ID : 10562893
مشروح/نشست پر حاشیه خبری شورای شهری ها؛

از اتمام حجت شورای شهر با مخالفین تدفین شهدا و عدم افسردگی یزدی‌ها تا علت قلیان کشیدن جوانان از نگاه عضو زرتشتی +حاشیه ها


رییس کمیسیون شورای اسلامی شهر یزد در جمع خبرنگاران برخی شبهات مطرح شده نسبت به شورای اسلامی شهر در خصوص تدفین شهدای گمنام در میدان امیر چخماق یزد را پاسخ گفت و در مورد مخالفت خود با افسرده پنداری مردم یزد و ارتباط آن با منبر و روضه ها بیان کرد.

به گزارش خبرنگار یزد رسا،  اعضای شورای اسلامی شهر یزد پیش از ظهر امروز در نشست خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند
 

 

به گزارش یزد رسا، امیرحسین رادمنش، پیش از ظهر امروز در نشست خبری اعضای شورای شهر یزد با خبرنگاران اظهار داشت: پل زیرگذر میدان مهدیه چراغ‌دار و بعد از مدتی مسقف می‌شود و بقیه پل‌ها نیز به منظور ساماندهی ترافیک، ساماندهی خواهند شد.
 

 

وی با بیان اینکه در سال جاری برای احداث سه پل زیرگذر بالغ بر 40 میلیارد تومان هزینه شده است، عنوان کرد: برای اینکه پل‌ها بتوانند مشکلات ترافیکی شهر را به طور کامل حل کنند،‌ نیاز به طرح‌های تکمیلی دارند.

رادمنش در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: سال گذشته 230 میلیارد تومان بودجه شهرداری بود که با متمم به 270 میلیارد تومان رسید که بر اساس قانون باید 65 تا 70 درصد در زمینه عمرانی و بقیه در زمینه جاری هزینه شود.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته بالغ بر 20 میلیارد تومان در زمینه آسفالت شهر هزینه شد، عنوان کرد: امسال نیز نظر اعضای شورای شهر این است که بیشتر به منظر شهری رسیدگی کنیم و شهری سرسبز، پویا و روان داشته باشیم.

عضو شورای اسلامی شهر یزد همچنین با اشاره به مشکلات ترافیکی شهر یزد اظهار داشت: خودروهای تک‌‌سرنشین در سطح شهر بیش از حد افزایش یافته که حل این مشکل نیاز به ساماندهی ناوگان حمل و نقل عمومی شهر یزد است.

وی تاکید کرد: اگر در کنار ایستگاه‌های اتوبوس، پارکینگ ایجاد شود، مردم می‌توانند خودروهای خود را در این پارکینگ‌ها پارک کرده و در مسافت‌هایی که اتوبوس و تاکسی وجود دارد، از این وسایل استفاده کنند.

رادمنش خاطرنشان کرد: برای ساماندهی ترافیک علاوه بر اینکه ناوگان حمل و نقل عمومی باید تقویت شود، فرهنگ شهرنشینی مردم نیز باید تقویت شود.

عضو شورای اسلامی شهر یزد در پاسخ به سئوال خبرنگاری در مورد وضعیت جمع‌آوری زباله‌های شهر یزد نیز اظهار داشت: امسال 27 میلیارد تومان هزینه جمع‌آوری و دفن زباله شده و مشکل اصلی در زمینه اطلاع‌رسانی نحوه و ساعات جمع‌آوری زباله‌ها در مناطق و محله‌های مختلف است که در این زمینه باید اقدامات لازم انجام شود.

وی در مورد بنرهایی که در نقاط مختلف شهر نیز به چشم می‌خورد عنوان کرد: این بنرها و تبلیغات شهری باید توسط سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری یزد ساماندهی شود.

رادمنش همچنین در پاسخ به سئوالی در مورد نیم درصد سهم کتابخانه‌ها از درآمد شهرداری گفت: نیم درصد درآمد شهرداری سالی یک میلیارد تومان می‌شود که این رقم هر سال به حساب اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد واریز می‌شود.

 

 

 

وی همچنین از ایجاد چهار ورزشگاه و دو فرهنگسرا در یزد خبر داد و اظهار داشت: هدف از ایجاد این فضاها، آموزش فرهنگ شهروندی و انجام مسابقات ورزشی با اجرای برنامه‌هایی است که در این فضاها اجرا می‌شود.

