محتوا محتوا

صبح تفت گزارش می دهد:

«حلواپزان» شب عید فطر، سنت 12 ساله محله محسن خان تفت


همزمان با شب عید فطر بیش از 4 هزار کاسه «شله زرد» پخته و در بین نمازگزاران عید فطر شهر تفت توزیع می شود.

به گزارش خبرنگار صبح تفت، مراسم «حلواپزان» یا همان پخت «شله زرد» هر ساله در شب عید فطر توسط جوانان و پیشکسوتان محله محسن خان تفت انجام می شود بدین صورت که همزمان با شب عید فطر بیش از 4 هزار کاسه شله زرد پخته و در بین نمازگزاران عید فطر شهر تفت توزیع می شود.

«تقی فرحبخش» یکی از اعضای هیئت امنای مسجد قمر بنی هاشم(ع) محله محسن خان تفت در رابطه با این مراسم به خبرنگار صبح تفت گفت: پخت حلوای برنج یا همان شله رزد از سال 1382 توسط جمعی از اهالی محله آغاز شده و امسال دوازدهمین سال پخت آن است.

وی ادامه داد: امسال بیش از 4هزار شله زرد بین نمازگزاران عید فطر در شهر تفت توزیع خواهد شد.

 

«محمد علی فلاح» از دیگر اعضای هیئت امنای مسجد  نیز در مورد روند تهیه شله زرد گفت: برای تهیه شله زرد از ساعت ها قبل برنج را خیس می کنند و سپس به مدت دو ساعت در آب می جوشاند و پس از آن شکر و زعفران را به آن اضافه کرده و به مدت یک ساعت دم می گذارند.

 

«علی زارع» یکی از نوجوانان حاضر نیز به خبرنگار صبح تفت گفت: هرسال شب عید فطر مقابل مسجد محله محسن خان حلوای برنج پخته می شود و من برای کمک در تهیه آن می آیم.

 

این عمل شایسته و زیبا با تداوم و پیگیری چندین ساله به یک سنت تبدیل شده و هرسال باشکوه تر از گذشته انجام می شود.

 

برای دیدن تصاویر اینجا کلیک کنید




Your Rating
Average (3 Votes)
The average rating is 3.6666666666666665 stars out of 5.