ID : 24071404
معاون اجتماعی دادگستری استان یزد:

صدا وسیما زمینه ساز مشارکت مردم در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی باشد


معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد گفت: صدا وسیما زمینه مشارکت مردم در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را فراهم آورد.

به گزارش یزدرسا، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد با بیان اینکه وضعیت 10 جرم اول و 20 آسیب اجتماعی استان واکاوی شده است، اظهار کرد: بر اساس موازین علمی جدید با تکیه بر علوم اجتماعی، جرم شناسی و روانشناسی، راه‌های عملیاتی برای مقابله و پیشگیری از این جرائم و آسیب‌های اجتماعی تهیه و تدوین شده است.

سید علی اصغر رفاهی ضمن ابراز خرسندی از دغدغه مجموعه صدا و سیما در زمینه معضلات و آسیب‌های اجتماعی  تصریح کرد: تحقیقات کامل میدانی بر اساس آمارهای موجود در دستگاه قضایی و راهکارهای علمی دقیق تهیه شده است و آمادگی جهت همراهی و تعامل در این زمینه وجود دارد.

وی تلاش جهت ارتقاء آگاهی‌های حقوقی آحاد جامعه را خواستار شد و افزود: باید با ساخت برنامه‌های مستمر افزایش اطلاعات عمومی و حقوقی جامعه را رقم زد که این امر می‌تواند کاهش قابل توجهی در شکل گیری پرونده‌های دادگستری داشته باشد.

دکتر رفاهی به وجود پرونده‌های زیادی در دادگستری که مالباخته با وجود داشتن تحصیلات عالی آکادمیک  مورد کلاهبرداری قرار گرفته اشاره کرد و گفت: حتی تحصیلات بالا در سایر زمینه‌ها نیز موجب نمی‌شود تا انسان در دام کلاهبرداران گرفتار نشود و فقط ارائه آموزش به مردم از طرق مختلف و همچنین انتشار هشدار در زمینه ای که احتمال کلاهبرداری وجود دارد می‌تواند اثر گذار باشد.

وی از آسیب اجتماعی طلاق به عنوان دومین آسیب اجتماعی استان یاد کرد و گفت: با توجه به اینکه 50درصد طلاق‌ها در 5 سال اول زندگی اتفاق می‌افتد، مشارکت صدا و سیما در جهت ارائه بسته‌های آموزشی به زوج‌های جوان، زوج‌های در 5 سال اول زندگی و همچنین خانواده‌ها یکی از راهکارهایی است که می‌توان انجام داد.

رفاهی از تهیه و چاپ بیش از 40 عنوان پایان نامه دوره کارشناسی ارشد با موضوع پیشگیری از وقوع جرم خبر داد و تصریح کرد: چندین رساله دکتری نیز در موضوعات مرتبط با پیشگیری از وقوع جرم به رشته تحریر درآمده که می‌توان یافته‌های علمی و چکیده این پژوهش‌ها را در اختیار برنامه سازان صدا و سیما قرار داد.

انتهای پیام/ه

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.