ID : 13124727
کارشناس برجسته مسائل سیاسی:

«جریان دوم خرداد» با تناقض های مستمر «اعتقادی سیاسی» مواجه است/ ابهامات قلمرویی«اعتدال»؛ زمینه‌ای برای «سوء استفاده»!


کارشناس برجسته مسائل سیاسی با اشاره به فعال شدن اصلاح طلبان در بازگشت به صحنه سیاسی گفت: یکی از نقاط ضعف جریان «اصلاح‌طلبی» این است که نتوانسته است، یک تعریف مشخصی از قلمرو«فکری_ سیاسی» خود، داشته باشد و برای همین است که جریان «اصلاح‌طلبی» از درون با تناقض‌های عتقادی و سیاسی زیاد و مستمر روبه‌رو است.

به گزارش یزد رسا، معاون سابق سیاسی امنیتی استاندار یزد در مصاحبه با عصر سیاست در خصوص ارتباط اعتدال با اصلاح‌طلبی اظهار داشت: اصلاح‌طلبی تعریف مشخصی ندارد و دامنه آن‌چنان گسترده است که حتی کسانی که با اصل نظام جمهوری اسلامی ایران در تعارض هستند را دربر می گیرد.

 

«جریان اصلاحات»، با تناقض های مستمر«اعتقادی_سیاسی» مواجه است

 

 

غلامحسین دشتی افزود: یکی از نقاط ضعف جریان «اصلاح‌طلبی» این است که نتوانسته است، یک تعریف مشخصی از قلمرو«فکری_ سیاسی» خود، داشته باشد و برای همین است که جریان «اصلاح‌طلبی» از درون با تناقض‌های عتقادی و  سیاسی زیاد و مستمر روبه‌رو است.

 

وی تاکید کرد: هر  کجا که اصلاح‌طلبان دور هم گردآمدند پس از مدتی آن نشست آن‌ها متلاشی شده است به دلیل این که یک راهبرد اصولی و یک فلسفه فکری مشخص پشت جریان «اصلاحات» وجود ندارد به گونه‌ای که برخی از آن‌ها خود را در خارج از چارچوب کشور و نظام تعریف می کنند.

 

دشتی تصریح کرد: درخواست گذشته اصلاح طلبان در خصوص نظارت «ناظران بین المللی» در انتخابات از این نکته حکایت می کرد که فاصله فکری‌ و تعارض‌های درونی آن ها به حدی است که خودشان  قدرت جمع کردن آن را ندارند.

 

ابهام های قلمرویی «اعتدال» زمینه سوء استفاده را فراهم می کند


تحلیلگر برجسته مسائل سیاسی عنوان کرد: اعتدال نیز گرفتار همین موضوع شده است که یک تعریف مشخصی از قلمرو فکری_ سیاسی خود ندارند و وقتی چنین ابهامی وجود داشته باشد زمینه سوء استفاده را فراهم می‌کند.

 

رئیس مجمع بسیج استان یزد در ادامه بیان کرد: به لحاظ عملی وقتی که جریان «دوم خرداد» آزمون خود را چه در 8 سال حاکمیت بر قوه مجریه و چه در جریان فتنه 88 نشان داد، مردم تصمیم گرفتند که جریان «2 خرداد» دیگر صلاحیت حضور در مدیریت کشور را ندارد.

 

وی با اشاره به تلاش یک دهه‌ای اصلاحات در ترمیم خود برای بازگشت به حوزه قدرت گفت: به لحاظ سیاسی بهترین موقعیتی که برای این جریان به وجود آمده این است که از این نقاط ابهام در تعیین قلمرو، استفاده کند و خودش را به حوزه قدرت نزدیک کند که 2 نتیجه را دربردارد:


1_کسب مقبولیت نسبی برای آینده  2_ پیدا کردن جای پا، در حوزه قدرت تا بتواند به واسطه این جایگاه، از امکانات موجود استفاده کند و یک نوع «بندواگنی» را به نمایش بگذارد که هر دو این موارد را به عنوان مقدمه‌ای برای بازگشت خود به صحنه سیاسی و مدیریتی تلقی می کنند.

 

مسئولین امر در این دولت باید هرچه سریعتر هم قلمرو اعتدال‌گرایی را در حوزه تئوریک تعریف کنند  و هم در حوزه عملی مراقب باشند کسانی که امتحان خود را در عرصه‌های گوناگون پس داده اند دوباره آزمون و خطای دیگری را برای کشور رقم نزنند.

 




summary-address :
Your Rating
Average (2 Votes)
The average rating is 5.0 stars out of 5.