پاسداری رهبری از رأی مردم در سال 88 نشاندهنده اعتقاد واقعی به مردمسالاری دینی است
علی فلاحتکار در گفتگو با خبرنگار یزدرسا با اشاره به خطبههای تاریخی رهبر انقلاب در نماز جمعه 29 خرداد سال 88، گفت: دامن زدن به مسئله تقلب در جریان انتخابات سال 88، مدتها قبل از انتخابات آغاز شد و یک جریان خاص مدام بحث دروغین تقلب را مطرح کرد و تلاش کرد بدینشکل در کشور دوقطبی ایجاد کند.
وی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اما از ماهها قبل از انتخابات نسبت به این مسئله تذکر دادند و جریانهای سیاسی را به خویشتنداری و پرهیز از تنش دعوت کردند.
این کارشناس سیاسی افزود: برخی از خواص سیاسی اما بدون توجه به هشدارهای رهبر انقلاب، تلاش کردند به دو قطبیسازی جامعه دامن بزنند و در این مسیر از اینکه ناجوانمردانه نظام را به تقلب متهم کنند هم ابایی نداشتند.
فلاحتکار ادامه داد: همین امر موجب شد تا بعد از انتخابات و آنگاه که آقایان دیدند نتیجه رأی مردم دلخواهشان نیست، مقابل مردم بایستند و آشوب و فتنه به پا کردند.
وی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب در خطبههای تاریخی نماز جمعه 29 خرداد کاندیداهای مختلف و جریانهای سیاسی حامی آنها را به آرامش و تعظیم در برابر قانون دعوت کردند.
این تحلیلگر سیاسی یادآور شد: ایشان به امانتداری نظام اسلامی اشاره کردند و به مردم اطمینان دادند که جمهوریاسلامی هیچگاه به رأی مردم خیانت نمیکند.
فلاحتکار خاطرنشان کرد: از سوی دیگر ایشان از رأی دهها میلیونی مردم پاسداری کردند و حاضر نشدند در مقابل زیادهخواهی و فشارهای جریان فتنه عقبنشینی کنند.
وی تصریح کرد: جریان فتنه تصورش این بود که با آشوب خیابانی و همچنین به میدان آوردن تعدادی از مردم تهران میتواند به رأس نظام فشار وارد کند و موجب عقبنشینی شود، اما رهبر معظم انقلاب با قاطعیت از رأی مردم صیانت کردند و در مقابل فشارها کوتاه نیامدند.
این کارشناس سیاسی تأکید کرد: به جای ایران در هر کشور دیگری چنین رخدادی اتفاق میافتاد، آن کشور در برابر این همه آشوب و فشار دوام نمیآورد، اما جمهوری اسلامی با درایت رهبر انقلاب و به برکت حضور مردم در صحنه، مقابل فتنهگران و دشمنان مردم ایستادگی کرد.
فلاحتکار اظهار داشت: رهبر انقلاب عمیقا به مردمسالاری دینی معتقدند و به معنای واقعی رأی مردم برای ایشان موضوعیت دارد، بر همین اساس بود که ایشان در سال 88 در حراست از رأی مردم محکم ایستادند.
وی افزود: متأسفانه جریان تندرو اصلاحطلب که نقش برجستهای در فتنه 88 داشتند، در برهههای مختلف نشان دادهاند که هرگاه نتیجه انتخابات مطابق میل آنها نباشد، حاضر نیستند رأی مردم را بپذیرند و به اصطلاح زیر میز میزنند.
این کارشناس سیاسی بیان کرد: آنها در شعارهایشان خیلی از مردم و مردمسالاری میگویند، اما در عمل نشان دادهاند که اعتقادی به مردمسالاری و رأی مردم ندارند و این واقعیت تلخی است که در انتخابات های مختلف شاهد آن بودیم.
فلاحتکار اضافه کرد: به عنوان مثال علاوه بر انتخابات سال 88، در سال 84 هم و با وجود آنکه خود دولت اصلاحات برگزارکننده انتخابات بود، این جریان در نتیجه انتخابات تشکیک وارد کرد و حاضر نشد رأی مردم را قبول کند.
وی گفت: اما همگان شاهد بودیم که حتی در سال 92 و در شرایطی که حسن روحانی کمتر از یک درصد بیشتر از حد نصاب رأی کسب کرده بود، باز هم نظام اسلامی رأی مردم را حقالناس دانست و امانتدار آن بود.
انتهای پیام/