ID : 20970755

همکار قلدرتان را ادب کنید


افرد قلدر سلطه جو و زورگو هستند و اختلالات شخصیتی آن ها را با روش هایی همچون هشدار و سازش می توان تحت تاثیر قرار داد.

به گزارش یزدرسا، مژگان نیکنام دکتری روانشناسی بالینی در مصاحبه با  باشگاه خبرنگاران؛ در خصوص همکار قلدر گفت: فرد قلدر سلطه جو، زورگو و خودشیفته است و دوست دارد همه از او تبعیت کنند. در حالی که اصل همکاری در محیط های اجتماعی بر اساس سازش بنا شده است.

وی ادامه داد: در محیط اجتماعی که بیش از سه نفر با یکدیگر همکاری می کنند و بین آنها تقسیم وظایف وجود دارد، عمدتاً تنها راهی که می تواند جمع را دچار مشکل نکند و باعث پیش روی اهداف جمع شود، میزان پذیرش، سازش و انعطالف پذیری طرفین است. هرچه قدر انعطاف پذیری و سازش کمتر باشد، افراد نمی توانند با هم ارتباط برقرار کنند.

نیکنام در خصوص جو محیط کاری عنوان کرد: جو رقابتی در برخی محیط کارها زیاد است در نتیجه اگر همکاران سازش مناسب را با هم نداشته باشند، مشکلات عدیده ای آنها را گرفتار می کند.

وی در خصوص چگونگی برخورد با همکار قلدر اظهار داشت: قلدر آدمی است که مشکل شخصیتی دارد که اگر این فرد مافوق باشد تا حدی باید فنا پذیر باشید و اگر از حدی گذشت که احساس کردید که خودتان دچار اثرات مخرب در رابطه شده اید، طبیعتاً باید از آن رابطه خارج شوید.

این دکتری روانشناسی افزود: اگر همکار هم ردیف شما قلدر است در مرحله اول باید به او هشداری مبنی بر تغییر رفتار بدهید اگر اثر نکرد باید به مافوق خود کار را ارجاع دهید یا از آن چشم پوشی  کنید در واقع به نوعی همکارتان را نادیده بگیرید که اگر این رفتارها هم موثر نبود و نتوانستید با موضوع کنار بیایید، باید محیط را ترک کنید.

نیکنام یاد آور شد: فردی که از سلامت روان برخوردار باشد با تذکر رفتارش تغییر پیدا می کند در صورتی که فردی که دچار اختلالات شخصیتی است به همین سادگی از قلدری و زورگویی دست بر نمی دارد.

انتهای پیام/ص

summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.