آرزوی اصلاحطلبان برای برگشت به شرایط قبل از ۸۸؛ بدون جبران و عذرخواهی!
به گزارش یزدرسا، دعوای برادر میرحسین موسوی و روزنامه کارگزارانیها را میتوان یک نقطه عطف در مورد مسئله حصر و نگاه بدون روتوش اصلاحطلبان به فتنه 88 دانست. دعوایی که نشان میدهد اصلاحطلبانی چون قوچانی ادعای تقلب سال88 را عامل شکست پروژه اصلاحات میدانند.
دعوای برادر میرحسین موسوی و روزنامه سازندگی از آنجایی شروع شد که میرمحمود موسوی با انتشار توییتی اعتراض خود را نسبت به تیتر روزنامه سازندگی، ارگان رسمی حزب کارگزاران اعلام کرد و این روزنامه را زرد خواند.
داستان از این قرار بوده که روزنامه سازندگی در شماره روز سه شنبه 25 دیماه در گزارشی تحت عنوان «ترک خوردن حصر» مدعی شده بود که دیوار حصر سست شده و چیزی تا فروریختن آن باقی نمانده است. در آن گزارش عنوان شده بود:
درست بعد از منتشر شدن این روزنامه بود که میرمحمودموسوی با انتشار توییتی سازندگی را متهم به دروغگویی کرد. او در حساب کاربری خود نوشت:
میرمحمود موسوی با عصبانیت سازندگی و قوچانی را به باد انتقاد میگیرد و معتقد است که سازندگی سخنان او را کاملا برعکس جلوه داده است.
از انتشار این توییت چیزی نگذشت که محمد قوچانی سردبیر روزنامه سازندگی و از حامیان فتنه88 در پست اینستاگرامی خود به این سخنان پاسخ بدهد.
قوچانی با بیان این که خبر کاملا درست و دقیق بوده در جواب میرمحمود میگوید:
قوچانی در جواب به میرمحمود سخنان جالب و مهمی را بیان میکند. او مدعی میشود که اولا آنها دربرابر «براندازان» هستند و دوما «آرزوی اصلاحطلبی بازگشت به شرایط قبل از سال88 و از بین رفتن شکافهایی است که در سال 88 و به بهانه فتنه ایجاد شده است.»
این یک اعتراف تاریخی بوده که از دل یک دعوای رسانهای، صادقانه بیان شده است. این که فتنه 88 باعث ایجاد شکاف در جامعه شده و به اعتراف قوچانی زحمت اصلاحطلبان را نیز از 76 تا 88 به کلی نابود کرده است.
البته باید گفت که محمد قوچانی و دوستان دیگر اصلاحطلبش، از ابتدای سال88 به جای پیروی از قاعده حریت، به قبیلهگرایی سیاسی پرداختند و خود از حامیان سرسخت فتنه محسوب میشدند! قوچانی در جریان فتنه یک بار به مدت 2 ماه بازداشت بود و در همان سالها در جراید و رسانههای اصلاحطلب شیرینی انتخابات 40 میلیونی سال 88 را به کام مردم تلخ میکرد. او امروز مدعی شده است که آرزوی او بازگشت به قبل از سال 88 است.
باید گفت پس این همه هزینهای که از سال 88 روی دست ملت گذاشته شد چه میشود؟ عرصه سیاسی کشور محل بازی مار و پله نیست که سال 88 با ادعای بزرگ تقلب، اعتبار کشور زیر سوال برده شود و تا هشت ماه کشور صحنه آشوب اصلاحطلبانی باشد که با علم به عدم تقلب، حاضر به قبول باخت نیستند و بعد از گذشت 9 سال امروز از کرده خود به قدری پشیمان باشند که بازگشت به دوران قبل از فتنه برایشان به آرزویی محال تبدیل شده باشد.
پس چه کسی قرار است جوابگوی فتنهای باشد که خواه یا ناخواه اثرات مخربی را به اقتدار و جمهوریت نظام وارده کرده است. چه کسانی غیر از حامیان رسانهای میرحسین موسوی که آنسالها به خاطر شدت کار سیاسی علیه نظام به جرم اخلال در امنیت ملی بازداشت میشدند و بعد با وثیقههای میلیونی به میز کار خود برمیگشتند؟
باید گفت دعوای رسانهای قوچانی با برادر میرحسین موسوی یک چیز را کاملا روشن میکند؛ اصلاحطلبانی که سال 88 از هول حلیم در دیگ افتاده بودند امروز اعتراف میکنند که فتنه88 به قدری مخرب بوده است که میشود در جواب به اعتراض برادر موسوی، آن را توی سر لیدرهای اصلی فتنه کوبید! این که اگر به دروغ ادعای تقلب نمیکردید و بدنه اصلاحطلبی هم پشت سر شما راه نمیافتاد امروز اصلاحات حال و روز بهتری داشت.
منبع: رجانیوز