رونمایی از شیرینیهای سنتی بدون قند یزد
به گزارش یزد رسا، محمدحسین مصدق در آیین رونمایی از این شیرینیها، با اشاره به اهمیت پیشگیری از وقوع و افزایش دیابت در جامعه، اظهار داشت: یزد اگر در دیابت در کشور رتبه اول را نداشته باشد، حتما در ردههای نخست کشور قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه طرحهای مطالعاتی برای کاهش دیابت در استان یزد انجام شده، گفت: یکی از برنامههایی که در استان یزد داریم، بحث کنترل شیرینیجات و نوع مواد مصرفی در این شیرینیها است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی(ره) یزد عنوان کرد: سعی شده که در زمینه تولید این شیرینیها، محصولی تولید شود که یک هشتم مصرف شکر را داشته باشد و هر سینی بتواند میزانی از مصرف انسولین را کاهش دهد.
مصدق تصریح کرد: بسیاری از افراد در جامعه و به ویژه در یزد به دلیل ابتلا به دیابت، نمیتوانند شیرینی مصرف کنند و این برای آنها سخت و ناراحت کننده است، علاوه بر اینکه دیگر افراد هم که هنوز مبتلا نیستند، با مصرف شیرینیهای معمولی، ممکن است به دیابت دچار شوند.
وی خاطرنشان کرد: حدود یک سال است که بر روی تولید این شیرینی توسط یکی از تولید کنندگان یزدی تحقیقاتی انجام شده که در نهایت به استفاده از "مالتودکسترین" این نوع شیرینی تولید شده است.منابع: تسنیم و فارس
انتهای پیام/ع
Related Assets:
-
پخت نان خامه ای خانگی با روش ساده / از قنادی نهراسید
-
یزد با ۳۰% بیمار دیابتی رکورد دیابتی های جهان را زده است!/ مصرف بیش از حد شیرینی عامل اصلی دیابت
-
روش پخت سنتی قطاب یزدی برای 30 نفر
-
مستند سازان کره جنوبی شیرینی و نان سنتی یزد را به تصوير كشيدند
-
کنترل تولیدات غذایی را به پس از ورود به بازار انتقال دهیم/ شفافسازی در ارتباط با روغن پالم افزایش یابد
-
رویارویی نیمی از یزدی ها با دیابت! /۱۰۰هزار دیابتی شناسایی شدند
-
يزدميتواند قطب دیابت كشورباشد/علت اصلی ديابت يزدیها شیرینی وسبك زندگي اشتباه
-
«دوشاب»شیرین کننده طبیعی شیرینیهای قدیم ابرکوه که جای خود را به شکر داد