وعدههای دولت به کادر درمان عملی نشد
علی اکبر جراحی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا؛ ضمن تقدیر و تشکر از پرستاران و کادر درمان که در این شرایط از جان خود برای نجات بیماران مایه میگذارند، گفت: کادر پرستاری استان یزد را حدود سه هزار و 500 نفر تشکیل میدهند که از این تعداد دو هزار و 600 پرستار در بخش دولتی و مابقی در بخش خصوصی فعالیت دارند.
وی با اشاره به تجمع اخیر پرستاران در یزد ادامه داد: پرستارانی که در بخش دولتی مشغول کار هستند به روشهای مختلف رسمی، پیمانی، قراردادی و طرحی به کار گرفته شدهاند از این تعداد 400 نفر به صورت قراردادی فعالیت دارند و پرستارانی که در تجمع اخیر شرکت داشتند از افرادی بودند که به صورت قراردادی جذب شدند.
مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد عنوان کرد: برخی از پرستاران قراردادی این خواسته را دارند که با توجه به شیوع کرونا دولت برای آنها امتیاز قائل شود و بدون آزمون استخدام شوند و همچنین با توجه به تاخیری که در پرداخت کارانه وجود دارد پرداختیها نیز به روز شود که قاعدتا دولت براساس قانون باید برای به کارگیری نیرو آزمون برگزار کند و به کارگیری نیرو به خصوص کادر درمان بدون برگزاری آزمون امکانپذیر نیست.
جراحی افزود: دولت در این شرایط کرونایی وعدههایی به کادر درمان داد که متاسفانه عملی نشد و همین موضوع زمینه اعتراض و نارضایتی را در پی داشته است و یکی از این وعدهها در نظر گرفتن امتیاز ویژه در مراحل آزمون و گزینش برای کادر درمان و پرستاران قراردادی که در این ایام پای کار بودند اما هنوز آزمونی برگزار نشده است که بتوان امتیازی برای آنها در نظر گرفت.
وی با اشاره به اعتراضاتی که در زمینه تفاوت حقوق پرستاران وجود داشت، ادامه داد: پرستاران قراردادی به واسطه قراردادی بودنشان حقوق پرداختی کمتری نسبت به نیروهای رسمی دارند اما تفاوت این حقوق زیاد نیست و از طرفی تمام مزایا از جمله پرداخت کارانه و اضافه کار به هر دو گروه تعلق میگیرد البته به دلیل شیوع کرونا و شرایط اقتصادی، پرداخت کارانه و اضافه کار به نیروهای قراردادی و هم نیروهای رسمی به تاخیر افتاده است.
رئیس هیات مدیره نظام پرستاری یزد تصریح کرد: اصلیترین خواسته پرستاران قراردادی در یزد تبدیل وضعیت آنها از قراردادی به رسمی است و با توجه به شرایط به وجود آمده از شیوع کرونا و تلاشی که پرستاران داشتند چنانچه مجوز استخدام از سوی دولت داده شود بنا به وعدههایی که داده شده برای جذب پرستاران قراردادی که در این ایام فعال بودند امتیاز در نظر گرفته میشود و در اولویت استخدام قرار میگیرند.
جراحی ادامه داد: به واسطه دو آزمونی که در سالهای گذشته برگزار شده است 200 نفر از نیروهای قراردادی در استان استخدام شدهاند و اخیرا با مجوزی که از سال 98 داشتیم 17 نفر از کارد پرستاری جذب شدند همچنین در این ایام و با شیوع کرونا 120 پرستار نیز به صورت قراردادی جذب شدند در صورتی که در استانهای دیگر اینگونه نیست و کادر پرستاری نیروی قراردادی ندارد.
وی با بیان اینکه در روزهای آینده پرداخت کارانه و اضافه کاری سه ماه پرستاران به آنها پرداخت میشود، افزود: پرداخت کارانه و اضافه کاری هم نیروهای رسمی و هم قراردادی پرستاری استان به دلیل مشکلاتی که وجود داشت حدود 5 ماه که به تاخیر افتاده است و از بهمن ماه این حقوق به آنها پرداخت نشده که طی روزهای آینده کارانه سه ماه به آنها پرداخت میشود.
مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد باتشکر از تلاش کارد ردمان و پرستاران برای مراقبت از بیماران عنوان کرد: نزدیک به 200 نفر از کادر پرستاری استان از زمان شیوع کرونا به این ویروس مبتلا شدند که خوشبختانه بهبود پیدا کردند و یا در حال بهبودی هستند.
انتهای پیام/
Related Assets:
- پرستاری؛ شغلی پر استرس اما شیرین/ نجات جان هموطنان علیرغم تمام کم لطفیها برایمان اولویت دارد
- کرونا محدودیتی برای کنگره ملی شهدا ندارد
- بستری 993 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان میبد
- بیانیه کمیته پیگیری مطالبات پرستاری استان یزد در اعتراض به رد صلاحیت اعضای «خانه پرستار»
- نمایشی از جدال مرگ و زندگی یک پرستار
- ویزیت رایگان بیماران مناطق روستایی در رزمایش کمک مؤمنانه بهاباد
- کاهش ذخیره اکسیژن بیمارستانهای یزد در پی عدم انجام تعهدات شرکتهای تامین کننده