ID : 10049431
ضرورت واقع‌بینی در عالم سیاست‌

اشک کباب موجب طغیان آتش است


برخی خوش‌باوران عرصه سیاست هم می‌پنداشتند که این‌ ادبیات و ارسال پالس‌‌های آن‌چنانی موجب می‌شود شیطان بزرگ منعطف شود و دور جدیدی از روابط با ایران، این‌بار از جنس حسنه را رقم زند. شاید از همین رو بود که عده‌ای پس از توافق ژنو، محمدجواد ظریف را «قهرمان دیپلماسی» لقب دادند و در مدح و منقبت وی و البته مذمت رویکرد جلیلی و احمدی‌نژاد و ... قصیده‌ها سرودند

به گزارش «یزد رسا» یکی از ایرادهایی که منتقدان و مخالفان دولت سابق به محمود احمدی نژاد می‌گرفتند، درشت گویی‌های وی خطاب به قدرت‌های متکبر جهانی و ناآشنایی وی با زبان دیپلماتیک بود.

آن‌ها در رسانه‌ها و تریبون‌هایشان چنین القا می‌کردند که اگر رئیس جمهور سابق،به جای موضع‌گیری‌های آن‌چنانی در برابر آمریکا و دیگر قدرت‌های غربی، از در تعامل و با زبان دیپلماتیک و چهره متبسم وارد می‌شد، اکنون این حجم تحریم‌ها ضد جمهوری اسلامی وجود نداشت و اوضاع به گونه‌ای دیگر بود!

شاید از همین رو بود که با روی کار آمدن دولت یازدهم، امیدهای کاذب به حل موضوع هسته‌ای به گونه‌ای فزاینده و غیرعادی شدت یافت.

 این امیدها و امیددادن‌های غیرواقعی در سایه تبلیغاتی که گاه با چاشنی تحمیق مخاطب نیز همراه می‌شد، چنان فزونی یافت که برخی منتظر بودند تا در سایه سیاست لبخندهای محمدجواد ظریف، حتی روابط ایران و آمریکا هم به سرعت‌ از حالت خصمانه به حالت عادی درآید و چه بسا در همان ماه‌های نخستین مذاکرات، دیوار دشمنی‌های شیطان بزرگ برضد ملت ایران فرو ریزد و خباثت‌های امریکا در حق ایران اسلامی جای خود را به دوستی و محبت و تعامل دوجانبه برپایه احترام متقابل بدهد!

فراموش نمی‌کنیم که آن زمان برخی رسانه‌ها و متصدیان ارشد و غیرارشد، به جای تاکید بر نقاط قوت و مبانی اقتدار نظام و ملت، بارها و بارها از «خزانه خالی» و «اوضاع نابسامان» و ... دم می‌زدند و به جای تاکید همزمان بر روحیه مقاومت و دفاع  از حقوق خدشه‌ناپذیر ملت، سخنانی به قلم و زبان آوردند که بوی کوتاه‌آمدن و اظهار نیاز داشت.

در این میان برخی خوش‌باوران عرصه سیاست هم می‌پنداشتند که این‌ ادبیات و ارسال پالس‌‌های آن‌چنانی موجب می‌شود شیطان بزرگ منعطف شود و دور جدیدی از روابط با ایران، این‌بار از جنس حسنه را رقم زند. شاید از همین رو بود که عده‌ای پس از توافق ژنو، محمدجواد ظریف را «قهرمان دیپلماسی» لقب دادند و در مدح و منقبت وی و البته مذمت رویکرد جلیلی و احمدی‌نژاد و ... قصیده‌ها سرودند.

در استان یزد نیز کم نبودند تریبون‌دارانی که همسو با فضای کاذب پیش‌آمده، از هر فرصتی برای تحقیر رویکرد انقلابی و عزت‌مدارانه تیم هسته‌ای سابق و دولت پیشین استفاده می‌کردند.

اما پس از گذشت افزون بر یک‌سال از آن دوران گل و بلبل‌نمایی یک‌طرفه، رویکرد لبخندهای غیرمتعارف و ضعیف‌پنداری خود و ... چه دستاوردی به همراه داشته است؟ آیا کوبیدن غیرعادی بر طبل «خزانه خالی» و دم زدن مداوم از اوضاع نابسامان اقتصادی و نادیده‌گرفتن نقاط قوّت و ضعیف‌پنداری خویش، موجب تغییر نگاه و رویکرد شیطان بزرگ شده است؟

برخی متصدیان و قلم‌به دستان اوضاع را نه بر مبنای واقعیات، بلکه بر اساس آرزوهای خود تحلیل می‌کنند؛ اما مردم دوراندیش، نیک دریافته اند که استمرار زندگی عزتمدارانه در نظام سلطه در گرو توجه به این نکته درس‌آموز است که:

اظهار عجز پیش ستمگر روا مدار                    اشک کباب موجب طغیان آتنش است

نویسنده: سیدابراهیم سیدزاده




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.