به کارگیری مدیران بومی در پست های مدیریتی اشکذر ضروری است/ عدم توجه به مشکلات، پیامد مدیران غیر بومی است
به گزارش خبرنگار یزد رسا از اشکذر، اولین نشست مشترک شوراهای شهر و روستای شهرستان اشکذر پس از ۱۶ سال به همت شورای شهر اشکذر برگزار شد.
اولین نشست مشترک شوراهای شهر و روستای شهرستان اشکذر پس از گذشت ۱۶ سال از زمان تاسیس این شهرستان برگزار شد.
در این جلسه که با حضور شوراهای شهر اشکذر، خضرآباد، بخش خضرآباد و بخش مرکزی تشکیل شد، هرکدام از اعضاء به ارائه نظرات و بیان مشکلات مردم مناطق خود به منظور دست یابی به راه حلی جامع و کامل پرداختند.
"احمد زارع پور اشکذری" عضو شورای شهر اشکذر در ابتدا با عرض خوش آمد گویی به مدعوین، تشکیل این گونه نشست ها را از ضروری ترین نیاز های شوراها دانست و افزود: از مهم ترین وظایف شورای اسلامی شهر و روستا بررسی و آگاهی از مشکلات و کمبودهای اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، اقتصادی، عمرانی، بهداشتی و سایر امور رفاهی شهرستان است.
لزوم به کارگیری مدیران بومی در پست های مدیریتی اشکذر
زارع پور نماینده شهرستان اشکذر در شورای اسلامی استان یزد، با بیان این که اعضای شورا می بایست به ارایه طرح ها و پیشنهادهای اصلاحی به مسوولان اجرایی منطقه کوشا باشند، گفت: در حال حاضر مهمترین نیاز شهرستان اشکذر کمبود نیروی متخصص بومی است که باید از سوی شوراها به مسئولان استانی معرفی شود.
وی با اشاره به این که نیروی متخصص بومی با توجه به اطلاعات و آگاهی از نیاز های بخش و منطقه خود، توجه بیشتری به حل مشکلات مردم دارد، پیشنهاد کرد: شوراها با هم فکری و اجماع نظر، لیستی از مدیران بومی خود را برای تصدی پست های مدیریتی شهرستان ارائه کنند.
در ادامه "شایق" عضو شورای بخش مرکزی با اشاره به لزوم برگزاری چنین جلساتی، بومی بودن مدیران شهرستان را مایع پیشرفت و آبادانی بیشتر شهرستان دانست و تاکید کرد: در هرمنطقه ای که مدیر بومی حضور و فعالیت داشته باشد، ان منطقه از پیشرفت و آبادانی بیشتری برخوردار خواهد بود.
عدم توجه به مشکلات مردم از پیامد های غیر بومی بودن
"محمد حسین دهقان" عضو شورای بخش خضرآباد نیز با بیان برخی از مشکلات بخش خضرآباد، عدم توجه مسئولین به مشکلات مردم را از پیامد های غیر بومی بودن مدیران دانست و افزود: بخش خضرآباد به عنوان محروم ترین منطقه در شهرستان اشکذر، از دید مدیران این شهرستان پنهان مانده و کم تر توجهی در طول این چند سال به ان شده است.
دهقان دو مشکل آب و گاز خضرآباد را از جمله اساسی ترین مشکلات مردم این منطقه عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به گاز کشی های اخیری که در منطقه خضرآباد صورت گرفته، هنوز نیمی از مردم این منطقه از نعمت گاز محروم اند.
در پایان این جلسه و با توافق اعضاء موارد زیر مصوب شد.
۱- ارائه لیستی از مدیران بومی هر منطقه ظرف دو هفته آینده به دبیرخانه شورای شهرستان اشکذر.
۲- تشکیل نشست شوراهای شهر و روستای شهرستان هر دو ماه یک بار.
۳- ارائه ریز مشکلات مردم هر منطقه توسط شورای آن بخش، حدکثر تا ۴۵ روز آینده به دبیرخانه شورای شهرستان اشکذر.