افسردگی کذب جوانان بهانهای برای دستاندازی به ارزشهای اسلامی است/نظر رهبری در خصوص مبانی دینی و اجتماعی باید فصل الخطاب شود
یزد رسا؛ مقام معظم رهبری چندی پیش در دیدار جمعى از دانشجویان فرمودند: «جوان ایرانی خوشبختانه جوان پرانگیزه و پرشوری است؛ درست نقطهی مقابل آن چیزی است که بعضی از مراکز مغرض آماری و غالباً با منشأ خارجی یا اساساً خارجی اعلام میکنند. آنها میگویند جوان ایرانی افسرده است؛ .... این یک دروغ محض و خباثتآمیزی است که دارد امروز انجام میگیرد و بهانهی یک سلسله کارهای خلاف دیگر است؛ جوان ایرانی افسرده است، پس بایستی برایش محیط نشاط درست کنیم؛ چهجوری؟ با کنسرت موسیقی، با جلسات و اردوهای مختلط جنسی، و آزادیهایی از این قبیل؛ این دنبالهی آن حرف است. نخیر، بعکس، جوان ایرانی امروز جزو بانشاط ترین و فعّالترین و سرزندهترین جوانها است.»
خطیب نماز جمعه حومه شرقی یزد با اشاره به بیانات رهبری در خصوص برگزاری کنسرت به بهانه ایجاد نشاط در جامعه در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا، اظهار کرد: از دیرباز ما در این زمینه دیدگاههایی داشتیم که به متون کهن اسلامی و فتاوای مراجع تقلید استناد میشود و تأکید شده است که کنسرت موسیقی و محافل بی مهابای غنا این چنینی موجب غفلت جامعه از ارزشها میشود و موجب ایجاد نشاط در جامعه نیست.
حجت الاسلام سید محمد کاظم مدرسی با بیان اینکه وجود افسردگی در جامعه ما قابل قبول نیست، ادامه داد: ممکن است در برخی از شهرها نگاه به درون بیشتر از نگاه به بیرون باشد اما در کل با نگاه به مسافرتها و هزینههایی که مردم صرف میکنند افسرده دانستن جامعه درست نیست.
وی با اشاره به بیانات رهبری تأکید کرد: این که برخی به دروغ جوان ایرانی را افسرده می پندارند نباید بهانهای شود که با برگزاری کنسرتهای کذایی به ارزش های اسلامی دستاندازی شود.
استاد و حوزه و دانشگاه افزود: همانگونه که در جلسه شورای فرهنگی عمومی بر آن تاکید شده است باید از برگزاری اینگونه محافلی که با عناوین مختلف و از طریق نهادهای دولتی و ngo ها برگزار میشود، جلوگیری شود.
وی تأکید کرد: مقام معظم رهبری به عنوان حاکم جامعه اسلامی و کارشناس مبانی دینی و براساس جایگاه سیاسی اجتماعی برگزاری کنسرتهای موسیقی را جریان درستی نمیدانند و نظر ایشان باید فصل الخطاب قرار گیرد.
این کارشناس مسائل مذهبی رسانه ملی یادآور شد: اصل نشاط و شادی یک امر فطری است و براساس دستورات دینی تفریحات سالم، تعاون و همکاری، سخن گفتن با همسر و فرزندان، بازی با کودکان و عبادات از جمله نماز و روزه نشاط آور هستند.
مدرسی با بیان اینکه اسلام شادی را اصل قرار داده است، افزود: ابن ابی الحدید در شرح نهج البلاغه مینویسد: در خبر آمده است که روزی حضرت عیسی متبسم و خندان بود، حضرت یحیی گفت: چه شده که تو را در حال لهو و خوشی می بینم مثل این که تو (از عذاب خدا) ایمن هستی؟
حضرت عیسی علیه السلام گفت: تو را چه شده که تو را عبوس و غمگین می بینم مثل این که(از رحمت خدا) مأیوسی؟
لذا گفتند: ما نمی رویم تا وحی نازل شود پس خدا به آن دو وحی فرمود: «احبکما الی الطلق البسام احسنکما ظنا بی»؛ بهترین شما دو تا در نزد من آن کسی است که چهره اش متبسم و خندان باشد و به من خوش گمانتر باشد.