ID : 24551269
وقتی چشم‌های دشمنان ایران از حدقه درآمد!

‌جلوه‌هایی رشک‌برانگیز از نفوذ ایران اسلامی در عراق


یکی از فرماندهان حشدالشعبی می‌گوید: عکس ایشان پیش از آن که در خیابان‌ها نصب شود در قلب‌های ما نصب شده است. هر کسی که پذیرفت خوب پذیرفت، هر کس هم نپذیرفت سرش را بکوبد به دیوار.

یزدرسا؛ آن هنگام که دیکتاتور حاکم بر عراق، سرمست از حمایت‌های پیدا و پنهان شیطان بزرگ و اذناب منطقه‌ای‌اش به جمهوری اسلامی ایران حمله کرد، هیچ‌یک از سیاسیون غربی و عربی همپیمان با وی نمی‌توانست روزی را تصور کند که جمهوری اسلامی ایران ازچنین جایگاهی در آن کشور برخوردار شود. حکومت بعث عراق با چراغ سبز ابتدایی و سپس پشتیبانی‌های سنگین آمریکا و دیگر قدرت‌های خرد و کلان غربی و شرقی و با حمایت‌های مالی کشورهایی چون عربستان به ایران حمله کرد تا نهال نوپای انقلاب اسلامی را از بیخ و بن برکند و چراغ روشنی‌بخش نهضت اسلامی مردم ایران را خاموش کند؛ اما به مصداق «چراغی را که ایزد برفروزد/ هر آن‌کس پف کند، ریشش بدوزد» اینک حکومت بعثی سرنگون شده و سران آن سردی طناب‌های دار را تجربه کرده‌اند و در مقابل، انقلاب اسلامی ایران، بالنده‌تر از گذشته به حرکت خود ادامه می‌دهد. جالب‌تر این‌که سران آمریکا هزینه‌های مالی و جانی هنگفتی برای گسترش و تعمیق نفوذ خود در عراق چه در دوران حکومت بعثی و چه پس از آن، متحمل شدند اما تلاش‌های‌شان نتیجه‌ای معکوس داشت و اینک این ملت بزرگ ایران و رهبر عظیم‌الشأن آن هستند که از جایگاهی بی‌بدیل و محبوبیتی ویژه در این کشور برخوردارند؛ به گونه‌ای که تمثال‌های امام(ره) و رهبر فرزانه انقلاب، زینت‌بخش معابر و محافل عراقی‌ها شده است.

محبوبیت ایران در عراق چنان پرتلألؤ است که دشمنان و بدخواهان را نیز یارای انکار آن نیست؛ چنان‌که حتی رسانه‌های آمریکایی هم ناگزیر از اذعان به آن هستند. از باب نمونه، روزنامه آمریکایی واشنگتن پست با اشاره به این‌که «ایران زمانی مورد تهاجم عراق قرار گرفته بود، اما امروز از بیش‌ترین نفوذ در این کشور برخوردار است» یکی از نمادهای مهم این نفوذ را در پایتخت عراق مورد اشاره قرار داده است.

به نوشته واشنگتن‌پست، «شاید هیچ چیزی نتواند به اندازه بیلبوردی که تصویر رهبر فقید ایران، آیت‌الله روح الله خمینی را به تصویر کشیده و اخیراً در میدان «فردوس» بغداد نصب شده، تحولی را که این روز‌ها در عراق جریان دارد به نمایش بگذارد. این بیلبورد در مقابل ستونی نصب شده که تا پیش از حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳، مجسمه صدام روی آن بود. لحظه پایین کشیده شدن این مجسمه در سال ۲۰۰۳، لحظه‌ای نمادین بود که نمایانگر پیروزی آمریکا بر ارتش صدام بود؛ اما از سوی دیگر، این لحظه سرآغاز نفوذ مستمر و پیوسته ایران در عراق بود؛ روندی که از تابستان گذشته و در پی حملات گروه داعش به شمال عراق‌ تشدید شد. بیلبورد مذکور یکی از مجموعه تصاویری است که در سرتاسر بغداد نصب شده و تبلیغ کننده گروه‌های شیعه‌ای است که برای مبارزه با داعش شکل گرفته و حمایت ایران از این گروه‌ها را نشان می‌دهد. بیلبورد نصب شده در میدان فردوس، متعلق به «کتائب قیام الحسین» است که یکی از گروه‌های تازه شکل گرفته برای مبارزه با داعش است. در این بیلبورد، تصویر آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر فعلی ایران نیز به چشم می‌خورد.» به تعبیر واشنگتن پست، «اکنون رهبران وقت هر دو کشور (صدام و امام خمینی) درگذشته‌اند؛ اما این تصویر آیت‌الله خمینی است که اکنون در قلب پایتخت عراق به چشم می‌خورد.»