رادمنش در مورد تنها کشتارگاه صنعتی یزد نیز خاطرنشان کرد: قرار بود این کشتارگاه نیاز شهرهای اطراف یزد و یزد را تامین کند اما متاسفانه کشتارگاه‌های سنتی در شهرهای مختلف همچنان به کار خود ادامه می‌دهند و امکان استفاده از همه ظرفیت این کشتارگاه فراهم نشده است.

 

 

 

پراکندگی جمعیت معضل خدمت‌رسانی/تقاطع غيرهمسطح مهديه مسقف می‌شود/پاسخ به شایعات پیرامون حوزه«کاظمیه»

به گزارش یزد رسا،  سید محمدرضا مدرسی ظهر امروز در نشست خبری اعضای شورای شهر یزد با خبرنگاران اظهار داشت: پراکندگی شهر یزد سبب شده خدمات‌رسانی به بسیاری از نقاط شهر با دشواری همراه باشد زیرا شهر بدون قاعده گسترش پیدا کرده و جمعیت نیز در نقاط مختلف پراکنده شده‌اند.
وی بیان کرد: شهرداری موظف است آنچه در حوزه شهری قرار دارد را نظارت کند اما وقتی واگذاری‌های غیرمجاز از سوی برخی دستگاه‌ها انجام می‌شود، کار نظارت از یک سو و خدمات‌رسانی از سوی دیگر با مشکلات بسیاری مواجه خواهد شد.
مدرسی تاکید کرد: وقتی در خارج از محدوده شهری، ساخت و ساز صورت می‌گیرد و امکاناتی نظیر آب، برق، گاز و ... به مردم این مناطق ارائه می‌شود، به تدریج امکانات شهری نظیر آسفالت، جمع‌آوری زباله، خط اتوبوس و تاکسی و ... نیز درخواست می‌شود و این امر سبب گستردگی بی‌اصول شهر شده است.
وی با اشاره به یکی از این موارد عنوان کرد: شهرک اسکان، شهرکی بود که باری به دوش شهر یزد شد و بدون اینکه حق شهرداری پرداخت شود، این شهرک بنا شد و تمام آرای کمیسیون ماده 100 نیز علیه این شهرک بود اما قانون به آنها این اجازه را داد که به دیوان عدالت اداری بروند و این مرجع نیز حق را به آنها داد و اکنون نیز شهرداری باید به این شهرک امکانات بدهد.
عضو شورای اسلامی شهر یزد در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سئوال خبرنگاری در مورد ایجاد پارکینگ در یزد اظهار داشت: یزد یکی از بهترین شهرها در زمینه ساماندهی پارکینگ و در طول سال‌های اخیر نیز اقدامات قابل توجهی در زمینه ساخت پارکینگ در محله‌های مختلف شهر یزد فراهم شده است.
وی در مورد بافت تاریخی یزد نیز اظهار داشت: در بافت تاریخی کف‌سازی بسیار خوبی انجام شده و در گذشته نیز برخی معابر آسفالت شدند اما اکنون تلاش می‌شود به دلیل عدم سازگاری آسفالت با بافت تاریخی، کف‌سازی‌ها با سنگ‌فرش انجام شود.
مدرسی در مورد اقدامات فرهنگی شورای شهر نیز بیان کرد: در سیاستگذاری شهرداری‌ها، کار فرهنگی نسبت به سایر امور زیر چهار درصد سهم داشته و در یزد و بسیاری از شهرهای دیگر در این زمینه سلیقه‌ای عمل شده است اما اقدامات انجام شده نیز اکنون نمود ندارد و نسل‌های آینده از آن بهره‌مند می‌شوند.
این عضو شورای شهر یزد ادامه داد: امسال بالغ بر 100 جشنواره، تئاتر و مسابقات فرهنگی در سطح شهر یزد از سوی شهرداری اجرا شده که این خود از اقدامات فرهنگی است.
مدرسی همچنین با اشاره به احداث سینمای روباز در یکی از پارک‌های شهر به عنوان یک وعده محقق نشده، بیان کرد: سینمای روباز پارک هفت تیر در سال 94 در برنامه بودجه دیده شده است و عملیات احداث آن در سال 94 آغاز خواهد شد.
وی در مورد اصلاح هندسی تقاطع مهدیه نیز بیان کرد: ساماندهی این تقاطع از سال آینده آغاز می‌شود زیرا پیش از این بودجه نداشت اما در برنامه بودجه سال 94 شورا و شهرداری برای آن اعتبار در نظر گرفته شده است.
مدرسی تصریح کرد: اگر بخواهیم کار تاثیرگذار در اطراف این پل انجام شود، باید تملک‌های چند ده میلیاردی برای آن انجام شود که در حال حاضر بودجه آن موجود نیست.

