رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در یزد برگزار میشود
به گزارش یزد رسا؛ مهدیهالسادات حسینی مطلق در نشستی با اصحاب رسانه با بیان اینکه وقتی به حقوق زن اشاره میشود، مسئولیتهای زن نیز مدنظر است، تصریح کرد: معتقدیم که زن و مرد نباید جای یکدیگر را بگیرند و نگاه به زن، نگاه به تحکیم خانواده است.
وی عنوان کرد: برای اینکه این اتفاق رقم بخورد، طرحهای مختلفی در دست اجراست که از جمله آنها میتوان به طرح «سامان خانواده» اشاره کرد.
حسینی مطلق یادآور شد: سندی از سوی دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور در هفت محور مرتبط با بانوان شامل جمعیت، کسبوکار پایدار بانوان، الگوی سوم زن مسلمان، حقوق و مسئولیتهای بانوان، تحکیم خانواده، زیست عفیفانه و نشاط اجتماعی تدوینشده و در هر رابطه کارگروههای تخصصی شکلگرفته است.
وی با اشاره به محور «زیست عفیفانه» که از طرحهای مدنظر در دولت سیزدهم است، گفت: در این طرح، فقط پوشش زن مدنظر نیست بلکه روابط باید عفیفانه باشد و این زیست عفیفانه فقط ویژه زنان در نقشهای مختلف اجتماعی نیست؛ بلکه مردان و همه اعضای خانواده نیز در این زمینه مسئولیت دارند.
حسینی مطلق با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ استاندار یزد پیگیر است که تفرجگاه ویژه بانوان در سطحی بسیار بزرگ و کلان راهاندازی شود، عنوان کرد: پارکهای بانوان از جمله در مروست، یزد، شاهدیه و... در سفر اول ریاستجمهوری به یزد پیگیری شد و در دور دوم سفرهای ریاستجمهوری نیز رقم خوبی برای آن در نظر گرفته شد که اینها یکی از برنامههایی است که در حوزه زیرساختی کارگروه نشاط اجتماعی مطرح است.
حسینی مطلق با بیان اینکه استانداری بسترساز فعالیتهاست، عنوان کرد: در این هفت محور بنای ما بر این بوده که مباحث با کمک مجموعهها در راستای اجراییشدن آنها پیگیری شود.
وی با اشاره به فعالیت قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اظهار داشت: در سال گذشته هشت قرارگاه در استان به ریاست استاندار، معاونان و دستگاهها و سازمانهای مرتبط تشکیل شد همچنین جلسات هیئتهای اندیشهورز با محوریت جوانی جمعیت تشکیل شد.
حسینی مطلق یادآور شد: جوانی جمعیت بحثی بسیار حائز اهمیت است و گروهها و دستگاههای مختلف در حال پیگیری این موضوع هستند.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری یزد همچنین از تلاش برای اجرای طرح شاخهنبات خبر داد و گفت: رویداد مسیر نجات نیز با رویکرد بررسی تمدنسازی، خانواده و جمعیت، نقش مردم و حاکمیت در تحول جمعیت برگزار شد.
وی با بیان اینکه جایزه ملی جوانی جمعیت بهعنوان نخستین رویداد علمی، فرهنگی و اجتماعی ملی در حوزه جمعیت کشور بر اساس ماده ۱۹ قانون جوانی جمعیت شناخته میشود، تصریح کرد: رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت (حسنه ماندگار) در نیمه دوم اردیبهشتماه جاری توسط ستاد ملی جوانی جمعیت برگزار میشود.
حسینی مطلق یادآور شد: شهروندان میتوانند برای دریافت فرم و ارسال مستندات به پورتال دفتر امور زنان و خانواده به آدرس banovan.ostanyazd.ir و کانال حسنه ماندگار در پیامرسان ایتا hasaneh_mandegar مراجعه کنند.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری یزد با اشاره به اینکه تا دهم اردیبهشتماه آخرین فرصت شرکت در این رویداد است، ادامه داد: این رویداد در بخشهای مختلف از جمله خانواده، رسانه، نخبگان، سازمانهای مردمنهاد، شرکتها و مؤسسات خصوصی، دستگاههای اجرایی و مدیران برگزار میشود.
وی تصریح کرد: هفت کمیته ذیل قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بهمنظور پیشبرد اهداف آن در استان تشکیل شده است.
انتهای پیام/ش
Related Assets:
- حضور دو یزدی در بین ۷ برگزیده ملی جوانی جمعیت
- برخی دولتمردان اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارند
- جزئیات طرح «جوانی جمعیت» اعلام شد
- مجازاتهای سنگین در انتظار دستگاههایی که طرح جوانی جمعیت را اجرا نمیکنند
- چرا حمایت درمانی از زوجهای نابارور مهم است
- برآورد رسمی جمعیت شهرستانهای استان یزد در سال 1400 برای نخستین بار