اجرای طرح عمرانی اخیر شاهدیه خواسته مردم بوده است
علی میرجلیلی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، در خصوص حاشیههای ایجاد شده در زمینه اجرای طرح عمرانی و تخریب بافت تاریخی شاهدیه گفت: ابرندآباد، گردفرامرز و نصرت آباد حدودا 21 سال است که به عنوان شهر شاهدیه شناخته میشود و دارای شهرداری است و تقریبا از 40 سال پیش که این منطقه دارای دهیاری بود احداث خیابانی از سرچشمه ابرندآباد تا بلوار وحدت کنونی مطرح بوده و موضوع جدیدی نیست.
وی ادامه داد: با ایجاد شهرداری در شاهدیه و از همان دوره اول شورای شهر احداث خیابان در این منطقه مطرح شده است و از نخستین دوره شورای شهر اقدام به اجرای طرح و تملک این خیابان که 2 کیلومتر طول دارد کردهاند که نهایتا در این دوره پنجم به مرحله نهایی رسیده و تملک و آزادسازی به صورت کامل صورت گرفته است.
رئیس شورای شهر شاهدیه یزد با بیان اینکه اجرای این طرح عمرانی خواسته و نیاز مردم بوده است، گفت: پیشنهاد این طرح از سوی مردم بوده است و بارها در مساجد و حسینیههای منطقه ابرندآباد درخواست داشتند که این گره کور در بافت قدیمی شهر شاهدیه یزد توسط شورای و شهردار شاهدیه باز شود.
میرجلیلی عنوان کرد: با مصوبه شورای ترافیک و کمیسیون ماده پنج و بازدیدی که از این منطقه صورت گرفت کوتاهترین مسیر با کمترین تخریب به طول 160 متر برآورد و آزادسازی شد و به این ترتیب با احداث خیابانی مسیر سرچشمه ابرندآباد به بلوار وحدت که سالها پیش در مورد آن صحبت شده بود، متصل شد.
وی ادامه داد: با آزادسازی این مسیر تنها حیات چند خانه مخروبه خریداری و آزادسازی شد و زیرسازی خیابان در حال انجام است و هر کس نیز بازدیدی از این منطقه داشته باشد متوجه میشود که این اقدام بهترین کاری است که انجام گرفته و دسترسیها را برای توسعه گردشگری این منطقه فراهم کرده است.
رئیس شورای شهر شاهدیه یزد عنوان کرد: برخی بدون اینکه تاکنون حتی در ابرندآباد حضور پیدا کرده باشند به دنبال مباحثی که در فضای مجازی ایجاد شده بر روی این موضوع مانور دادند در حالی که اجرای این طرح عمرانی خواسته مردم و شورای شهر بوده است و هیچ کوتاهی نیز از سوی شهردار شاهدیه رخ نداده است.
میرجلیلی عنوان کرد: منطقه ابرندآباد و بافت تاریخی و زیبای این منطقه در استان کم نظیر و بسیار برای گردشگری مناسب است ومسئولان میراث فرهنگی استان بهتر است در مرمت و بازسازی این منطقه یاری کنند و در این زمینه سرمایهگذاری داشته باشند تا موجب توسعه گردشگری و درآمدزایی برای استان باشد. برای نمونه قلعه تاریخی ابرندآباد در حال تخریب شدن است اما مسئولان ذیربط هیچ اقدامی برای مرمت و سرمایهگذاری برای آن انجام نمیدهند.
انتهای پیام/
Related Assets:
-
برطرف شدن موقت مشکل تصفیه خانه یزد با سمپاشی
-
یزد به یونسکو برای احیای معماری خشتی شهر تعهد داده است
-
باید قدردان شهرداری شاهدیه بود/ مراجع قضائی با عوامل انتشار کلیپ غیرواقعی برخورد کنند
-
تردد خودروها در بافت تاریخی یزد ساماندهی میشود
-
برای تولید هر کیلوات ساعت برق 1000دلارهزینه میشود/ ایجاد شبکههای زیرزمینی برق در بافت تاریخی یزد
-
شهرداری شاهدیه از طریق مراجع قضائی پیگیر قطع درختان است
-
فیلم/ پاسخ شهردار شاهدیه به ادعای تخریب بافت قدیمی این شهر
-
در نشست مطبوعاتی به موضوع تخریب بافت تاریخی شاهدیه میپردازم