کسب مهارت «تاب آوری»، مهمترین فرایندهای ارتقاء سلامت اجتماعی افراد
به گزارش یزد رسا به نقل از سرو ابرکوه، یکی از اهداف کمیته امداد حضرت امام(ره) علاوه بر تامین امنیت مالی مددجویان، تقویت روحیه کنترل هیجانات، مثبت اندیشی، توکل و تاب آوری و راه های حفظ عفاف و حجاب است تا از افسردگی دختران بازمانده از تحصیل و ازدواج مددجو جلوگیری شود.
با همین هدف کارگاه کنترل هیجانات، مثبت اندیشی، توکل و تاب آوری و راه های حفظ عفاف و حجاب در مدرسه خانواده شهید چمران کمیته امداد ابرکوه برگزار شد.
فلاح زاده کارشناس مرکز بهداشت ابرکوه که به عنوان مربی در این کارگاه حضور داشت، به بررسی هیجانات شدید و غیر قابل كنترل در زندگی مردم پرداخت و تاکید کرد: در چنین مواقعی، شخص باید بتواند با شناخت خود متوجه شود که در این لحظات چگونه می توان این هیجانات را تحت كنترل درآورد و از مهمترین راه های این کنترل، نَفَس عمیق، ارتباط با افراد دلسوز و مجرب، و مشاوران است.
این کارشناس افزود: بحث توکل و تابآوری، یک فرآیند، توانایی، یا پیامد سازگاری موفقیتآمیز با شرایط تهدیدکننده، است و تاب آوری یکی از اهداف ارتقای سلامت و جزء عوامل محافظ محسوب می شود و افرادي كه تاب آور هستند افزون بر زنده ماندن توانايي موفق شدن را نيز دارند.
گفتنی است در این کارگاه 2 ساعته، تعداد 20 نفر از دختران بازمانده از تحصیل و ازدواج مددجو حضور داشتند و پرسش و پاسخ و مشاوره فردی نیز در پایان صورت گرفت.
انتهای پیام /
Related Assets:
-
کارگاه «ایجاد مناسبات خانوادگی صحیح» در ابرکوه
-
مددجویان کمیته امداد ابرکوه با آموزش کمک های اولیه و امداد و نجات آشنا شدند
-
اعضاء کانون جوانان پیرو ولایت ابرکوه با «خانواده شهید بذارفشان» دیدار کردند
-
توزیع سبد کالا یک میلیارد ریالی در بین نیازمندان ابرکوهی
-
علت نابودی اغلب جوامع گذشته ترک امر به معروف و نهی از منکر بوده است
-
دو هزار و 400 مددجوی ابرکوهی از خدمات کمیته امداد بهره مند شدند