ID : 7435255
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم درجمع مسئولین ابرکوه؛

لزوم نفوذ به خانه های وهابیون همانند شبکه های وهابیت و مسیحیت


عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در جمع مسئولین شهرستان ابرکوه گفت: اگر شبکه های وهابیت و مسیحیت به خانه های ما می آیند، ما هم می توانیم و باید در خانه های آنها نفوذ کنیم؛ همان طور که در آنها در این بازار بر مس می کوبند، ما هم می توانیم با صدای بلندتر بر مس بکوبیم.

به گزارش یزد رسا به نقل از سرو ابرکوه، حجت الاسلام والمسلمین آیت الله ابوالقاسم علیدوست عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در نشست کارگزاران دولت شهرستان ابرکوه، که با همت فرمانداری در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان برگزار شد با اشاره به روایتی از امام باقر (ع) اظهار داشت: در روایات اسلامی عصری به نام «غربله» به معنای غربال شدن انسان ها پیش بینی شده است. در این روایات امام باقر(ع) در پاسخ به فردی که پرسید: فرج شما چه زمان است؟ پاسخ داد: ظهور مهدی (عج) نمی رسد مگر زمانی که شما غربال شوید.

استاد خارج حوزه علمیه قم بیان داشت: غربال شدن انسان ها یعنی اینکه انسان های پویا، ایستا، پایا، غیور و مقاوم در یک طرف و انسان های بی خط و خال، هر دم و هواشناس که هر لحظه به یک هوایی کشیده می شوند، انسان های لیزخورنده در طرف دیگر قرار می گیرند و از هم تفکیک می شوند. وجود چنین عصری یکی از نشانه های ظهور می باشد.
علیدوست افزود: به اعتقاد من عصر حاضر، عصر غربال است که الزاماً به عهد ظهور متصل نمی شود و ممکن است چنین عصری صدها یاهزاران بار فرا برسد که معلوم نیست کدام یک عهد ظهور باشد. علت نامگذاری این عصر به غربله این است که این عصر مانند بازار مس گرها است، هر کس صدای کوبیدن چکش بیشتر باشد، او قدرت غالب است. در این عصر جوانان با یک ارتباط کوچک در چند ثانیه با کل جهان مرتبط می شوند و ممکن است گرفتار امواج ضلال شوند.
وی گفت: عصر غربله، عصر امواج ضلال است. البته در کنار این امواج می تواند امواج هدایت را نیز به راه انداخت. اگر شبکه های وهابیت و مسیحیت به خانه های ما می آیند، ما هم می توانیم و باید در خانه های آنها نفوذ کنیم؛ همان طور که در آنها در این بازار بر مس می کوبند، ما هم می توانیم با صدای بلندتر بر مس بکوبیم. (حالا اینکه ما می رویم یا نمی رویم، دردی است که انسان را می کشد)
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: در کتاب انجیل آمده است که وقتی فرزند انسان (امام زمان) می خواهد بیاید، دزدهایی وارد خانه ها می شوند و مادر را می گذارند و دختر را می برند، پدر را می گذارند و پسر را می برند؛ معنای این عبارت این نیست که دزدی زیاد می شود. قاعدتاً با پیشرفت بشر دزدی های کوچک و وحشیانه از بین می رود و دزدی یقه سفیدها و دزدی های مدرن رایج می شود؛ اما معنای این عبارت دزدی افکار و اندیشه جوانان است که فراگیر می شود. امواج ضلال ارزش های اسلامی و ملی را هدف قرار می دهد. کاری به مذهب خاصی ندارد، از خود خدا شروع می کند تا به همه ادیان می رسد و مخصوص ایران نیست.
آیت الله علیدوست تصریح کرد: در ایران به دلیل ارتباط مذهب با حکومت و قرین شدن دین با سیاست، حساسیت بیشتر است. لذا دو موردی که می توان مشکل ساز شود یکی امواج ضلال و یکی هم عدم مدیریت موضوع تلفیق مذهب و سیاست است. اگر ما نتوانیم تلفیق دین و سیاست را به خوبی مدیریت کنیم، با دستان خودمان به اهداف امواج ضلال کمک کرده ایم. در فاصله دادن انسان ها و نسل ها، کاری که امواج ضلال انجام می دهد، حاکمیت هم می تواند انجام دهد؛ که البته این موضوع مخصوص ایران است.
وی خاطرنشان کرد: حساسیت در ایران نسبت به دیگر کشورها دوچندان است. از آنجا که نظام جمهوری اسلامی بر پایه ولایت فقیه و اصول دینی برپا شده و صورت درست تشکیل نظام نیز همین است لذا در اجرای اقدامات نظام باید بیشترین دقت را در تطابق افعال با اسلام داشت، و از آنجا که این شاکله نظام کاملا درست است پس باید اقدامات نظام اسلامی نیز در راستای دین و دستورات ولایت فقیه صورت پذیرد تا مردم نواقص اقدامات نظام را بر پای دین نگذارند.
علیدوست با اشاره به اینکه دزدی، اختلاس و ...  در جامعه دینی به پای دین گذاشته می شود تاکید کرد: یا باید کل سیستم را تغییر داد، یا اگر می خواهیم با این سیستم پیش برویم مشکلات آن را برطرف کنیم. این نکته حائز اهمیت است که حاکمیت وقتی اسلامی باشد باید بسیار دست به عصا باشد. اگر یک دزدی، اختلاس و ... در حکومت سکولار رخ دهد کسی به حساب دین نمی گذارد ولی اگر در حکومت اسلامی شخصی به خواسته های قانونی اش نرسد همه را به حساب دین می گذارد. ما اگر بتوانیم یک الگوی صحیح و موفق در دنیا ارائه کنیم در واقع مردم را به بهشت برده ایم ولی اگر نتوانیم مدل خوبی ارائه دهیم و هر روز با مشکلی مواجه شویم مردم را از بهشت دور می کنیم.  باید بدانیم که حاکمیت اسلامی مسئول حفظ دین مردم است.
وی در پایان افزود: در مجموع نتیجه می گیریم در عصر غربله ای که امواج ضلال از هر سو مردم را احاطه کرده اند وظیفه ما و همه کارگزاران حکومت این است که اولاً خودخواه باشیم؛ خودخواه نه به معنای خود برتر بینی، به این معنا که ابتدا خود را نگه داریم تا در امواج ضلال نیفتیم. دوماً اطرافیان و بستگان خود را حفظ کنیم و از آنان دستگیری کنیم و در پایان، دیگران یعنی مردم را حفظ کنیم. ما خودمان کاری انجام ندهیم که امواج ضلال انجام می دهند بالعکس کاری کنیم که با امر به معروف دل ها را جذب کنیم و الگویی مناسب، واقعی و پایدار ارائه کنیم.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.