عنایت امام حسین(ع) من را دلبسته اهل بیت(ع) کرد/ با افتخار پوش دوز و خیمه دوز حسینم
به گزارش یزدرسا، مردم دارالعباده یزد از قدیم الایام تاکنون به دینداری و عشق و محبت نسبت به خاندان اهل بیت علیه السلام شهره خاص و عام بوده اند.
بسیاری از مردم از چند روز مانده به این ماه عزیز، خود را آماده برگزاری مراسمات عزاداری در محلات و حتی خانه هایشان می کنند، بسیاری با جمع آوری کمک های مردمی به دنبال آماده سازی و توزیع نذورات در بین عزاداران هستند و برخی هم با هنر دستشان اقدام به دوخت و دوز خیمه و پوش برای استفاده هیئات می کنند.
حاج اسدالله مریم آبادی یکی از پیرغلامان امام حسین (ع) می باشد که سالیان سال با پوش دوزی و خیمه دوزی سعی و تلاشش این بوده تا از جمله خادمان حسینی باشد و با نیت خالص خود توانسته نام خود را در این زمینه جاودانه سازد.
با این پیرغلام حسینی به گفتگو نشستیم تا در خصوص سابقه و کراماتی که در طول سال های خدمت خود در این مسیر پربرکت دیده است را بیان کند.
این پیرغلام امام حسین (ع) با بیان اینکه فعالیت خود را در دوخت پوش و خیمه را از سال 1340 آغاز کرده است، گفت: نزدیک به 60 سال پیش کت و شلوار دوزی را شروع و در کنار آن به خیمه دوزی وپوش دوزی امام حسین (ع) مشغول شدم و برای اولین بار پوش خیمه روضهخوانی ایام فاطمیه را برای خانه خودمان دوختم و مورد استقبال دیگران قرار گرفت و برای دوخت خیمه سفارش میگرفتم.
عنایت امام حسین(ع) مرا از خواب غفلت بیدار کرد
مریم آبادی ادامه داد: چون آن زمان رئیس صنف خیاط های یزد بودم برای خودم کسر شان میدانستم که بگویم پوش میدوزم، یک شب در عالم خواب اباعبدالله (ع) را دیدم که به مغازهام آمدند، به ایشان سلام کردم، پشت میزم نشستند، من سندی را جلوی ایشان قرار دادم که امضا کنند، سند را برداشتند به آن نگاهی انداختند؛ مکثی کردند و آن را روی میز گذاشتند و گفتند: «هنوز بچهای»، بلند شدند تا بروند تا دم در هم رفتند پایم را جلو گذاشتم؛ به ایشان گفتم آقا از بچه چه انتظاری دارید، سندم را امضا نکردید که من بچه هستم، ایشان برگشتند دوباره پشت میزم نشستند سند را با دست خود نوشتند و امضا کردند و فرمودند: «کار دیگه ای داری؟» گفتم نه التماس دعا دارم، ایشان خداحافظی کردند و رفتند.
وی افزود: این خواب و عنایت امام حسین (ع) باعث شد که من خیاطی را کنار بگذارم و از همان روز به اتحادیه صنف خیاطان رفتم و اعلام کردم که دیگر من خیاط نیستم من پوش دوز حسین (ع) هستم. از آن روز هم به واسطه تلفن و آدرسی که روی پوشها حک میشود سفارشهای مختلف از نقاط مختلف همچون کرمان، سیرجان، بندرعباس و ... دریافت کردم.
این پیرغلام اهل بیت (ع) عنوان کرد: پوش سه هزار متری نیز برای یکی از موکبها در کربلا دوختم که یکی از بزرگترین پوشهایی است که این افتخار را پیدا کردم که تهیه کنم. اخیرا نیز برای روضه خوانی در محل دیوار به دیوار نمایشگاه تهران سفارش پوش داده بودند که این خیمه را نیز تحویل داده شد.
وی با بیان اینکه در تمام طول سال به پوشدوزی خیمه اما حسین (ع) مشغول است، ادامه داد: در ماه محرم و ایام عزاداری که تعداد سفارشات بیشتر میشود تعداد نیروهایی که در کارگاه مشغول به کار میشوند نیز بیشتر میشود تا هر چه سریعتر سفارشها تحویل داده شود.
مریم آبادی با بیان اینکه خود نیز روضه دار است، گفت: روضه ما در ایام فاطمیه بیش از 100 سال قدمت دارد و در واقع ارثی است که از پدرانم به ما رسیده است. این روضه صبحها در دهه دوم فاطمیه در کارگاه پوشدوزی که در خیابان ایرانشهر (شهید رجایی) برپاست و در واقع هر چیزی که در این کارگاه و خانه ام هست به نام حضرت زهرا (س) است.
انتهای پیام/
Related Assets:
- حضور در پیادهروی اربعین زائر را برای یاری امام زمان(عج) آماده میکند
- بزرگ ترین خیمه امام حسین (ع) در تهران/ تصاویر
- چه شد که امت پیامبر(ص)، فرزند رسول خدا را کشتند؟
- شور یا شعور حسینی؟
- نگاهی به سیره اقتصادی امام حسین (ع)/ سه داستان آموزنده از حضرت سیدالشهداء (ع)
- تمسک به اهل بیت(ع)؛ رمز سعادت دنیا و آخرت است