تقاطع غيرهمسطح مهديه سال آينده مسقف خواهد شد
سيد محمدرضا مدرسي در مورد مشكلات ترافيكي در برخي تقاطع‏‎هاي غيرهمسطح ايجاد شده در شهر از جمله تقاطع‎‎هاي مهديه و معلم گفت: مسقف شدن تقاطع مهديه در دستور كار است وهرچند قرار بود كه امسال براي كاهش ترافيك اين معبر اجرايي شود ولي با توجه به اين كه در بودجه امسال ديده نشده بود و احتمال كسري بودجه در مورد ان وجود داشت، اين عمليات براي سال اينده مدنظر قرار گرفته است.
وي خاطرنشان كرد: البته در هنگام اجراي طرح تقاطع نيز كارايي آن تنها براي چند سال در نطر گرفته شده بود، طبق طرح بايد يكي دو سال نيز به صورت چراغ زمان‎‎دار و سپس تقاطع مسقف مي‎‎شد ولي رفع مشكل ترافيك اين معبر به صورت اساسي نيازمند تملك اراضي حاشيه تقاطع است كه نيازمند اعتبارات ده‏‏ها ميلياردي است و فعلاً در توان شهرداري نيست.

حوزه علمیه «کاظمیه» متعلق به نهاد یا حزب خاصی نیست
مدرسی در پاسخ به سؤال خبرنگاری در مورد «کمک شورای شهر به حوزه علمیه کاظمیه»، با اشاره به تبلیغات سوالی که در خصوص این حوزه صورت گرفته بود، ادامه داد: این حوزه علمیه نه شخصی است و نه متعلق به ارگان، نهاد و حزب خاصی است که 30 میلیارد هزینه دارد و تماما توسط بخش خصوصی که همان مردم باشند، دنبال می‌شود.
وی یادآور شد: متأسفانه نسبت به این کار فرهنگی مذهبی تبلیغات سوء در رسانه‌ها، جراید و فضای عمومی صورت گرفت و چنانچه توجه کنید مدرسه عبدالرحیم خان، مدرسه شفیعیه، مصلی صفدر خان و غیره همه توسط متولیان حکومت ساخته شده‌اند.

کمک مالی به حوزه علمیه «کاظمیه» یک اقدام فرهنگی است
این عضو شورای شهر تصریح کرد: از طرف شورای شهر مبلغ ناچیزی که با تخفیف، 90 میلیون می‌شود به این حوزه علمیه تعلق گرفته است.
مدرسی با اشاره به سوال همین خبرنگار که از ضعف اقدامات فرهنگی شورای شهر انتقاد کرده بود، گفت: با وجود اینکه تعاریف متفاوتی از فرهنگ وجود دارد، چنانچه محلی برای تربیت ساخته شود و این تربیت در بین شهر و شهروندان نشر پیدا کند، این یک اقدام فرهنگی به حساب می‌آید.
وی ادامه داد: شهید پاکنژاد که منشأ خیر تلقی می‌شود به دلیل آموزش فرهنگی او و تربیت کسانی است که این فرهنگ را به جامعه تسری دادند.
 

 

اتمام حجت شورای شهر با مخالفان تدفین شهدای گمنام/ با قاطعیت می‌گویم یزدی‌ها افسرده نیستند

در ادامه حجت الااسلام حمیدرضا مطهریان در پاسخ به رفع شبهات مطرح شده نسبت به بیانیه شورای اسلامی شهر یزد اظهار کرد : اتفاقا بیانیه شورای اسلامی شهر یزد دو هفته قبل از ورود شهدا به یزد و قبل از مصوبه شورای تأمین استان که بگویند دفن شود یا نشود؛ صادر شده بود و اعضای شورای شهر حمایت کردند که در حسینیه امیرچخماق و بهترین مکان دفن شود و همه اعضا امضا کردند.


