صدام، منافقین و داعش ابزار آمریکا برای مبارزه با روحیه مقاومت مردم ایران بودند
کمال دهقانی فیرزوآبادی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا گفت: به عنوان کسی که شاید آن ده ماه آخر جنگ را مداوم در جبهه حضور داشتم و در عملیات مرصاد هم بودم این را میگویم که عملیات مرصاد و روزهای آخر جنگ درسهای زیادی دارد و ما باید از آن روزها درس بگیریم.
وی افزود: متأسفانه در سالهای 66 و 67 علیرغم اینکه تقریبا همه دنیا علیه ما بسیج شده بودند و بیشترین کمک را از نظر تسلیحاتی به رژیم صدام -که متجاوز هم بود- میکردند و از آمریکا گرفته تا کشورهای عربی، همه و همه داشتند به رژیم بعث کمک میکردند؛ اما در داخل کشور نیز جنگ و دعوای سیاسی وجود داشت، کأنه این دشمن مشترک را نمیدیدند.
سرخوردگی مردم از تنشهای سیاسی داخلی
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این درگیریهای سیاسی داخل کشور تا حدی پیش رفت که تأثیر خودش را هم روی آحاد مردم گذاشت و مردمی که تقریبا هفت سال مداوم به جبههها میرفتند، آرام آرام کمتر به جبهه توجه میکردند.
دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: شاید یک مقدار تصور مردم این بود که وقتی که گروهها در داخل کشور با هم در تنش سیاسی هستند و جنگ قدرت وجود دارد، ما برای چی به جنگ برویم؟! وقتی مسئولین احساس مسئولیت نمیکنند و منافع و امنیت ملی را نمیبینند و وحدت و انسجام لازم را ندارند ما برویم جبهه که چی بشود؟! لذا این تنشهای سیاسی تأثیر بسیار منفی گذاشت.
وی عنوان کرد: اما چند اتفاق افتاد که ما از آن درس میگیریم، یکی اینکه منافقین جری شدند و فکر کردند حالا فرصت خوبی است چون آخر جنگ است و ایران دارد ضعیف میشود، آنها هم که اسلحه و امکانات و پول را در اختیارشان میگذاشتند، پس بیایند عملیاتی را علیه کشور انجام دهند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: منافقین عملیات چلچراغ و بعد هم فروغ جاویدان را طراحی کردند که عملیات مهران با عنوان چلچراغ بود و آنها شعارشان این بود که بیایند مهران را اشغال کنند و از مهران به سمت تهران بروند و شعارشان «امروز مهران، فردا تهران» بود.
دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: اما با مقاومت روبرو شدند و نتوانستند از مهران پیشروی کنند اما همینقدر هم که با کمک آتش تهیهای که ارتش عراق ریخت روی سر رزمندگان، توانستند بخشهایی از مهران را بگیرند که البته بعدا بازپس گرفته شد، این مقدمهای شد که بعد از چند ماه باز عملیاتی را طراحی کردند و از غرب کشور آمدند به سمت اسلامآباد غرب و تصمیم داشتند که به همان روش بیایند و وارد کشور شوند.
شکست سخت منافقین در عملیات مرصاد
وی تأکید کرد: اما حضرت امام پیام دادند و مردم احساس کردند باید همانند اول جنگ هر کسی هر کاری دارد کنار بگذارد و به فکر نجات کشور و در حقیقت حفظ ناموس مردم باشد چرا که داشت مورد تاخت و تاز قرار میگرفت؛ لذا یک موج گستردهای از داوطلبان از سراسر کشور شکل گرفت و به سمت غرب کشور و کرمانشاه رفتند.
