37سال از عمر جاده عبدالله _کردآباد میگذرد ولی مسئولان همچنان وعده می دهند/ کمک 90 میلیونی معدن کاران در هاله ای از ابهام!
به گزارش یزدرسا به نقل از صبح تفت، بازهم داستان، داستان بدقولی مسئولان است؛ مسئولانی که بازدید میکنند و قول میدهند ولی عملی در کار نیست، یعنی قرار هم نیست باشد.
۳۷ سال از احداث ۱۸ کیلومتر جادهای که معروف به جاده عبدالله_کردآباد و محور مواصلاتی حدود ۱۵ روستا است میگذرد، جادهای کمعرض و غیراستاندارد که آسفالتهای آن همچون بیابانهای کالیفرنیا تَرک تَرک شده است.
جادهای که مردم ۱۵ روستای عبدالله، شواز، بورق، کردآباد، لاخواجه و... شهرستان تفت این روزها با ترسولرز از آن استفاده میکنند.
۳۷ سال از عمر جاده میگذرد / تردد روزانه 100 تریلی از مسیر
یکی از اهالی روستای «عبدالله» تفت که چندین سال است موضوعترمیم این جاده را پیگیری میکند، میگوید: این جاده طولی کمتر از ۱۸ کیلومتر دارد و بیش از ۳۷ است که از احداث و آسفالت آن میگذرد؛ عرض جاده حدود ۱ متر از اندازه استاندارد آن کمتر است و چیزی بنام شانه راه برای آن تعریفنشده است.
«محمدرضا علی بیکی» بابیان اینکه این جاده ۱۵ روستای شهرستان تفت را به هم وصل میکند، میافزاید: حدود ۱۰ سال که ۷ معدن سنگ و... از این جاده استفاده میکنند و آسفالت آن تقریباً خرد و نابودشده است؛ روزانه ۱۰۰ تریلی از این جاده عبور و مرور میکند و کسی به فکر جان و مال مردمان این ۱۵ روستا که از چنین جادهای استفاده میکنند نیست.
کشته شدن کودک ۱۱ ساله در جاده/ 90 میلیون تومانی که گم شد
بیکی ادامه میدهد: چندی پیش بود که خودرو یک خانواده به علت نبود شانه راه، واژگون و فرزند ۱۱ ساله این خانواده قوت شد.
یک سال از قول مسئولان میگذرد
وی در رابطه با پیگیریها انجامشده از مسئولان میگوید: ۱۱ اردیبهشتماه سال ۱۳۹۵ مسئولان ارشد شهرستان همچون فرماندار از این جاده بازدید و در جلسهای که با معدن داران منطقه برگزار کردند، ۹۰ میلیون تومان برای بهسازی جاده از سوی معدن داران اختصاص داده شد ولی هنوز هیچ اقدامی برای این مسیر انجامنشده است و مشخص نیست پولی که معدن داران برای این جاده دادند، کجا رفت؟!
عضو سابق شورای روستای عبدالله بابیان اینکه مدیرکل راه و شهرسازی استان، نماینده مردم تفت و میبد، فرماندار و بخشدار مرکزی از این مسیر بازدید کردهاند، اذعان میدارد: مسئولان فقط بازدید میکنند و قول میدهند ولی عملی اتفاق نمیافتد.
خبرنگار صبح تفت برای پیگیریهای بیشتر به سراغ دهیار روستای عبدالله رفت و از وی در مورد وضعیت این جاده پرسید.
دهیار عبدالله: قول ۵۰۰ میلیون تومانی معدن داران
«سلیمانی» نیز در این رابطه میگوید: پلهای این جاده شکسته و آسفالت آن مستهلکشده و هنوز این مسیر جان مردم را تهدید میکند.
سلیمانی ادامه میدهد: عرض کم این جاده باعث شده بود تا چند سال گذشته اداره راه و شهرسازی این مسیر را بهعنوان جاده قبول نکند و خود مردم علائم راهنمایی و رانندگی آن را تهیه و نصب کنند.
وی تأکید میکند: برای موضوع جاده بارها از مسئولان پیگیری و درخواست کردهایم، جلسهای هم با معدن داران منطقه برگزار شد و قول مساعدت ۵۰۰ میلیونی از معدن داران گرفته و بخشی از آن تخصیص داده شد ولی هیچ کاری برای جاده انجام نشد.
مسئولان فقط بازدید میکنند و قول میدهند
۳۷ سال از احداث جاده روستایی میگذرد و مردم دلنگران ۱۵ روستا فقط به قول و حرف مردم و بازدید مسئولان دلخوش کردهاند، ۹۰ میلیون تومان کمک معدن داران برای این جاده کجا رفته است؟ چه کسی قرار است پاسخ کشته شدن کودک ۱۱ ساله در این جاده را بدهد؟ مسئولان با کدام دلیل و بهانه، بیمهابا مردم را به قول و پیگیری خود امیدوار میکنند؟ مردم تا کی باید معطل امروزی و فردا کردن مسئولان باشند؟ آیا وقت تغییر نرسیده است؟!
انتهای پیام/م*