربط بلامانع است، صادر شد. در حالی که صدور این مجوز را هیچ شخصی به من اطلاع نداد و زمانی که برای انجام امری به اداره میراث ابرکوه مراجعه کردم، گفتند که مجوز جشنوراه هم صادر شده است.

 


جوان ابرکوهی یادآور شد: از این موضوع دلسرد نشده و برای اخذ مجوز «جشنواره نجوای کویر» و «جشن هزاره بنای باستانی قلعه بداف» به اداره میراث فرهنگی مراجعه کردم که پاسخ این اداره در تاریخ 25 مرداد به درخواست های اینجانب چینین بود:" با عنایت به اینکه طبق مجوز صادره مقرر گردیده جشنواره «از برجین تا آسک» با هماهنگی اداره کل در تاریخ 4 شهریور ماه برگزار گردد، لذا تا برگزاری جشنواره فوق به منظور محرز گردیدن توانمندی جنابعالی در برگزاری جشنواره های فرهنگی و گردشگری، صدور مجوز برای برگزاری جشنواره های دیگر تا اطلاع ثانوی مقدور نمی باشد."

 


پس از این جریانات وی گفت: با توجه به اینکه انجام امور فرهنگی یکی از تأکیدات مقام معظم رهبری می باشد، چرا مسئولین به جای اینکه خودشان دغدغه انجام چنین فعالیت هایی را داشته باشند، برای جوانانی که با وقت، انرژی و هزینه خود بدون هیچ چشم داشتی در کارهای فرهنگی سرمایه گذاری می کنند، مانع تراشی می کنند.


این جوان فعال ادامه داد: در صورتی که قرار بود با برپایی جشنواره های نامبرده نوعی کارآفرینی صورت گیرد و درآمد حاصل از آن بین افراد دست اندر کار تقسیم شود. همچنین به جای هماهنگی جهت برگزاری برنامه های تکراری و یا یکی شدن برنامه ها، بدون اطلاع مجوزها را لغو می کنند.


وی بیان کرد: اکنون من چگونه می توانم با این محدودیت زمانی و کنسل شدن برنامه های قبلی از جمله حضور تورهای گردشگری از شهرهای مختلف کشور و کشورهای خارجی، جشنواره از برجین تا آسک را برگزار کرده و توانایی خود را اثبات کنم.

 

نامه اداره میراث فرهنگی  به اداره جهاد کشاورزی

 

 

نامه فرمانداری جهت تاکید بر اخذ مجوز

 

آخرین پوستر طراحی شده جشنواره

انتهای پیام/






فرهنگی فرهنگی

جدیدترین ها جدیدترین ها