وی تصریح کرد : موضوع فرهنگ دارالعباده جدای از خشت و گل  است و فرهنگ ما در خشت و گل نیست و ویژگی ممتاز یزدی ها ایثارگری آنان است و شهدا نماد ایثارگری هستند و باید این فرهنگ ایثارگری را جا بیندازیم و ما باید نماد ایثارگری را طبق ضوابط در میدان امیر چخماق ایجاد کنیم  و گردشگران با فرهنگ خوب یزدی ها آشنا می شوند.


رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تأکید کرد : قرار بود شهدا در بهترین مکان امیرچخماق قرار گیرند و المان(بنای یادبود ) طبق ضوابط میراث فرهنگی باشد.


*برنامه شادی در یزد بد برنامه ریزی می شود/ یزدی ها افسرده نیستند
حجت الاسلام مطهریان که با سخنان خود به پایان نشست خبری شورا،  شوری دیگر بخشیده بود در جوابیه یکی از بانوان شورای شهر که گفت : « مراجعان زیادی به من مراجعه می کنند و اذعان می کنند قرص اعصاب می خورند پس افسردگی وجود دارد و اگر برای هر دردی بتوان قرص خورد برای روح نمی توان قرص مصرف کرد و نگاه به سلامت جامعه مهم است ...» پاسخ داد : برنامه شادی ها در شهر کم و بد برنامه ریزی می شود و از سوی سازمان فرهنگی رفاهی شهرداری بیترین برنامه ها به جشن و شادی اختصاص یافته است و در مناسبت های سوگواری برنامه سوگواری نداشته است .


وی افزود : اینکه برخی مراجعان قرص اعصاب مصرف می کرده اند دلیل بر افسردگی مردم یزد نمی شود پس من هم بگویم مراجعان بسیاری داشته ام که قرص اعصاب نمی خوردند پس هیچکس افسرده نیست و آن مؤسسه  نظرسنجی که اعلام کرده بود مردم یزد افسرده هستند معلوم نشد چه مؤسسه ای بوده و ریشه و ارتباط و هدفش پیدا نشد و گویا اصلا جایی ثبت نشده است و بر اساس چه محوری نظر سنجی کرده در حالی که ما اصلا فرم های ارزشیابی را ندیده ایم.


مطهریان تأکید کرد : با دلیل محکم می گوییم یزدی ها افسرده نیستند و دیشب نیز در برنامه زنده شبهای تابان هم گفتم و همین بحث را مطرح کردم که فرهنگ دارالعباده امروز ما به خاطر همان روضه ها و منبر هایی است که گذشتگان ما حضور می یافتند.

مطهریان تصریح کرد: ما فرهنگ داریم ، خشت و گل هم داریم و میراثی هم که داریم میراث فرهنگی است و فرهنگ ما فقط در خشت و گل نیست بلکه در آداب و رسوم هم است.

این عضو شورای شهر ادامه داد: ویژگی ممتاز یزدی ها ایثارگری آنان است و شهدا نمود ایثارگری هستند و چنانچه بخواهیم فرهنگ یزد را جا بیندازیم باید نماد ایثارگری که شهدا هستند را طیق ضوابط ایجاد کنیم و همه این نماد ایثارگری را بینند و با آن آشنا شوند.

 

 

 

به گزارش یزد رسا، عزت یادگار ظهر امروز در نشست خبری اعضای شورای اسلامی شهر یزد با خبرنگاران اظهار داشت: برای توسعه فضای سبز، باغ‌های که اکنون در میان خانه‌ها قرار گرفته و در آستانه نابودی هستند را خریداری کرده و آنها را با سیستم آبیاری تحت فشار احیا می‌کنیم.

وی بیان کرد: هزینه تملک برخی از این باغ‌ها بالاست و تلاش شده اراضی را با قیمت مناسب خریداری کرده و برای توسعه فضای سبز مورد استفاده قرار دهیم.

