طلاب به مقابله جدی با مشکلات فرهنگی بپردازند
به گزارش خبرنگار یزد رسا ازتفت آیت الله ابوالقاسم وافی، نماینده استان یزد در مجلس خبرگان رهبری در جمع طلاب حوزه علمیه خواهران "ام ابیها تفت" ضمن تسلیت فرارسیدن اربعین سرور و سالار شهیدان گفت: شرافت علم این است که آن علم انسان را به خدا برساند.
وی طلبگی را از شغلهای پر فضیلت دانست و افزود: برای طلبه بودن روایات فراوانی وجود دارد که طلبگان باید نسبت به این روایت حساس باشند.
آیت الله وافی با اشاره به حدیث شریف امام باقر (علیه السلام): «الْکَمَالُ کُلُّ الْکَمَالِ التَّفَقُّهُ فِی الدِّینِ وَ الصَّبْرُ عَلَى النَّائِبَةِ وَ تَقْدِیرُ الْمَعِیشَةِ» گفت: در مورد کمال انسان سه مرحله قابل احصا کردن است، نخست، انسان باید برای رسیدن به کمال در دین تفقه کند و دستورات دینی را یاد بگیرد، به درستی که بدون فهم مناسب از دین و شناخت احکام الهی راه رسیدن به سعادت و کمال میسر نخواهد بود؛ لذا، انسان باید در حد توان خود در دین تفقه کند و به شناخت وظایف خود نایل شود.
نماینده استان یزد در مجلس خبرگان رهبری افزود: در گام بعدی، باید با شناخت صحیح دین به اندازهداری در معیشت خود بپردازد و زندگی خود را بر اساس تعالیم اسلامی تنظیم کند؛ حیطهی دیگری که در راه کمال مهم است صبر در مقابل مصیبتهاست.
وافی خاطرنشان کرد: بسیاری از افراد در زمان مواجهه با مصیبت، دین خود را از دست میدهند و کفران میکنند و بسیاری نیز از مواجهه با آن خودداری میکنند. به بیان معصوم، انسان زمانی به کمال حقیقی خود میرسد که در مقابل مصیبتها صبور باشد و با توجه به آنکه دامنهی این مصائب بیان نشده است، میتوان پا را از مصیبتهای جانی فراتر نهاد و بیان کرد که برای انسان در بسیاری از زمینهها مصیبتهایی رخ میدهد و انسان باید در مقابل تمامی این مصیبتها صبور باشد.
وافی با بیان اینکه دشمنان اسلام نیز در همه جا پراکندهاند، تصریح کرد: این میطلبد که با خطرشناسی، آسیبشناسی و درک نگرانیهای فرهنگی و اجتماعی، طلاب به مقابله جدی بپردازند و با شناخت و آگاهی لازم اقدام مقتضی و مناسب را به انجام رسانند.
وی گفت: باید تربیت روحانیون ورزیده و متبحر با لحاظ شرایط و نیازهای بومی و قومیت ها را در رأس توجه قرارداد تا اهداف مقدس نظام در ارتقاء و تعالی فرهنگ جامعه و کاهش آسیبها تحصیل گردد.