آری! این روزها گستره و عمق نفوذ استراتژیک جمهوری اسلامی ایران و رهبر فرزانه آن در منطقه و عراق، اظهر من الشمس است؛ به‌‌ویژه این‌که دریابیم گروه‌های جهادی متعددی با الهام از خط‌مشی انقلابی رهبر معظم ایران اسلامی، شکل گرفته و به مبارزه با تکفیری‌های دست‌نشانده آمریکا و وهابیت برخاسته‌اند؛ گروه‌هایی مردمی از جنس «حشدالشعبی» که عشق به نظام اسلامی و ولی‌فقیه جامع‌الشرایطی چون «سید علی حسینی خامنه‌ای» در تار و پود وجودشان موج می‌ز‌ند.

سخنان فرماندهان حشدالشعبی در رده‌های گوناگون، به خوبی میزان عشق آنان را به آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای نشان می‌دهد. ابواحمد یکی از فرماندهان برجسته گروه‌های حشدالشعبی است که در توضیح استفاده از تمثال‌های امام(ره) و رهبری می‌گوید: «ما عکس حسن روحانی رئیس جمهوری ایران را بالا نبردیم؛ زیرا روحانی نماینده کشور ایران به شمار می‌رود. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نماینده اسلام است. ایشان نماینده شیعه در عراق و در همه جای جهان است. این مرد مرجعی عالیقدر است...چه آمریکا و عربستان قبول بکنند چه نکنند.» وی می‌افزاید: «عکس ایشان پیش از آن که در خیابان‌ها نصب شود در قلب‌های ما نصب شده است. این یک مساله حل شده است. هر کسی هم که پذیرفت خوب پذیرفت، هر کس هم نپذیرفت سرش را بکوبد به دیوار. این مساله را پنهان نمی‌کنیم و از بیان آن هم نمی‌ترسیم. این مساله مطرح نیست که ممکن است احساسات اهل تسنن جریحه دار شود. آقای خامنه‌ای از مراجع بزرگ شیعیان به شمار می‌رود و ما عراقی‌ها از ایشان تقلید می‌کنیم...»

دبیرکل مقاومت اسلامی نُجَباء عراق نیز در دیداری تصریح می‌کند: «ما پیرو خط ولایت فقیه به رهبری آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای هستیم و در هر جایی که محور مقاومت نیاز داشته باشد، حضور پیدا می‌کنیم.»

سخنان حجت‌الاسلام الحیدری یکی دیگر از مجاهدان عراقی هم جلوه‌های نابی از نفوذ انقلاب اسلامی ایران را آشکار می‌سازد: «وقتي به كشورهاي مختلف نگاه مي‌كنيم نفوذ فكر حضرت آقا و ولي امر بر جوانان، دانشگاهيان و فرهنگيان را لمس مي‌كنيم و جالب است كه اين اتفاق، تحت حملات شديد رسانه‌اي عليه ايران محقق شده است. الان در عراق با جوانان زيادي مواجه مي‌شويم كه مقلد آقا هستند. وقتي سوال مي‌كنم آيا كسي به شما گفته است كه مقلد ايشان شويد؟ مي‌گويند نه، ما خودمان از طريق دنبال كردن سخنراني‌ها و مواضع ايشان به اين نتيجه رسيده‌ايم. همين تاثير را در ميان اساتيد دانشگاه هم ملاحظه مي‌كنيم. بسياري از اساتيد دانشگاه به من مي‌گويند كه ما هرچه تحقيق كرديم ديديم آن طرح و انديشه كامل سياسي الهي كه مي‌تواند كشورهاي اسلامي را نجات دهد، انديشه ولايت فقيه و روشي است كه جمهوري اسلامي در پيش گرفته است. كه ارتش، سپاه، رسانه و ... دارد و مردم نيز در صحنه سياسي نقش‌آفريني دارند. الان مرجعيت نجف خيلي حكيمانه دارد بر اوضاع عراق تاثيرگذاري مي‌كند ولي حكومت دست آن‌ها نيست. الان خود مرجعيت گاهي از دولت عراق كه خيلي‌هايشان شيعه هم هستند شكايت مي‌كنند ولي در جمهوري اسلامي فرق مي‌كند، اين‌جا قدرت دست ولي‌امر است. البته اين‌را هم بگويم، ما در معرفيِ انديشه ولايت‌فقيه ضعيف عمل كرده‌ايم و فعاليت تبليغي مناسب در اين راستا نداشته‌ايم و اين اساتيد دانشگاه كه اشاره كردم، خودشان تحقيق كرده‌ و به نتيجه رسيده‌اند كه يك طرح اسلامي متناسب با زمان ما، همين ولايت امر و ولايت فقيه است كه وسيع‌تر از بحث مرجعيت و تقليد است.»

این‌ها مشت‌هایی نمونه خروار است از نفوذ بی‌بدیل انقلاب اسلامی مردم ایران در کشور عراق و جلوه‌ای است عینی از مصداق صدور انقلاب؛ همان که رهبری معظم در وصف آن فرمود: «مفاهیم انقلاب و مفاهیم اسلام، مثل عطر گل‌هاى بهارى است؛ هیچ کسى نمی‌تواند جلوى آن را بگیرد؛ پخش می‌شود، همه‌جا می‌رود؛ نسیم روح‌افزا و روان‌بخشى است که همه‌جا را به خودى خود می‌گیرد.»

 

نویسنده: مرتضی میبدی

پایان پیام/ف




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.