ID : 14629236
در نشست شهرداران و معاون شهردار یزد مطرح شد

اختصاص بودجه عمرانی 10 میلیارد ی برای بافت تاریخی یزد/کم کاری ارگان های مسئول در مرمت خابان مسجد جامع


معاون عمرانی شهرداری یزد با انتقاد از اینکه بعضی ارگان‌ها متاسفانه همکاری لازم برای تکمیل خیابان مسجد جامع را انجام ندادند، گفت: بسیاری از فعالیت‌هایی که توسط دیگر ارگان‌ها با کم‌کاری روبرو بوده، به وسیله شهرداری در حال انجام است.

به گزارش یزد رسا، سید‌محمود کشفی‌پور ظهر دیروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان یزد که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، با بیان این مطلب که 520 هکتار بافت فشرده خشت و گلی در یزد با عنوان بافت تاریخی وجوددارد، گفت: بافت تاریخی منسجم از مهمترین ویژگی‌های این بافت است.
شهردار ناحیه تاریخی یزد با بیان این مطلب که بافت تاریخی یزد از ویژگی‌های بسیاری برخوردار است، گفت: این بافت به عنوان اولین شهر بافت تاریخی و دومین شهر خشت خام جهان مطرح است.

اختصاص بودجه عمرانی 10 میلیارد ی برای بافت تاریخی یزد
کشفی‌پور ادامه داد: یکی از سیاست‌های اصلی این بافت، زنده و پویا بودن آن است و به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که مردم برای حضور در این بافت تمایل داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر توجه خاصی به بحث عمرانی این ناحیه شده و امسال حدود 10 میلیارد تومان بودجه عمرانی این منطقه در نظر گرفته شده است.
شهردار ناحیه تاریخی یزد ادامه داد: پروژه‌های عمرانی مختلفی را شروع کردیم که از مهمترین آنها، بدنه‌سازی خیابان قیام، به‌سازی خیابان مسجد جامع به وسیله کف‌سازی و محدود کردن عبور خودرو و کف‌سازی معابر در بافت تاریخی است.

محمدرسول طهماسبی نیزدر این نشست با اشاره به توسعه فضای سبز و پارک در یزد، اظهار داشت: شهرداری یزد در پارک مهرآوران سال قبل حدود 400 و امسال حدود 600 میلیارد تومان هزینه کرده است.
وی با بیان این مطلب که زمین کشتارگاه سابق یزد در اختیار منابع طبعی قرار داشته و مدت زمانی است که تحویل شهرداری یزد و بوستان طبیعت در آن احداث شده، گفت: پارک طبیعت با هزینه‌ای بالغ بر 600 میلیون تومان در مدت کمتر از سه ماه به بهره‌برداری رسیده است.
معاون عمرانی شهرداری یزد خاطرنشان کرد: حدود 18 هزار متر مربع پیاده‌رو‌سازی در نقاط مختلف شهر انجام شده که با توجه به حجم زیاد آن، به طور محسوس در نقاط مختلف شهر قابل مشاهده است.

پیاده‌راه شدن خیابان مسجد جامع یزد/برخی ارگان های مسئول کم کاری کرده اند
طهماسبی به پیاده‌راه شدن خیابان مسجد جامع یزد اشاره کرد و گفت: در مرمت خیابان مسجد جامع بحث تاسیسات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بود که ارگان‌های مرتبط در حال فعالیت در این زمینه هستند.
وی با انتقاد از اینکه بعضی ارگان‌ها متاسفانه همکاری لازم برای تکمیل این خیابان را انجام ندادند، گفت: بسیاری از فعالیت‌هایی که توسط دیگر ارگان‌ها با کم‌کاری روبرو بوده، به وسیله شهرداری در حال انجام است.
معاون عمرانی شهرداری یزد با بیان این مطلب که کتابخانه مرکزی یزد پس از 20 سال نیمه تمام بودن، برای تکمیل به شهرداری یزد واگذار شد، خاطرنشان کرد: تکمیل کتابخانه مرکزی در بلوار بسیج با اعتبار 2 و نیم میلیارد تومان در حال انجام است.
طهماسبی با بیان این مطلب که محوطه‌سازی این فضا در حال انجام است و عنوان کرد: تاسیسات داخلی ساختمان کتابخانه مرکزی یزد با توجه به مرور زمان کارایی خود را از دست داده‌اند و باید تعویض شوند.
وی با بیان این مطلب که بودجه عمرانی شهرداری یزد 140 میلیارد تومان است، ساماندهی بلوار آیت‌الله فقیه خراسانی، ساماندهی مجموعه امیرچقماق و احداث ساختمان آتش‌نشانی در آزادشهر با 50 درصد پیشرفت از جمله دیگر اقدامات انجام شده توسط معاونت عمرانی شهرداری یزد است.
معاون عمرانی شهرداری یزد با بیان این مطلب که یکی از مطالبه های مهم شهروندان، آسفالت و روکش آسفالت است، گفت: حدود 550 هزار متر مربع آسفالت با بالغ بر 10 میلیارد تومان بودجه در یزد انجام شد.

هوشمندسازی تقاطع های یزد رویکرد معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری یزد

همچنین محمدرضا شفیعی در این نشست اظهار داشت: یکی از رویکردهای معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری یزد، هوشمندسازی تقاطع ها است.
وی با اشاره به هوشمندسازی تقاطع‌های شهری یزد، افزود: از دیگر اقداماتی که در راستای کنترل ترافیک در خیابانهای اصلی شهر یزد انجام می شود، نصب دوربین کنترل سرعت است.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری یزد عنوان کرد: در این راستا، نصب 3 دستگاه دوربین‌ کنترل سرعت در سطح شهر انجام شده و الان در حال مدیریت است.
شفیعی به گزارش تسنیم با اشاره به نقش دوربین های کنترل سرعت در ترافیک و کاهش تصادفات و تخلفات رانندگی، گفت: نصب هشت مورد دیگر از این دوربین ها، در دست اقدام است و در آینده‌ای نه چندان دور انجام می‌شود.
وی با بیان این مطلب که مدیریت ترافیک در هسته مرکزی شهر یزد انجام می‌شود، گفت: یکی از فرهنگ‌های خوبی که در وجود داشت، استفاده مردم از دوچرخه بود که سبب نام‌گذاری یزد با عنوان "شهر دوچرخه‌ها" شده بود.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری یزد ادامه داد: در این راستا و در جهت احیای شهر دوچرخه‌ها، مسیر دوچرخه و خانه‌های دوچرخه در روزهای آینده در یزد افتتاح می‌شود.
شفیعی استاندارسازی خیابان ها و معابر برای استفاده افرادی که نیازمند خدمات استانداردسازی هستند را از دیگر خدمات شهرداری ها دانست و گفت: در این راستا، ایجاد مسیرهایی در پیاده‌روها برای نابینایان از جمله اقدامات شهرداری یزد است.
انتهای پیام/س*

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.