سند 2030 زیرساختهای فرهنگی و اجتماعی کشور را در معرض تخریب قرار میدهد
معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزه علمیه یزد در مصاحبه با یزد رسا، با اشاره به تعهد دولت به اجرای سند 2030 یونسکو در کشور گفت: یکی از اسنادی که متأسفانه بدون هماهنگی با مجلس شورای اسلامی و طی نشدن مراحل قانونی آن در شورای انقلاب فرهنگی توسط مسئولین دولت یازدهم به کشور تحمیل شد سند 2030 یونسکو است.
حجتالاسلام سید محمد محسن حسینی پور افزود: این سند مفادی دارد که این مفاد زیرساختهای فرهنگی کشور را مورد هجمه و حمله قرار داده است و متأسفانه با امضای دولتمردان ما بهپای این تعهدنامه کشور موظف به اجرای این مفاد تا سال 2030 میلادی است و مراحل اجرا را نیز باید مرتب به اطلاع یونسکو برساند.
وی تأکید کرد: پس از نهیب و ابراز گلایه رهبر انقلاب از اجرای این سند برخی از مسئولین از اجرای برخی از مفاد و مسکوت گذاشتن برخی دیگر از آن مفاد سخن گفتند که این سخن عبث و اشتباهی است زیرا با امضای دولتمردان و پذیرش این تعهدنامه کشور ملزم به اجرای کامل تعهدات سند 2030 است.
حسینی پور هدف از اجرای این طرح را تخریب زیرساختهای فرهنگی و اجتماعی کشور دانست و تصریح کرد: دریکی از مفاد این سند تحت عنوان مباحث تکریم خانواده مواردی مطرحشده است که علیرغم ظاهر زیبای لفظ تکریم، ارزشهای اسلامی و اجتماعی کشور را مورد هجوم قرار داده است. در این سند سه نوع خانواده تعریفشده است که تنها یکی از انواع آن همان مرسوم در جهان، یعنی ازدواج مرد با زن است و ازدواج زن با زن و ازدواج مرد با مرد نیز به رسمیت شناختهشده است.
این استاد حوزه علمیه یزد اضافه کرد: بر اساس این سند باید ازدواجهای نوع دوم و سوم در کشور به رسمیت شناختهشده و مکانیسمی طراحی شود که کسی حق ممانعت از اجرای آن را نداشته باشد و دولت ایران بهعنوان دولت اسلامی باید زمینه این ازدواجها را فراهم کند و مانند ازدواج سالم اسلامی برای آنها هم لوازم و امکانات یک زندگی خوب را مهیا کند.
معاون تبلیغ حوزه علمیه یزد در ادامه اظهار داشت: در موضوع آموزشوپرورش نیز مفادی در این سند قرار دادهشده که بر اساس آن طی مطالبی با عنوان خودشناسی و شناخت اندامهای بدن باید مطالبی به دانش آموزان آموزش داده شود که با فرهنگ دینی و اجتماعی ایرانیان سازگاری ندارد. کتابی با عنوان «لک لکی در کار نیست» در این راستا نگارش یافته است که آموزشهای جنسی را به کودکان ابتدایی ارائه میدهد.
وی عنوان کرد: به دلیل پنهانکاری دولت در قبول و ابلاغ این سند بسیاری از نهادهای درگیر در امر فرهنگ و آموزش و متخصصان و اهلفن از این سند اطلاعی دقیقی نداشتند و فقط برخی از سخنان پراکنده زده میشد اما با سخنرانی رهبر انقلاب در خصوص اینکه جمهوری اسلامی ایران زیر بار سندهایی چون 2030 نخواهد رفت و گلایه از شورای عالی انقلاب فرهنگی، توجه همگان به این سند جلب شد و آن هنگام بود که جزئیات تأسفآور این سند فاش شد.
حسینی پور تأکید کرد: حوزه علمیه استان یزد نیز بهعنوان یکی از دستگاههای دخیل در موضوع فرهنگ از همان ابتدا وارد میدان شد و مبلغان و روحانیون را نسبت به این موضوع آگاه کرد و این افراد در جریان جزئیات این موضوع قرار گرفتند تا مردم نیز در جریان این موضوع قرار گیرند.
استاد حوزه علمیه راهحل مقابله با این تهدیدات فرهنگی و اجتماعی را آگاهسازی مردم نسبت به این موضوع دانسته و تصریح کرد: هر زمان که مردم با آگاهی کامل در جریان حوادث و تحولات قرار گرفتند اجازه ندادند چنین اسناد تأسفآوری به کشور تحمیل شود زیرا نوک پیکان چنین اسنادی مستقیماً حیات اجتماعی جامعه و خانواده ایرانی را نشانه رفته است.
وی علت عدم توجه در قبول چنین سندهایی را حاصل حاکمیت تفکر 4 ساله برخی از مسئولین بر حوزه فرهنگ دانسته و اظهار داشت: مردم باید بیش از هر زمان دیگری هوشیار باشند و بدانند که میخواهند عنان و اختیار خود را برای چهار سال به دست چه کسانی بدهند و در اینجاست که اهمیت انتخاب اصلح بیش از هر زمان دیگری عیان میشود.
انتهای پیام/آ