یادگار با بیان اینکه آب، مهم‌ترین مشکل توسعه فضای سبز در یزد است، عنوان کرد: از آنجا که نهال در یزد بسیار دیر رشد می‌کند و در مسیر رشد ممکن است خشک شده یا آسیب ببیند، امسال تعداد زیادی درخت‌های هفت و هشت ساله خریداری کرده و به جای نهال از آنها استفاده می‌کنیم تا هم میزان مصرف آب برای رشد آنها کاهش پیدا کند و هم فضای سبز با سرعت بیشتری در شهر ایجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: برای توسعه فضای سبز، هفت حلقه چاه که آب آن دیگر قابل شرب نیست، به شهرداری یزد واگذار شده و امیدواریم بتوانیم به تدریج از آب این چاه‌ها برای آبیاری تحت فشار و قطره‌ای فضای سبز استفاده کنیم و روش‌های آبیاری قدیمی را به طور کامل قطع کنیم.

 

جشنواره درختکاری«هر شهید یک درخت»در یزد اجرا می شود

 

عضو شورای شهر با بیان اینکه برای توسعه فضای سبز فرهنگ‌سازی و برنامه‌های ابتکاری و خلاقانه بسیاری در دست اجراست، بیان کرد: یکی از این برنامه‌ها کاشت یک نهال به نام یک شهید است که این برنامه ظرف هفته‌های آینده در بلوار كوثر يزد اجرایی خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد ورودی شهر یزد و جاده یزد ـ مهریز نیز اظهار داشت: این جاده از این پس تنها برای کاربری‌های گردشگری واگذار می‌شود تا از حالت تعمیرگاه و زمین‌های رهاشده خارج شود.

یادگار در این نشست همچنین به بیان اهمیت برنامه‌های ایام نوروز پرداخت و از رسانه‌ها خواست تا شهرداری و شورای شهر را در این زمینه یاری کنند.

 

 

 
به گزارش یزد رسا، سپنتا نیکنام پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبری اعضای شورای شهر یزد با خبرنگاران اظهار داشت: فضای تفریحی یزد منحصر به چند پارک شده که در این پارک ها نیز فضای مطلوب و شاد برای تفریح وجود ندارد و اغلب جوانانی که به پارک ها می روند، خود را با قلیان سرگرم می کنند.

وی افزود: جوانان یزدی نیاز به تفریح، شادی و سرگرمی دارند اما این فضا برای آنها فراهم نیست و حتی خانواده ها نیز برای تفریح جایی جز چند پارک یا در نهایت فست فود و رستوران ندارند.

نیکنام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکل مطرح شده از سوی رسانه ها در زمینه وضعیت تاکسی ها در سطح شهر یزد اظهار داشت: تا زمانی که مردم از وسایل نقلیه شخصی استفاده می کنند، تردد در برخی از خطوط برای تاکسی ها مقرون به صرفه نیست.

وی تاکید کرد: برای حل این مشکل هم تاکسیرانی و هم مردم باید با همکاری یکدیگر مشکل را رفع کنند در حالی که اکنون هم مردم از تاکسیرانی گلایه دارند و هم تاکسیرانی به خاطر نبود مسافر در بسیاری از خطوط نمی تواند خدمات ارائه کند.

نیکنام در مورد مشکلات میدان ابوذر و زیرگذار آن بیان کرد: درست است که این پل با تصویب شورا احداث شد اما تصمیمات آن توسط ارگانهای دیگر گرفته می شود و متاسفانه شورا در این زمینه دخیل نشده است.

وی در مورد آسفالت خیابانها و کوچه های سطح شهر نیز عنوان کرد: امسال اقدامات گسترده ای در این زمینه انجام شد اما سال آینده نیز در مورد آسفالت کارها ادامه خواهد یافت و پیگیری های مردم در این زمینه در اولویت قرار می گیرد.

در این نشست ابتدا تنها چهار نفر از ۱۳ نفر عضو شورای شهر حضور داشتند و سه عضو دیگر نیز تقریبا در پایان جلسه به جمع پیوستند.

