دولت مذاکره امتحان خود را پس داده است
به گزارش یزدرسا، امروز بر کسی پوشیده نیست که دولت حسن روحانی به عنوان «دولت مذاکره» کارنامهای از خود بر جای گذاشته که در بین همه دولتهای بعد از انقلاب بیسابقه است. در واقع حسن روحانی در حالی با رویکرد مذاکره بر صندلی ریاست جمهوری تکیه زد، که ضعیفترین و ناکارآمدترین دولت بعد از انقلاب را به نام خودش ثبت کرد.
وضعیتی که دولت روحانی امروز بر مردم ایران تحمیل کرده است چیزی نیست که نیاز به صغری و کبری چیدن داشته باشد، چرا که همه مردم با گوشت و پوست خودشان این وضعیت را دارند تجربه میکنند. از سوی دیگر بر کسی پوشیده نیست که راهبرد و سیاست اصلی دولت روحانی دیپلماسی و مذاکره است و او طی هفت سال گذشته تقریبا همه تمرکز دولتش را بر روی این مسئله گذاشت و وضعیت امروز اقتصادی کشور نیز نتیجه گفتمان «مذاکره» است.
اگر تا قبل از دولت روحانی کسانی میتوانستند راهحل مشکلات کشور را به مذاکره با آمریکا نسبت داده و بدین شکل به مردم آدرس غلط بدهند، امروز این رویکرد توسط دولت عملیاتی شد و نتیجه خود را به وضوح اقشار مختلف مردم دارند لمس میکنند.
اما اینکه بعد از گذشت بیش از هفت سال حسن روحانی به عنوان رئیس دولت و کسی که مسبب بسیاری از مشکلات امروز کشور است، به خود اجازه میدهد که برای چندمین بار اعتقادات مردم را به بازی بگیرد و ناجوانمردانه صلح امام حسن علیهالسلام را دستاویز اغراض سیاسی خودش کند، این اقدام بیش از هر چیز با هدف انحراف افکار عمومی از مشکلات واقعی کشور صورت میگیرد.
در واقع مسبب اصلی وضع موجود معتقد است اگر در این وانفسا حتی برای چند روزی هم بتواند توجه مردم را از دلار 32 هزار تومانی و سکه 16 میلیونی و پراید 150 میلیون تومانی و افزایش قیمت مرغ و امثالهم منحرف کند برایش موفقیت محسوب میشود!
از سوی دیگر او به خوبی میداند که پیرویاش در انتخابات به ویژه در سال 92 را مدیون نابلدی سیاسی رقبایش است، لذا او همچنان بر روی این نابلدی سیاسی حساب باز کرده و امیدوار است که باز هم ب تواند با اظهارات شاذ و انحرافی، بخشی از منتقدینش را وارد زمین بازی مورد نظرش کند.
لذا در این بین منتقدین و رقبای دولت از جمله نمایندگان مجلس باید توجه داشته باشند که با اظهارات و طرح مسائل هزینهساز مانند استیضاح رئیسجمهور در زمین روحانی بازی نکنند و اجازه ندهند مسبب اصلی وضعیت امروز کشور حتی برای چند روز هم که شده از این همه ناکارآمدی فرار کند.
یقینا استیضاح رئیس جمهور حتی اگر عملیاتی هم بشود، در شرایطی که کمتر 8 ماه تا زمان انتخابات ریاست جمهوری باقیمانده است، نمیتواند اقدام منطقی و درستی باشد، چرا که نه تنها به ثبات بازار کمک نمیکند، بلکه آشفتهتر شدن بیش از پیش اوضاع اقتصادی را به دنبال داشت.
منتقدین دولت باید بدانند با بلایی که دولت مذاکره بر سر مردم آورده است، این جریان دیگر حنایش برای مردم رنگی ندارد به شرط آنکه منتقدان دولت به آنها پاس گل ندهند.
منتقدان دولت باید از رخدادهای سالهای 92 و 96 درس بگیرند و بدانند که نابلدی سیاسی آنها و روی کار آمدن فردی چون روحانی چه هزینه هنگفتی بر مردم و نظام تحمیل کرده است.
انتهای پیام/