برای کار فرهنگی باید از کمترین امکانات بیشترین استفاده را برد
نانوای جوان بافقی در گفتگو با خبرنگار بافق خبر در خصوص انگیزه خود از ایجاد کتابخانه در نانوایی بابا حیدر گفت: برای اینکه مشتریان در زمان انتظار برای پخت نان از وقتشان استفاده کنند کتابخانه کوچکی در حد توان ایجاد کردم، به نظر من در کارهای فرهنگی باید از کمترین امکانات بیشترین استفاده را کرد.
یوسف حیدری افزود: این کار را از یک نانوایی بزرگ الگوبرداری کردم و مشتریان نیز استقبال خوبی از این طرح کردند. مشتریان خصوصاً خانمهای خانهدار که برای تهیه نان به نانوایی میآیند کتابها را بهصورت امانت میبرند و خودشان در دفتر کتابخانه یادداشت میکنند. حتی بعضی از افراد کتابهایی که در خانهدارند را به این کتابخانه کوچک برای استفاده عموم هدیه میدهند.
وی در ادامه بیان داشت: سال گذشته با دریافت ۳۰ میلیون تومان وام اشتغال و همچنین حدود ۲۰ میلیون تومان پسانداز نانوایی سنتی که زمینه اشتغال دو نفر را فراهم کرد راهاندازی کردم. سعی کردم با این کار همغذای جسم که نان سبوسدار سنتی و هم کتاب که غذای روح است در اختیار مردم قرار دهم.
حیدری در خصوص کیفیت نان سنتی خاطرنشان کرد: چون خمیر به روش سنتی باگذشت زمان بیشتر انجام میشود درنتیجه کیفیت نان و مدت نگهداری آن بالا میرود. همچنین برای تهیه خمیر گندم خریداری و آرد میکنیم هرچند هزینه بیشتری دارد ولی نان سبوسدار واقعی به مشتریان عرضه میشود. تاکنون مشتریان از کیفیت نان راضی بودند و دعای خیر آنها بهترین مشوق من برای ادامه کار بوده است.
این کارآفرین در پایان از جوانان خواست باهمت و تلاش حرکت کنند و مطمئن باشند خداوند به کار، رزق و روزی آنها برکت میدهد و همیشه برای پیشرفت با صبوری حرکت کنند.
انتهای پیام/م.ف