 

 

 

حاشیه های پررنگ تر از متن

 

از عدم حضور رئیس شورا و گلایه از کلانشهر شدن یزد تا تدفین شهدا و سفرهای خارجی اعضای شورا و جمع آوری زباله

*در نشست خبری امروز شورای اسلامی شهر یزد که با حواشی زیادی از جمله دور آمدن اعضای شورا یکی پس از دیگری وبهانه عدم اطلاع رسانی به آنان و تداخل برخی جلسات شورا با نشست، غیبت شیخ عباس زارع رییس شورا، بی برنامگی صدا و سیمای یزد برای ساخت یک برنامه تولیدی و کشاندن اعضا به بیرون جلسه برای مصاحبه و درآوردن اعتراض خبرنگاران و...

*نشست شورای اسلامی شهر یزد که قرار بود رأس ساعت 9:30 امروز چهارشنبه 24 دی که قرار بود با حضور 13 نفر عضو شورا در سالن جلسات علنی شورا برگزار شود با کمی تأخیر چند دقیقه ای و با حضور اولیه اعضای شورا از جمله : نیکنام، رادمنش، پاکنژاد و مدرسی تشکیل شد و تا پایان نشست، دیگر اعضای شورا از جمله حجت الاسلام مطهریان و خانم ها یادگار و وزیری نیز به جمع نشست خبری پیوستند.

*در ابتدا برخی خبرنگاران باب گلایه را از تأخیر اعضای شورا و غیبت برخی  آغاز کردند که سپنتا نیکنام (عضو زرتشتی و جوانترین عضو شورا ) پاسخ داد.

*در ادامه، امیرحسین رادمنش  به عنوان عضو پیشکسوت اعضای شورای حاضر در این نشست و رییس کمیسیون برنامه و بودجه به خبرنگاران خیر مقدم گفت و پس از پاره ای توضیحات در خصوص بودجه شهرداری از خبرنگاران دعوت کرد تا سؤالات خود را مطرح کنند.
(1)
صادقپور از روزنامه قدس، نابسامانی در جمع آوری زباله ها در نقاط خارج از محدوده شهر، کمبود پارکینگ، کمبود پارک، روشن شدن وضعیت میدان خبرنگار، نابسامانی بنرهای سطح شهر، میزان سهمیه تخصیصی به کتابخانه ها، آسفالت کوچه های خاکی حاشیه های شهر و ناوگان اتوبوسرانی محدوده های کناری شهر را مطرح کرد.
(2)
صداقت  سرپرست روزنامه رسالت  و مدیر مسؤول روزنامه جام جم از وضعیت آسفالت کوچه های بن بست منتهی به کوچه های اصلی انتقاد کرد و گفت : چنین بن بست هایی فراموش شده اند.
(3)
وفایی شاهی که خود را به طور کامل معرفی نکرد گفت : با توجه به اینکه این شورا ترکیبی از جوان ها و پیشکسوت های شوراهای قبلی است چه کار فرهنگی و اجتماعی در شهر انجام شده است؟
وی در مورد برافراشتن بنرها در سطح شهر و توضیح کمک 180 میلیون تومانی به حوزه علمیه کاظمیه توضیح خواست و سؤال دیگر خود را به تدفین شهدای گمنام اختصاص داد و اظهار کرد :« علی رغم مخالفت شورای تأمین استان برای دفن شهدای گمنام، چرا شورای شهر بیانیه داد؟ و آقای فلاح زاده استاندار قبلی یزد به این مسأله ورود پیدا نکرد؛ شهدا ملی هستند و ملی خواهند ماند و روح شهدا از این بی برنامگی آزرده خاطر شده است » تا آخرین دقایق نشست از سوی اعضای حاضراز جمله رادمنش، مدرسی و  پاکنژاد  بی پاسخ ماند که با پیوستن حجت الاسلام علی مطهریان به جمع  اعضای شورا با پاسخی کوبنده و قانع کننده روبرو شد که در بالا به آن اشاره شد.