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس یادآور شد: با تاکتیکهایی که نیروهای سپاه و ارتش و مخصوصا هوانیروز به کار بردند همه منافقینی که با انواع اوهام و خیالپردازیها وارد کشور شده بودند، در طول مسیر زیر آتش رزمندگان هوانیروز گرفتار شدند و یک شکست سخت و تاریخی خوردند و بعد از آن، منافقین که اسباب دست آمریکا بودند و در دامن رژیم بعثی عراق پناه گرفته بودند، طومارشان به هم پیچیده شد و بیشترین تلفات را متحمل شدند.
دهقانی فیروزآبادی خاطرنشان کرد: خیانت آشکار منافقین برای مردم درس و فرصتی پیش آورد تا قدر همدیگر را بدانند و انسجام داخلی خودشان را بیشتر کنند و بعداز آن ما موفق شدیم شرایط را بازگردانیم مثل روزهای اول جنگ و موفق شدیم آن مقدار از زمینهایی که سربازهای رژیم بعث عراق اشغال کرده بودند را آزاد کنیم و بار دیگر آن فضای اتحاد و انسجام در کشور و در جبههها شکل گرفت.
هدف دشمن مهار انقلاب اسلامی بود
وی تصریح کرد: جنگ بر کشور ما تحمیل شد و ما دفاع کردیم و کسانی که این جنگ را به راه انداختند اصل هدفشان مهار انقلاب اسلامی و از بین بردن نظام اسلامی در کشور بود، چون نظام را تهدیدی میدانستند برای کشورهای مرتجع منطقه که به سبک رژیم شاه اداره میشدند یعنی وابستگی کامل به غرب داشتند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: تصور آنها این بود که اگر این استقلال نظام جمهوری اسلامی ایران به بار بنشیند، الهامبخش مردم و دیگر ملتها میشود و هم آمریکا و هم کشورهای مرتجع منطقه با اسلحه و با کمک مالی اراده کرده بودند که صدای انقلاب و صدای آزادیخواهی و استقلالخواهی و نفی سلطهپذیری را خاموش کنند.
وی گفت: آنها برای این هدف روی صدام سرمایهگذاری کرده بودند اما از آنجایی که راه را غلط رفته بودند، معلوم بود که روزی هم تاوان این اشتباه یعنی حمایت از صدام متجاوز را خواهند پرداخت و آنها هم این تاوان را پرداختند به طوری صدام بعدا به کویت حمله کرد.
دهقانی اضافه کرد: صدامی که متجاوز بود به جامعه جهانی، به جای اینکه همان ابتدای کار با او برخورد کنند به او امیتاز و اسلحه دادند، این درحالی است که صدام همه قوانین بینالمللی را زیر پا گذاشته بود و مردم خودش را شیمیایی کرده بود، به کویت حمله کرد و دست به کشتار زد.
وی بیان کرد: صدام در نهایت دامن خود همانهایی که به او کمک کرده بودند را گرفت و مجبور شدند سالهای سال بسیج شوند و با جمله نظامی که به عراق کردند صدام را از بین ببرند؛ آنها البته از این اشتباه درس نگرفتند و چند سال بعد هم مجددا داعش را مشابه صدام تقویت کردند و به جان بشار اسد و مردم عراق و سوریه و مردم ایران انداختند و به این گروه ترویستی کمک مالی، تسلیحاتی و تبلیغاتی کردند.
دهقانی تأکید کرد: اعتقاد ما بر این است که نتیجه اینگونه تروریستپروری و کمک و حمایت از تروریست نهایتا همان چیزی میشود که از صدام دیدند، یعنی همین داعش و تفکر داعش هم دامن خودشان را خواهد گرفت و یک روزی اسباب پشیمانی آنها را فراهم خواهد کرد.
وی با بیان اینکه منافقین، داعش و صدام با هم فرقی ندارند و همه ابزاری در دست آمریکا بودند، اظهار داشت: صدام و منافقین و داعش در حقیقت ابزاری در دست آمریکا و کشورهای مترجع منطقه برای مبارزه با روحیه استقلالطلبی و مقاومت و ظلمستیزی مردم ایران و محور مقاومت بودند.
انتهای پیام/