«مهارت نه گفتن» دانشآموزان را از آسیب اجتماعی مصون میسازد
به گزارش یزدرسا، «محمود زارع» معاون آموزش متوسطه آموزشوپرورش استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدبانو خاطرنشان کرد: واقعیت این است که آموزش و پروش دستگاه بزرگی است که با 13 میلیون دانشآموز و 21 میلیون والدین روبرو هست و نمیتوان با مشاهده یک اتفاق آن را به کل مجموعه تعمیم داد و بیاعتماد شد.
وی با بیان اینکه شرایط جامعه بهگونهای است که آموزشوپرورش بهعنوان یک نهاد مورد وثوق و اعتماد شناخته میشود، اذعان کرد: خانوادهها به آموزشوپرورش اعتماد دارند و فرزندان خود را با اعتماد و اطمینان خاطر به آموزشوپرورش میسپارند.
زارع با اشاره به اینکه بهرهبرداری از فرهنگ تدین مردم یزد بهعنوان یکی از اصول اولیه در آموزش و پروش استان یزد است، گفت: فرهنگ تدین یزدیها باعث شده تا راه برای آموزشوپرورش استان یزد در تربیت باز نگهداشته شود.
وی با بیان اینکه اگر دانشآموزان مدرسه غرب تهران مهارت نه گفتن را بلد بودند کار به اینجا نمیرسید، تصریح کرد: خوشبختانه در تاریخ آموزش پرورش یزد سوابقی چون حادثه مدرسه غرب تهران وجود ندارد؛ چند سالی است که مباحث مهارتهای زندگی با ابعاد مختلف توسط مربیان و مسئولان مربوط در آموزشوپرورش یزد در حال ترویج و آموزش است تا دانشآموزان بتوانند به مهارت لازم دست پیدا کنند.
معاون آموزش متوسطه آموزشوپرورش یزد با تأکید بر لزوم همراهی و همسویی اولیاء و مربیان مدارس در مسائل مختلف دانشآموزان، ادامه داد: آموزشوپرورش میتواند با تقویت انجمن اولیا و مربیان مدارس و بهرهبرداری از توان اولیا در ترویج فرهنگ تدین و پایبندی جامعه به ارزشها موفقتر عمل کند.
وی با بیان اینکه آموزشوپرورش از یک بنیان معنوی و دینی ساختهوپرداخته میشود، اذعان کرد: سالهاست که در دورههای ضمن خدمت به معلمان یادآوری میشود که قبل از علم و دانش ابعاد اخلاق و تربیتی باید در دستور کار باشد؛ معلمین قبل از اینکه معلم ریاضی، شیمی و فیزیک باشند، باید معلم اخلاق باشند. این فرهنگی است که آموزشوپرورش در حال ترویج آن است.
انتهای پیام/ش