 

(4)
حایری زاده خبرنگار کیهان و ندای عاشورا هم از عدم توسعه پارکهای بازی کودکان در پارکهای شهری انتقاد کرد و توضیح خواست.
(5)
جلیلیان سرپرست خبرگزاری فارس در یزد هم گفت : اعضای شورا و هم مردم نسبت به وظایف قانونی خود در زمینه شهر اطلاع ندارند و در مورد اینکه شورای شهر نسبت به ترویج فرهنگ شهرنشینی چه برنامه اجرایی دارد ؟ توضیح خواست.
(6)
وطنخواه از روزنامه جوان هم گفت : در برخی نقاط شهر دیده شده است که ساعت 12 ظهر با ماشینهای روباز زباله های جمع آوری می شود  و بیلیوردهای خالی در سطح شهر دیده می شود و ساعت 12 ظهر و یا صبح در اوج ترافیک ماشین های ساخت آسفالت بر ترافیک شهری می افزایند و این کار باید در ساعت شب و یا صبح خیلی زود انجام شود.
(7)
مسعود میرجلیلی هم در این نشست از اعضای شورا سؤال کرد که آیا در مورد تدفین شهدا از قبل از مردم سؤال شده بود و یا اطلاع رسانی شده بود ؟
(8)
دهقان از خبرگزاری ایسنا هم سؤالات خود را به حوزه عمرانی شهرداری و تقاطع مهدیه و باهنر و اصلاح هندسی برخی طرح های شهرداری از جمله شهدای محراب اختصاص داد و توضیح خواست ؟
(9)
فتوحی از خبرگزاری شبستان هم در مورد چگونگی تصویب بودجه فرهنگی شهر پرسید و افزود : ایستگاههای خط واحد ساماندهی مشخصی ندارد و فرهنگسراها تنها آماری است .
وی سؤال دیگر خود را به چند قطبی شدن شهر اختصاص داد و گفت : چرا برخی زمین ها را می خرند و با تفکیک آن چند برابر می فروشند و تفکیک زمین ها چگونه است ؟وی در مورد مدیریت شهری در خصوص برنامه های نوروز و وضعیت پارک شادی و کوهستان هم پرسید.
(10)
خانم گلابگیریان از روزنامه همشهری نیز سؤال خود را به سرمایه گذاری مشارکتی اختصاص داد و گفت : دیگر بحث کلانشهر شدن یزد کلیشه ای شده و چرا اجرایی نمی شود و شورای شهر در قبال تعهداتش در قبال حمیدیا عمل نکرده است و آیا با ادغام در یزد کلانشهر می شویم؟
(11)
خانم میرجلیلی خبرنگار ندای یزد و شمیم یزد هم در مورد پل منتهی به امامزاده سید جعفر یزد سؤال کرد و در مورد زیباسازی و ورودی شهر یزد از مسیر دروازه قران پرسید که چه اقداماتی انجام شده است؟
(12)
خانم میرجلیلی خبرنگار روزنه هم  در مورد سفرهای خارجی اعضای شورا و در مورد شایعه داد و ستد یکی از اعضای خانواده شورای شهر سؤال کرد ؟
(13)
خانم دانشی از خبرگزاری جمهوری اسلامی در مورد میزان بودجه سال جاری و اقدامات انجام شده سؤال کرد.
(14)
خانم شفیعی سرپرست خبرگزاری مهر یزد هم در مورد وضعیت کارخانه کمپوست و کشتارگاه یزد پرسید و افزود : پلهای زیرگذر در یزد اجرا شده است ولی هنوز از بار ترافیکی کم نکرده اند و قرار بود میدان معلم روگذر هم داشته باشد و آیا بودجه ای برای آن نیست که خیلی از طرح ها اجرا نمی شود؟
(15)
عباسی از مجله کودک و نوجوان بچه های آذر هم در این نشست موضوع سؤال خود را به مرحوم آذریزدی و مسائل مرتبط با آن اختصاص داد و گفت : مقبره فعلی در شأن  مرحوم آذر یزدی که در سفر هبر انقلاب به یزد مورد تفقد ایشان قرار گرفته است نیست و هنوز سنگ قبر مرحوم آذر یزدی معمولی است ودر طول هفته مزار وی تعطیل است و در پنجشنبه ها تنها افرادی که برای فاتحه خوانی به قبرستان (خرمشاه) می روند بر سرقبر آذر یزدی هم می روند.
وی به گذشت پنج سال از زمان درگذشت مرحوم آذر یزدی هم اشاره کرد  و گفت : هنوز بنیاد آذر یزدی و فرهنگسرای کودک وآینده ایجاد نشده است.
وی در بخش دیگری از نشست هم به طور مبسوط از بی تفاوتی اعضای شورا نسبت به درخواست وی در خصوص فرهنگسرای کودک و مسائل مرتبط به مرحوم آذر یزدی انتقاد کرد.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.